100zł 2 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Get Out napisał: Jakby miał szansę u kobiet to inaczej by śpiewał. Tak się rodzi nienawiść. Dlatego jestem zdania że prewencyjnie trzeba mu obciąć jaja i fiuuta, nie wiadomo czy za kilka lat jakiejś kobiety z tej nienawiści nie skrzywdzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 18 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Tak czeba tak 2 napisał: Na pewno był jakiś leżak co nigdy by nie zostawił ale go odrzucila bo drugi miał bogatych starych i $$$$ a potem szuszarka w wanne I czego takiej żałować? Trzeba mieć zasady , bo o ile bym popierał likwidację jakiegoś zwyrodnialca, to nie poprę likwidację niewinnych. Ani jej nie znałeś, ani nic ci nie zrobiła złego , to po co cieszyć się że skoczyła. Wchodzisz w etap odhumanizowania to niebezpieczna droga. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 185 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, afekafe napisał: Mam wywalone, ino ja to nazywam milczeniem. Mnie tu paluchy świerzbiły setki razy. Dojrzałość uczy pokory. Milczenie jest złotem, a mowa srebrem nie zmienia to faktu, że mówisz podobnym językiem co ja i to mi imponuje. Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 302 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, Get Out napisał: Jakby miał szansę u kobiet to inaczej by śpiewał. Tak się rodzi nienawiść. Nie u wszystkich. Ja nie zionę nienawiścią z braku powodzenia u facetów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 18 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, 100zł napisał: Dlatego jestem zdania że prewencyjnie trzeba mu obciąć jaja i fiuuta, nie wiadomo czy za kilka lat jakiejś kobiety z tej nienawiści nie skrzywdzi Krowa dużo ryczy mało mleka daje więc mało prawdopodobne że nagle zmieni się w jakiegoś bezlitosnego mściciela i zrobi tourne po kraju . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 6 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Niestety leżaki śmierdzą z daleka porażką. Musisz się z tym pogodzić. Nie ja waham kwiatki od spodu z winy suszarki badboya im więcej się ídiotek wyeleminuje sama tym lepiej dla środowiska naturalnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 18 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, afekafe napisał: Nie u wszystkich. Ja nie zionę nienawiścią z braku powodzenia u facetów Swoje już przeżyłaś to teraz jedyne dylematy jakie firanki kupić i gdzie pojechać na wakacje . Po prostu jesteście nie dość że na innym etapie życia , to różnicie się jeszcze znacznie profilami psychologicznymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
100zł 2 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak 2 napisał: Nie ja waham kwiatki od spodu z winy suszarki badboya im więcej się ídiotek wyeleminuje sama tym lepiej dla środowiska naturalnego Ciebie to samo dotyczy jakbyś miał honor to już dawno byś skończy to swoje nędzne życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 423 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak 2 napisał: Nie ja waham kwiatki od spodu z winy suszarki badboya im więcej się ídiotek wyeleminuje sama tym lepiej dla środowiska naturalnego Zgłoszone. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
100zł 2 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Zgłoszone. Zgłaszać na policję ...a niech się nim zainteresują Edytowano 6 godzin temu przez 100zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 6 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Get Out napisał: Trzeba mieć zasady , bo o ile bym popierał likwidację jakiegoś zwyrodnialca, to nie poprę likwidację niewinnych. Ani jej nie znałeś, ani nic ci nie zrobiła złego , to po co cieszyć się że skoczyła. Wchodzisz w etap odhumanizowania to niebezpieczna droga. Kiedyś plakalem o kazdom ale później poznalem trochę samice i tak by mi daly kosza mimo że to uratowalo by im życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 18 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: No ty na szczęście masz 6 zmysł. Wybrałaś widmusia, leżaczka, kogo tam jeszcze lubisz promować? Magi z każdym porozmawia bo jest sympatyczna i zdystansowana. Ale na noc zawsze wraca do mnie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 423 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Tak czeba tak 2 napisał: Nie ja waham kwiatki od spodu z winy suszarki badboya im więcej się ídiotek wyeleminuje sama tym lepiej dla środowiska naturalnego Ale twój ojciec był słaby i się powiesił. Mama też niezbyt zdrowa, więc jaki ty możesz być? Daj spokój i idz spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 302 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Milczenie jest złotem, a mowa srebrem nie zmienia to faktu, że mówisz podobnym językiem co ja i to mi imponuje. W ciszy człowiek więcej usłyszy. Czy jakoś tak 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 6 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, 100zł napisał: Ciebie to samo dotyczy jakbyś miał honor to już dawno byś skończy to swoje nędzne życie Kolega wysylal mnie do pracy grozac mi i łeb w pracy rozwalil nie żyje los jest bardzo dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 423 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Magi z każdym porozmawia bo jest sympatyczna i zdystansowana. Ale na noc zawsze wraca do mnie . Jeździcie razem karetką w Jukonie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 302 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Swoje już przeżyłaś to teraz jedyne dylematy jakie firanki kupić i gdzie pojechać na wakacje . to byś się zdziwił... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
100zł 2 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak 2 napisał: Kolega wysylal mnie do pracy grozac mi i łeb w pracy rozwalil nie żyje los jest bardzo dobry Ty za to umrzesz z głodu prawdopodobnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 6 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Get Out napisał: Krowa dużo ryczy mało mleka daje więc mało prawdopodobne że nagle zmieni się w jakiegoś bezlitosnego mściciela i zrobi tourne po kraju . Ja jestem tylko znieczulony jak brzmi to źle to sorry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 6 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 100zł napisał: Ty za to umrzesz z głodu prawdopodobnie Głód mi nie grozi bardziej złe warunki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 423 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Tak czeba tak 2 napisał: Kolega wysylal mnie do pracy grozac mi i łeb w pracy rozwalil nie żyje los jest bardzo dobry Skończysz na ulicy. Nie dziękuj i to jest mój ostatni post do ciebie.. Do roboty i na leczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 185 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, afekafe napisał: W ciszy człowiek więcej usłyszy. Czy jakoś tak Bo cisza daje ukojenie. Tak, ale nie spełni się marzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
100zł 2 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Tak czeba tak 2 napisał: Głód mi nie grozi bardziej złe warunki W sumie to racja, w Polsce z głodu się nie umiera raczej. Zawsze w koszu na śmieci odpady znajdziesz jakieś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 18 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak 2 napisał: Kiedyś plakalem o kazdom ale później poznalem trochę samice i tak by mi daly kosza mimo że to uratowalo by im życie Mają wymagania zawsze miały , bo to biologia i my też patrzymy żeby miała ładną dùpe i cycki bo znowu biologia . Znasz dobór naturalny więc albo spełniasz pożądane przez nich atrybuty albo wysiadasz z obiegu. Robisz wszystko żeby je zniechęcić do siebie , a później narzekanie że cię nie chcą , gdzie tu logika jakaś. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 6 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Skończysz na ulicy. Nie dziękuj i to jest mój ostatni post do ciebie.. Do roboty i na leczenie Pracuje już codziennie pół etatu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 6 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Mają wymagania zawsze miały , bo to biologia i my też patrzymy żeby miała ładną dùpe i cycki bo znowu biologia . Znasz dobór naturalny więc albo spełniasz pożądane przez nich atrybuty albo wysiadasz z obiegu. Robisz wszystko żeby je zniechęcić do siebie , a później narzekanie że cię nie chcą , gdzie tu logika jakaś. No to czego żałować że się eleminujom bo im bankomat uciekl nie wierzę że to z miłości prawdziwej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 18 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, afekafe napisał: to byś się zdziwił... No nie chciałem już szybować z moją wyobraźnią zamieszczając bezpieczną opcję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 6 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, niemaszuprawnień napisał: to jest mój ostatni post do ciebie.. Pomodle się żeby tak było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 18 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Bo cisza daje ukojenie. Tak, ale nie spełni się marzenie W ciszy się fajnie ładuje akumulatory psychiczne do kolejnej walki z przeciwnościami losu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 423 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, 100zł napisał: W sumie to racja, w Polsce z głodu się nie umiera raczej. Zawsze w koszu na śmieci odpady znajdziesz jakieś. Nie każdy grzebie w koszu jak ty bijąc przy tym matkę. Więc podajcie sobie ręce koledzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach