Onaaaa 491 Napisano 18 godzin temu 5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: Wszystkie chcecie być księżniczką w wieży, którą zdobywa rycerz na białym koniu. Mnie to nie interesuje bo to stawia sytuację tak, że ja jako facet mam podać wszystko na tacy, a nagrodą jesteś TY - What do you bring to the table? - - I am the table - Dziękuję, ale reprezentuję sobą wystarczająco wiele żebym nie musiał oddawać siebie i podporządkowywać życia księżniczce. Gorzej jak sie skusi i uratuje tą księżniczkę a ona okaże sie wiedźmą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 747 Napisano 18 godzin temu 3 minuty temu, Kamila159 napisał: Gdyby nie byl zainteresowany to po co by wychodil ze mna z imprezy? po co by mnie odporwadzal? Po co by czekal az wyjde? Troche to mylne, sama nie wiem to się nazywa dobre maniery/wychowanie/kindersztuba otwórz drzwi, odprowadź do samochodu, idź od strony ulicy, potrzymaj parasol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 81 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: to się nazywa dobre maniery/wychowanie/kindersztuba otwórz drzwi, odprowadź do samochodu, idź od strony ulicy, potrzymaj parasol Skoro znasz wyżej wymienione to chyba rozumiesz po czyjej stronie lezy zabieganie o kobietę xD chyba że se wybierasz co ci pasuje dzentelmenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 747 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Gorzej jak sie skusi i uratuje tą księżniczkę a ona okaże sie wiedźmą jak się skusi to całe życie będzie miał 'chciałeś Panią to rób na nią!' Jak znajomość wygląda tak ,ze jedna osoba jest nagrodą i nic nie musi robić, a druga osoba musi sobie na te nagrodę zasłużyć to ta relacja będzie bardzo niesymetryczna i w związku z tym w dłuższej perspektywie satysfakcjonująca tylko dla 'nagrody' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 81 Napisano 18 godzin temu XD Ja jebje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 747 Napisano 18 godzin temu 6 minut temu, Żaba Monìka napisał: Raczej chodzi o to, czy facet jest zainteresowany. Gdy jest zainteresowany to widać jednak, często ludzie kierują się myśleniem życzeniowym i doszukują się znaków tam, gdzie ich nie ma. Sama pisałaś, że wyszłaś z inicjatywą do swojego faceta. Stało Ci się coś z tego powodu? Czy teraz wolałabyś jednak te 15 lat temu kupić kota i iść na siłownię jak tu radzą? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1911 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: Sama pisałaś, że wyszłaś z inicjatywą do swojego faceta. Stało Ci się coś z tego powodu? Czy teraz wolałabyś jednak te 15 lat temu kupić kota i iść na siłownię jak tu radzą? Ale zainteresowanie było obustronne jednak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 81 Napisano 18 godzin temu Bierzesz jakieś leki dumbo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 409 Napisano 18 godzin temu 6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: Sama pisałaś, że wyszłaś z inicjatywą do swojego faceta. Stało Ci się coś z tego powodu? Czy teraz wolałabyś jednak te 15 lat temu kupić kota i iść na siłownię jak tu radzą? Co złego jest w siłowni i w posiadaniu kota? No błagam cię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 81 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Co złego jest w siłowni i w posiadaniu kota? No błagam cię On nadal wierzy ze facet to dla kobiety woda na pustyni a jego brak to taka siara i hańba że rodzina na stosie chce spalić. Rozmawiam z kobietami i wiem że już dawno by się porozwodzily gdyby mogły cofnąć czas. Facet po prostu zyje fantazjami i tworzy nowo rzeczywistość gdzie baba za typem lata jak pjerdolnieta bo nie jest księżniczko tylko udaje fajnom kumpele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 81 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Kaszalotte napisał: I nie będziesz mi kwoko grozić Lecz łeb. Kolo chùja mi latasz. Zapytałam a ty już tworzysz jakieś urojenia prześladowcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamila159 5 Napisano 18 godzin temu Wow ale się rozpisaliście ; D wy tak zawsze czekacie na pierwszy ruch od faceta ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 409 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Kamila159 napisał: Wow ale się rozpisaliście ; D wy tak zawsze czekacie na pierwszy ruch od faceta ? Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 81 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Kaszalotte napisał: Ty też mi koło chûja latasz i sranifestacje i księżniczki i guru koucze twoi No jeśli wolisz się mieć za onuce i służkę to się miej. Ja jestem księżniczko i mam wyebane kim wy tam jesteście na dworze. Może nocniki podajesz królowi albo barło polerujesz. Nie wiem. Nie wnikam.. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 491 Napisano 18 godzin temu 10 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: jak się skusi to całe życie będzie miał 'chciałeś Panią to rób na nią!' Jak znajomość wygląda tak ,ze jedna osoba jest nagrodą i nic nie musi robić, a druga osoba musi sobie na te nagrodę zasłużyć to ta relacja będzie bardzo niesymetryczna i w związku z tym w dłuższej perspektywie satysfakcjonująca tylko dla 'nagrody' Zawsze można jak ta Pani się nie spodoba odejść. Tylko głupek całe życie robi wszystko a ta druga osoba nic nie daje od siebie. Wszędzie musi być jakaś równowaga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 409 Napisano 18 godzin temu 4 minuty temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: On nadal wierzy ze facet to dla kobiety woda na pustyni a jego brak to taka siara i hańba że rodzina na stosie chce spalić. Rozmawiam z kobietami i wiem że już dawno by się porozwodzily gdyby mogły cofnąć czas. Facet po prostu zyje fantazjami i tworzy nowo rzeczywistość gdzie baba za typem lata jak pjerdolnieta bo nie jest księżniczko tylko udaje fajnom kumpele. Mam 5 kotów i chodzę na siłownię. Co w tym złego? Jprd lepiej siedzieć na kanapie, pić piwo w wypierdzianych gaciach i oglądać filmy o księżniczkach. Hallo. Mamy XXI wiek i robimy to na co mamy ochotę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 81 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Mam 5 kotów i chodzę na siłownię. Co w tym złego? Jprd lepiej siedzieć na kanapie, pić piwo w wypierdzianych gaciach i oglądać filmy o księżniczkach. Hallo. Mamy XXI wiek i robimy to na co mamy ochotę Dziś jaki guru dla holoty od związków pieprzyl że zaufanie jest wtedy kiedy oddasz nawet pin do bankomatu itp. A jakiś typ skomentował że w związku można spędzać czas tylko razem bo jak osobno to jest nienormalne i okazje czyhajo. Ja pjerdole pocisnelam mu bo nie wyczymalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 81 Napisano 18 godzin temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamila159 5 Napisano 18 godzin temu Hm nie wiem, zaryzykuje jednak : D Mysle, ze roznica wieku go troche przerazila, dla mnie jest ona ok. Zaprosze go luzno na rower, zobaczymy, jak nie bedzie potem nic z tego to odpuszcze : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 747 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: On nadal wierzy ze facet to dla kobiety woda na pustyni a jego brak to taka siara i hańba że rodzina na stosie chce spalić. Rozmawiam z kobietami i wiem że już dawno by się porozwodzily gdyby mogły cofnąć czas. Facet po prostu zyje fantazjami i tworzy nowo rzeczywistość gdzie baba za typem lata jak pjerdolnieta bo nie jest księżniczko tylko udaje fajnom kumpele. to się nazywa pakietyzacja poglądów wydaje Ci się, że wiesz wszystko o moim życiu osobistym bo 'tacy jak on tacy są' Każdy człowiek jest indywidualnością i takie etykietowanie to tylko lekarstwo dla Ciebie. Upraszcza Ci odbiór świata i podział na swój i obcy. Swój myśli dokładnie tak jak ja, a obcy to wróg bo myśli inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 81 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: to się nazywa pakietyzacja poglądów wydaje Ci się, że wiesz wszystko o moim życiu osobistym bo 'tacy jak on tacy są' Każdy człowiek jest indywidualnością i takie etykietowanie to tylko lekarstwo dla Ciebie. Upraszcza Ci odbiór świata i podział na swój i obcy. Swój myśli dokładnie tak jak ja, a obcy to wróg bo myśli inaczej. Co to za bełkot. W ogóle nie myślę o twoim życiu osobistym bo mnie ono nie interesuje. Napisalam ze niech każdy robi jak chce. To nie moje życie. Ja mam swoje poglądy i nikt ich wyznawać nie musi huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 747 Napisano 18 godzin temu 6 minut temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Co to za bełkot. W ogóle nie myślę o twoim życiu osobistym bo mnie ono nie interesuje. Napisalam ze niech każdy robi jak chce. To nie moje życie. Ja mam swoje poglądy i nikt ich wyznawać nie musi huh To ja tylko przypomnę: 38 minut temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Ale incelem zalecialo xD typowa narracja z internetowych stron gdzie incele się wymieniają takimi preclami. 35 minut temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Rozumiem że cię Szynszyla rozpieściła inicjatywa ale nie każda kobieta będzie jaja nosić w torbie 18 minut temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: On nadal wierzy ze facet to dla kobiety woda na pustyni a jego brak to taka siara i hańba Facet po prostu zyje fantazjami i tworzy nowo rzeczywistość gdzie baba za typem lata jak pjerdolnieta nazywanie mnie incelem odwołanie do mojej (byłej) partnerki i naszej wzajemnej relacji wypisywanie tego w co wierzę (chociaż nie wiesz w co wierzę) i pisanie, że żyję fantazjami, o których ja tez nie wspominałem ^to jest odnoszenie się do mojego życia osobistego tylko po to, żeby zdyskredytować to co mam do powiedzenia. Normalnie walka z wrogim plemieniem, nie mówi tak jak ja = wróg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 81 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: To ja tylko przypomnę: nazywanie mnie incelem odwołanie do mojej (byłej) partnerki i naszej wzajemnej relacji wypisywanie tego w co wierzę (chociaż nie wiesz w co wierzę) i pisanie, że żyję fantazjami, o których ja tez nie wspominałem ^to jest odnoszenie się do mojego życia osobistego tylko po to, żeby zdyskredytować to co mam do powiedzenia. Normalnie walka z wrogim plemieniem, nie mówi tak jak ja = wróg Walki plemion trwają nadal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 81 Napisano 18 godzin temu Ty nazwałeś mnie ksiezniczko czekająca na księcia a również guwno wiesz o mnie i moim życiu. Zatem mamy remis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 747 Napisano 18 godzin temu 19 minut temu, Onaaaa napisał: Zawsze można jak ta Pani się nie spodoba odejść. Tylko głupek całe życie robi wszystko a ta druga osoba nic nie daje od siebie. Wszędzie musi być jakaś równowaga. koszty utopione: Im wyższy jest poziom poniesionych wcześniej kosztów, tym więcej wysiłku i czasu poświęca się na „ratowanie” projektu. Za mniej bolesne uznaje się zawieszenie projektu niż rezygnacja z niego. Wraz z upływem czasu projekt jest w końcu uznawany za zamortyzowany w pełni i anulowany, niezależnie od wysokości poniesionych kosztów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 81 Napisano 18 godzin temu Każda relacje pewnie analizujesz w exelu xD romantycznje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 747 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Ty nazwałeś mnie ksiezniczko czekająca na księcia a również guwno wiesz o mnie i moim życiu. Zatem mamy remis. touche! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poetka 196 Napisano 18 godzin temu Ogólnie to zabawne, że autorka tematu wlazła sobie tylko ponarzekać, a mimo że prawie wszyscy jej tutaj piszą, że chłop ewidentnie niezainteresowany to ona mimo wszystko spróbuje. To po co był ten temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 747 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBynajmniej napisał: Każda relacje pewnie analizujesz w exelu xD romantycznje a jak inaczej mógłbym przygotować babce prezentację w PowerPoincie o tym co robi nie tak?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 81 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Poetka napisał: Ogólnie to zabawne, że autorka tematu wlazła sobie tylko ponarzekać, a mimo że prawie wszyscy jej tutaj piszą, że chłop ewidentnie niezainteresowany to ona mimo wszystko spróbuje. To po co był ten temat? A po gunwo. Jak zawsze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach