Get Out 18 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, salix napisał: Nie jestem jakimś odklejonym ekologiem, tylko wkurza mnie podejście że jak coś jest wspólne, to niczyje wiec można zabierać i niszczyć. Nie zwracałem uwagi na to , bo mnie bardziej razi jak ktoś śmieci . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mental disorder 6 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Kim Ty jesteś Mam nadzieję, że Beatka Krejze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 6 Napisano 7 godzin temu 22 minuty temu, afekafe napisał: Odebrała sobie życie przez zawód miłosny. Widocznie te wszystkie życiowe osiągnięcia nie były dla niej tak ważne, jak miłość do kogoś, kto jej nie odwzajemnił. Jednej ídiotki wzdychajacej do badboya mniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 18 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Robisz z nich miód, czy wianek? Wino Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 18 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, mental disorder napisał: Mam nadzieję, że Beatka Krejze. Nie trać jej więc bo to matka głupich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 302 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Moja koleżanka z podstawówki też odebrała sobie życie, bo zostawił ją chłopak 2 tygodnie przed ślubem.. Nawet nie przyznała się matce. Piękna dziewczyna. Do dziś widzę jej niebieskie oczy, ten uśmiech i zawsze jeździła na Olimpiady ze szkoły. Wrzuciła suszarkę kąpiąc i zostawiła list pożegnalny, że ma dosyć.. Dlatego uważam, że w kontaktach międzyludzkich trzeba mieć rękę na pulsie i nie krzyczeć głośno: jestem sobą! Nikogo nie udaję! Mówię co chcę! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 6 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, afekafe napisał: Dlatego uważam, że w kontaktach międzyludzkich trzeba mieć rękę na pulsie i nie krzyczeć głośno: jestem sobą! Nikogo nie udaję! Mówię co chcę! Niech ginom jak głupie mi tam żadnej nie szkoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 126 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Robisz z nich miód, czy wianek? Pierścionek zaręczynowy dla promyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 6 Napisano 7 godzin temu Mnie i tak by nie chciały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 423 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Tak czeba tak 2 napisał: Niech ginom jak głupie mi tam żadnej nie szkoda Jesteś złym człowiekiem i przykro cię czytać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 302 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Tak czeba tak 2 napisał: Niech ginom jak głupie mi tam żadnej nie szkoda Teraz mogę z czystym sumieniem napisać, że nie warto z tobą rozmawiać. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 6 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, afekafe napisał: że ma dosyć.. Bo już miała bankomat i jej uciekł ja tam nie wierzę że potrafią kochać normalnego dobrego typa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 423 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak 2 napisał: Mnie i tak by nie chciały Chociaż raz piszesz prawdę.. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 6 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, afekafe napisał: Teraz mogę z czystym sumieniem napisać, że nie warto z tobą rozmawiać. Problemy miłosne pasozytow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 423 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, afekafe napisał: Teraz mogę z czystym sumieniem napisać, że nie warto z tobą rozmawiać. Chory człowiek, który odziedziczył fatalne geny po rodzicach 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 6 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Chociaż raz piszesz prawdę.. Tak No widzisz niech ginom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 423 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Tak czeba tak 2 napisał: No widzisz niech ginom Połóż się spać zmoro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 18 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, afekafe napisał: Teraz mogę z czystym sumieniem napisać, że nie warto z tobą rozmawiać. Jakby miał szansę u kobiet to inaczej by śpiewał. Tak się rodzi nienawiść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 6 Napisano 7 godzin temu Dobrze im tak jak lecom na pracę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 185 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 11 minut temu, afekafe napisał: Dlatego uważam, że w kontaktach międzyludzkich trzeba mieć rękę na pulsie i nie krzyczeć głośno: jestem sobą! Nikogo nie udaję! Mówię co chcę! O ile zajebiście się z Tobą zgadzam i nawet lata nie lubisz jak ja, to nie zawsze będzie to działało na wszystkich tak jak byśmy chcieli Dlatego warto mieć wywalone ... Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 512 Napisano 7 godzin temu 16 minut temu, afekafe napisał: W takim razie trzeba życzyć tej osobie, żeby nie odkryła kafeterii. Nawet ja mam czasem ochotę podciąć sobie żyły czytając niektórych... Kafeteria odpada bo większość osób by tutaj człowieka zadźgało. Ale jest też kilka spoko osób tylko ciężko od razu na nich trafić. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 512 Napisano 7 godzin temu 17 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Robisz z nich miód, czy wianek? Pije z nich sok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 302 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Chory człowiek Dlatego nigdy nie brałam udziału w nagonce na niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 512 Napisano 7 godzin temu 17 minut temu, Get Out napisał: Kim Ty jesteś Wiesz przecież Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 6 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Jakby miał szansę u kobiet to inaczej by śpiewał. Tak się rodzi nienawiść. Na pewno był jakiś leżak co nigdy by nie zostawił ale go odrzucila bo drugi miał bogatych starych i $$$$ a potem szuszarka w wanne I czego takiej żałować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 423 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Kafeteria odpada bo większość osób by tutaj człowieka zadźgało. Ale jest też kilka spoko osób tylko ciężko od razu na nich trafić. Pierwszą osobą, która by wbiła komuś nóż w plecy jest twój Promyk i dalej nic i nikt... Więc ostrożnie dobieraj słowa. Jeżeli w ogóle wiesz o czym piszesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 455 Napisano 7 godzin temu 18 minut temu, mental disorder napisał: Mam nadzieję, że Beatka Krejze. Byle jaka treść. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 225 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Tak czeba tak 2 napisał: Na pewno był jakiś leżak co nigdy by nie zostawił ale go odrzucila bo drugi miał bogatych starych i $$$$ a potem szuszarka w wanne I czego takiej żałować? Niestety leżaki śmierdzą z daleka porażką. Musisz się z tym pogodzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 302 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Dlatego warto mieć wywalone ... Mam wywalone, ino ja to nazywam milczeniem. Mnie tu paluchy świerzbiły setki razy. Dojrzałość uczy pokory. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 225 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Kafeteria odpada bo większość osób by tutaj człowieka zadźgało. Ale jest też kilka spoko osób tylko ciężko od razu na nich trafić. No ty na szczęście masz 6 zmysł. Wybrałaś widmusia, leżaczka, kogo tam jeszcze lubisz promować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach