Sky full of stars 15 Napisano 18 godzin temu Znajdzcie sobie inny temat do rozmow niz wasz Pan lezak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
same_old_song 1 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Hugh Hefner napisał: Jesteś śmieszna. Wejdź sobie może np. na oficjalne strony Korony Polski. Nie wiesz, że posługują się hasłami Ad maiorem Dei gloriam i Wiara, Rodzina, Wolność, gdzie wiara jest na pierwszym miejscu? A ten cytat z Mentzena zna każdy, wiec dlaczego zaprzeczasz faktom? Mel Gibson robi film o oblerzeniu Malty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 15 Napisano 18 godzin temu A ty robisz pod siebie na widok lezaka anemiku xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
same_old_song 1 Napisano 18 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Sky full of stars napisał: A ty robisz pod siebie na widok lezaka anemiku xD ciebie bym najeebal Edytowano 18 godzin temu przez same_old_song Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 409 Napisano 17 godzin temu (edytowany) 19 minut temu, same_old_song napisał: To tez bo znqczy ze biedak i nie ma samochodu I co z tego? Nie każdy musi mieć samochód i nie każdy stąd jest alkusem jak ty. Edytowano 17 godzin temu przez niemaszuprawnień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 409 Napisano 17 godzin temu 23 minuty temu, afekafe napisał: Najwyżej godzina dwie przed smażeniem doprawiam. Schab dodatkowo moczę w mleku. Ja skrapiam doprawione już mięso odrobiną oleju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 803 Napisano 17 godzin temu 30 minut temu, Caryca łabędzica napisał: A ty niczego nie oglądasz... Wczoraj miałaś rację. Żandarmeria Wojskowa ma się zająć obrońcami granic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
same_old_song 1 Napisano 17 godzin temu 6 minut temu, niemaszuprawnień napisał: I co z tego? Nie każdy musi mieć samochód i nie każdy stąd jest alkusem jak ty. Ja z sarkazmem pisem ze lezak bierze swiatopoglad od tok tokowych juleczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 291 Napisano 17 godzin temu 4 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Ja skrapiam doprawione już mięso odrobiną oleju A czym radzisz smarować ciało "spieczone" słońcem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
same_old_song 1 Napisano 17 godzin temu 40 letni chlop xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
same_old_song 1 Napisano 17 godzin temu Caryca czemu mi nie odp? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
same_old_song 1 Napisano 17 godzin temu Caryca i Wila czercowa maja podobne avki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 499 Napisano 17 godzin temu 42 minuty temu, Hugh Hefner napisał: Jesteś śmieszna. Wejdź sobie może np. na oficjalne strony Korony Polski. Nie wiesz, że posługują się hasłami Ad maiorem Dei gloriam i Wiara, Rodzina, Wolność, gdzie wiara jest na pierwszym miejscu? A ten cytat z Mentzena zna każdy, wiec dlaczego zaprzeczasz faktom? A jakie poparcie ma ta partia? Kto zna i popiera ten program? Jest to tak samo możliwe do przegłosowania jak w dzisiejszym parlamencie adopcja dzieci przez homo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 409 Napisano 17 godzin temu 22 minuty temu, afekafe napisał: A czym radzisz smarować ciało "spieczone" słońcem? Na pewno jakimś balsamem. Ja od lat, cały rok smaruje się cała masłem kakaowym z Ziaja w tej baryłce brązowej. Uwielbiam i jestem uzależniona od niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 291 Napisano 17 godzin temu 7 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Na pewno jakimś balsamem. Ja od lat, cały rok smaruje się cała masłem kakaowym z Ziaja w tej baryłce brązowej. Uwielbiam i jestem uzależniona od niego Szukam ratunku na oparzenia słoneczne, nic więcej Smaruję się teraz maścią nagietkową, kończy się, szukam kolejnego sposobu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 619 Napisano 17 godzin temu 1 godzinę temu, Caryca łabędzica napisał: Jest spora grupa niechodząca na mszę i odcinająca się od kleru, która jednak wykazuje jakieś przywiązanie do przykazań. Przeważnie wybiórczo o to ja, np. nie zabijam ani nie cudzołoże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 619 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, afekafe napisał: Szukam ratunku na oparzenia słoneczne, nic więcej Smaruję się teraz maścią nagietkową, kończy się, szukam kolejnego sposobu. kefir, 100% skuteczność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 803 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: ... nie cudzołoże Do tego dochodzi najczęściej z braku możliwości a nie światopoglądu 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 170 Napisano 17 godzin temu 20 minut temu, Caryca łabędzica napisał: A jakie poparcie ma ta partia? Kto zna i popiera ten program? Jest to tak samo możliwe do przegłosowania jak w dzisiejszym parlamencie adopcja dzieci przez homo.8 Konfederacja? Prawie 17 procent, Korona 5. Kto zna i popiera ten program? Dzisiaj np przeczytałem, że kolega RC + cieszy się na te rządy, Ty też ostatnio się cieszyłaś, zaraz po wyborach, z ewentualnej koalicji. A to jest dobre: "Jest to tak samo możliwe do przegłosowania jak w dzisiejszym parlamencie adopcja dzieci przez homo." Wiesz dobrze, że to jest w Polsce ogolnie niemożliwe, nawet ze strony centro- lewicowej, bo taka jest polska mentalność, ze u nas obyczajowo to po prostu nie przejdzie. Ale wielokrotnie tutaj pisałaś swoje puste straszaki i Ci to nie przeszkadzało. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 291 Napisano 16 godzin temu 6 minut temu, Qwerty88 napisał: kefir, 100% skuteczność Mam tylko jogurt grecki i śmietanę, może być? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 619 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Do tego dochodzi najczęściej z braku możliwości a nie światopoglądu w sensie że jestem aż tak nieatrakcyjna że nikt inny niż aktualny janusz mnie nie zechce ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 619 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, afekafe napisał: Mam tylko jogurt grecki i śmietanę, może być? Wyślij starego do żabki po kefir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
same_old_song 1 Napisano 16 godzin temu 28 minut temu, Caryca łabędzica napisał: A jakie poparcie ma ta partia? Kto zna i popiera ten program? Jest to tak samo możliwe do przegłosowania jak w dzisiejszym parlamencie adopcja dzieci przez homo. Caryca lebedzica dlaczego mi nie odpisujesz ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 170 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, Miecz napisał: Do tego dochodzi najczęściej z braku możliwości a nie światopoglądu Jaki brak możliwości? Bierzesz najtańszy pokój w hotelu i masz cudze łoże. Pytanie dlaczego to taki grzech? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 803 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: w sensie że jestem aż tak nieatrakcyjna że nikt inny niż aktualny janusz mnie nie zechce ? Nie, to nie było personalnie. Po prostu to tylko jeden z ukrytych powodów, dla których człowiek "nie cudzołoży". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 619 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Miecz napisał: Nie, to nie było personalnie. Po prostu to tylko jeden z ukrytych powodów, dla których człowiek "nie cudzołoży". chyba z perspektywy kobiety sprawa wygląda troszkę inaczej Edytowano 16 godzin temu przez Qwerty88 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 803 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Hugh Hefner napisał: Jaki brak możliwości? Bierzesz najtańszy pokój w hotelu i masz cudze łoże. Pytanie dlaczego to taki grzech? "Jeśli cudzą żonę w swoje łoże złożę,to wiem, że nie cudzołożę". Chyba Sztautynger. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 803 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: chyba z perspektywy kobiety sprawa wygląda troszkę inaczej Od zarania dziejów jesteście takie porządne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 499 Napisano 16 godzin temu 8 minut temu, Hugh Hefner napisał: Konfederacja? Prawie 17 procent, Korona 5. Kto zna i popiera ten program? Dzisiaj np przeczytałem, że kolega RC + cieszy się na te rządy, Ty też ostatnio się cieszyłaś, zaraz po wyborach, z ewentualnej koalicji. A to jest dobre: "Jest to tak samo możliwe do przegłosowania jak w dzisiejszym parlamencie adopcja dzieci przez homo." Wiesz dobrze, że to jest w Polsce ogolnie niemożliwe, nawet ze strony centro- lewicowej, bo taka jest polska mentalność, ze u nas obyczajowo to po prostu nie przejdzie. Ale wielokrotnie tutaj pisałaś swoje puste straszaki i Ci to nie przeszkadzało. To ja chyba poczytam ten program tylko nie wiem w sumie który, bo konfederacja to jest zlepek różnych partyjek od krwiożerczych kapitalistów po oszołomów religijnych. Straszaki - wprowadzenie małżeństw jest możliwe a za tym pójdzie forsowanie adopcji. Piszę co jest na dzień dzisiejszy. Co mamy dzisiaj co jest krokiem do państwa wyznaniowego. Aborcję? Jest i będzie dopuszczalna w sytuacjach skrajnych. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 82 Napisano 16 godzin temu Cudzolozy się w łóżku jak sama nazwa wskazuje. Gdzie indziej to już nie jest cudzołóstwo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach