niemaszuprawnień 409 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Słownictwo masz patologiczne. Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 409 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Widzisz jakich słów używasz znaczy znasz no bo skąd? Piszesz jak jeż. Jesteś jej projektem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 409 Napisano 20 godzin temu Ogór lata znowu jak szalony Bo dawno je dosiadł swojej żony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 82 Napisano 20 godzin temu To nie pisz. Ku'rwa skończ marudzić dambo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 82 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Ogór lata znowu jak szalony Bo dawno je dosiadł swojej żony On mi się kojarzy z takom świniom inseminatorem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 71 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBynajmniej napisał: To nie pisz. Ku'rwa skończ marudzić dambo. Popatrz na siebie to zobaczysz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 82 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Popatrz na siebie to zobaczysz. Krwawom mery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 491 Napisano 20 godzin temu 14 minut temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Haha pjoter, ty wieśniaku. Ciężko uwierzyć, że taki upoślak ma czelność od patoli nas wyzywać xD Kto tutaj wyzywa wszyscy widzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 71 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Kto tutaj wyzywa wszyscy widzą. Ja nie używam słów z rynsztoka to świadczy o człowieku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 82 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Kto tutaj wyzywa wszyscy widzą. Ty to ślepa na wszystko. Pjoter zaklaska jajami, a ty już wniebozięta. Widmok karetko zatrąbi to samo. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 15 Napisano 20 godzin temu Fifofa a slownik jezyka polskiego kupiles juz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 82 Napisano 20 godzin temu Pjoter to jakiś denaturat z chlebem raczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 409 Napisano 20 godzin temu Widmo pozyskuje dziś śliwki Dla jeża specjalnie kupi oliwki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 71 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Srakalote napisał: no nie, Srogór na samogonie i Widmo po kleju w ogole nie wyzywaja Gdzie ja użyłem słów z rynsztoka jak zacytujesz dostaniesz nagrodę punkty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 491 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Srakalote napisał: no nie, Srogór na samogonie i Widmo po kleju w ogole nie wyzywaja Piszę w tej chwili kto kogo wyzywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 82 Napisano 20 godzin temu No tak, bo liczy się chwila teraźniejsza. Prawda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamila159 5 Napisano 20 godzin temu Zadne samopochwaly! Absolutnie ! Właśnie nie chce by ktoś to tak odebrał bo ja osobiście wcale tak nie uważam. No nic poczekam na rozwój sytuacji ale widzę, że wam się całkiem dobrze pisze ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 82 Napisano 20 godzin temu To było o magdzie i jej ciele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 15 Napisano 19 godzin temu (edytowany) Fifofa kup slownik bardzo prosze Przeciez w sklepie to kosztuje grosze Odrob prosze podstawowke To w nagrode dam ci krowke Edytowano 19 godzin temu przez Sky full of stars 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 122 Napisano 19 godzin temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Kto tutaj wyzywa wszyscy widzą. Tak dobrze dogadujesz sie z zacofanym obyczajowo ogorem i nie widzisz jego wyzwisk i oblesnych tekstów bo stosujesz różne wzorce zachowań społecznych dla kobiet i mężczyzn. Jak ogór i promyk wyzywają to spoko, jak ich ktos gasi to lament. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 71 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Tak dobrze dogadujesz sie z zacofanym obyczajowo ogorem i nie widzisz jego wyzwisk i oblesnych tekstów bo stosujesz różne wzorce zachowań społecznych dla kobiet i mężczyzn. Jak ogór i promyk wyzywają to spoko, jak ich ktos gasi to lament. Obleśne teksty to sama widzisz sama je piszesz. Spójrz w lustro następna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 82 Napisano 19 godzin temu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 499 Napisano 19 godzin temu 5 minut temu, Fifofa napisał: Obleśne teksty to sama widzisz sama je piszesz. Spójrz w lustro następna A kto wysyłał innych po ogórki do masturbacji? To nie jest obleśne? Kto ciągle pisze o miskach i podmywaniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 82 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: A kto wysyłał innych po ogórki do masturbacji? To nie jest obleśne? Kto ciągle pisze o miskach i podmywaniu? Nie wysilaj się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 82 Napisano 19 godzin temu Widać po oczach, że tam rozum nie mieszka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 71 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: A kto wysyłał innych po ogórki do masturbacji? To nie jest obleśne? Kto ciągle pisze o miskach i podmywaniu? Sama piszesz tego czego ci brakuje,. ja nie pisałem tak, Pisałem kupiła sobie w sklepie ogórki by miała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 499 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Sama piszesz tego czego ci brakuje,. ja nie pisałem tak, Pisałem kupiła sobie w sklepie ogórki by miała. Przestań chrzanić przygłupie od starych bab. To ty ciągle robisz przytyki seksualne w obleśnym tonie. Paszoł won na braci smalców. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 499 Napisano 19 godzin temu 3 minuty temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Nie wysilaj się. A czemu szczujesz bejbikiem? Chcesz zbudzić mego demona prokreacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 71 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Przestań chrzanić przygłupie od starych bab. To ty ciągle robisz przytyki seksualne w obleśnym tonie. Paszoł won na braci smalców. Następna patrzy w lustro masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 15 Napisano 19 godzin temu (edytowany) Fifofa twoj jezyk polski w oczy kluje A kotarba za koszami pravika bolcuje Edytowano 19 godzin temu przez Sky full of stars Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach