Sev 76 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Mieszkam w domu nie w piwnicy. W pracy jesteś? Czy czekasz na rentę? Na drugą zmianę idzie zarabiać na chleb. Do 22. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 76 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Ciężko go zrozumieć. To chyba człowiek specjalnej troski. Widać dla ciebie jedyne koło ratunkowe. Spać nie możesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 452 Napisano 17 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Sev napisał: Widać dla ciebie jedyne koło ratunkowe. Spać nie możesz? Jest 8 rano czasu polskiego. Trzeba brać się za robotę, więc , gdzie tu spać Edytowano 17 godzin temu przez niemaszuprawnień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 452 Napisano 17 godzin temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Właśnie widać całe dnie mieszkasz z taką ròznicą teraz leżak idzie spać ty nie Wyspałam się. Ile masz renty, przyznaj się dziadek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 73 Napisano 17 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Jest 8 rano czasu polskiego. Trzeba brać się za robotę, więc , gdzie tu spać Za robotę trzymajcie mnie, całe dnie na forum. Macie te same papiery co leżak Zresztą macie takie same geny podobnie do niego wyglądasz. Edytowano 17 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 76 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Jest 8 rano czasu polskiego. Trzeba brać się za robotę, więc , gdzie ty spać Chodzi mi o to, że już język jak brzytwa. Znaczy gotowa do boju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 73 Napisano 17 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Sev napisał: Chodzi mi o to, że już język jak brzytwa. Znaczy gotowa do boju. Podobno to jest brak jakiegoś chromosomu w genach potem widać. Maciek z klanu też ma. Edytowano 17 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 452 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Podobno to jest brak jakiegoś chromosomu w genach potem widać. Maciek z klanu też ma. Maciek to twój krewny? Przyznaj się ile masz tej renty, bo umieram z ciekawości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 73 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Maciek to twój krewny? Przyznaj się ile masz tej renty, bo umieram z ciekawości Ty podobnie wyglądasz.zreszta oni wszyscy podobnie wyglądają. Nie jest przypadek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 452 Napisano 16 godzin temu 7 minut temu, Fifofa napisał: Za robotę trzymajcie mnie, całe dnie na forum. Macie te same papiery co leżak Zresztą macie takie same geny podobnie do niego wyglądasz. No weź się w końcu za robotę bełkoczący od czapy projekcie, który robił mi wbity na priv.. Jeszcze raz coś przeczytam na swój temat, bo poczujesz jak to jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 73 Napisano 16 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: No weź się w końcu za robotę bełkoczący od czapy projekcie, który robił mi wbity na priv.. Jeszcze raz coś przeczytam na swój temat, bo poczujesz jak to jest Idź do piwnicy nie pisz do mnie, ja downami nie pisze. Edytowano 16 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 452 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Ty podobnie wyglądasz.zreszta oni wszyscy podobnie wyglądają. Nie jest przypadek Zgłoszone. Nie wiesz jak naprawdę wyglądam. Co ma piernik do wiatraka? Spójrz na siebie adonisie I weź się za robotę, zamiast cały dzień hejtować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 73 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Zgłoszone. Nie wiesz jak naprawdę wyglądam. Co ma piernik do wiatraka? Spójrz na siebie adonisie I weź się za robotę, zamiast cały dzień hejtować. Zgłoś sobie swoją twarz z Maćka z Klanu,.może pomoże napewno nie zaszkodzi..zròb sobie operacje plastyczną jak ci leżak pożyczy kasę Edytowano 16 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 452 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Ty podobnie wyglądasz.zreszta oni wszyscy podobnie wyglądają. Nie jest przypadek No wyglądasz tak i co zrobisz Jedni w kolejce do Boga stali za rozumem. Drodzy za urodą. Pytanie, gdzie wtedy ty stałeś? W ZUSIE po rentę, a teraz won ode mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 452 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Zgłoś sobie swoją twarz z Maćka z Klanu,.może pomoże napewno nie zaszkodzi..zròb sobie operacje plastyczna jak ci leżak pożyczy kasę Piękni ludzie nie robią operacji. Ale ty możesz sobie zrobić, wręcz powinieneś Żałosny jesteś i coś z tobą jednak nie tak bełkoczący projekcie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 452 Napisano 16 godzin temu 2 godziny temu, Fifofa napisał: Dobrze nie wyjał ten Pan helikopter tej Pani śmigło w parku i zaczął obracać a syn za nim Obleśny tekst. Na bank masz rentę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 18 Napisano 16 godzin temu 15 minut temu, Fifofa napisał: Podobno to jest brak jakiegoś chromosomu w genach potem widać. Maciek z klanu też ma. To jest trisomia 21. chromosomu. Czyli nadmiar o jeden. Jak nie masz pojecia, to się nie wypowiadaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 73 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Maryyyś_+ napisał: To jest trisomia 21. chromosomu. Czyli nadmiar o jeden. Jak nie masz pojecia, to się nie wypowiadaj. Dziękuję Pani za treściwa wiedzę. Tacy ludzie między sobą mogą pisać.maja to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 497 Napisano 16 godzin temu 11 minut temu, Fifofa napisał: Dziękuję Pani za treściwa wiedzę. Tacy ludzie między sobą mogą pisać.maja to samo. Nie chcę cię martwić Ogórek, ale jesteś akurat ostatnią osobą która powinna się śmiać z ludzi z zespołem Downa, bo z wieloma z nich zapewne można ciekawiej i przede wszystkim logiczniej porozmawiać jak z tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 18 Napisano 15 godzin temu 38 minut temu, Siurentajski napisał: Nie chcę cię martwić Ogórek, ale jesteś akurat ostatnią osobą która powinna się śmiać z ludzi z zespołem Downa, bo z wieloma z nich zapewne można ciekawiej i przede wszystkim logiczniej porozmawiać jak z tobą Szczera prawda. Siedmioletnie dziecko pisze zdecydowanie lepiej od ogóra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 73 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Maryyyś_+ napisał: Szczera prawda. Siedmioletnie dziecko pisze zdecydowanie lepiej od ogóra. Oczywiste oni lepiej porozumiewają bez wątpliwości. Jakoś nie mogę mimo szczerych chęci. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 375 Napisano 15 godzin temu 1 godzinę temu, Sev napisał: Przecież, przecież. Gdyby babka miała wąsy to dziadkim byłaby. Nie lepiej pożegnać delikwenta środkowym palcem i cześć? Hej, jak mija dzień? Pamiętasz moze tą stronkę z filmami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 375 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Oczywiste oni lepiej porozumiewają bez wątpliwości. Jakoś nie mogę mimo szczerych chęci. 7latki mówią o skibibitoilet i brainrotach, na kafe by się nie odnalazły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 73 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: 7latki mówią o skibibitoilet i brainrotach, na kafe by się nie odnalazły Tutaj 51 letnia pisze podobnie także huuu inne takie jeden czort. Ogòlnie taka moda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 452 Napisano 15 godzin temu 49 minut temu, Siurentajski napisał: Nie chcę cię martwić Ogórek, ale jesteś akurat ostatnią osobą która powinna się śmiać z ludzi z zespołem Downa, bo z wieloma z nich zapewne można ciekawiej i przede wszystkim logiczniej porozmawiać jak z tobą Naśmiewanie się z ludźmi z zespołem Downa, będąc samym nie za bardzo zdrowym mija się z celem.. O czym on w ogóle pisze i czy ktoś to rozumie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 452 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Tutaj 51 letnia pisze podobnie także huuu inne takie jeden czort. Ogòlnie taka moda. A ty masz 55 lat i umysł kijanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 73 Napisano 15 godzin temu Jedna przygarnia drugiemu to dopiero matriks specjalnej troski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 452 Napisano 15 godzin temu Najlepszy jest Lex, który pozyskał forumowego przyjaciela, lajkuje hejkerskie posty Ogóra i chyba występuje w roli opiekuna prawnego osoby niezbyt ogarniętej życiowo. Za chwilę wjadą lachony, kiełby, grube żony z brzuchami i naleśnikami, które szukają atencji u tych dwóch czadów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 375 Napisano 15 godzin temu 6 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Najlepszy jest Lex, który pozyskał forumowego przyjaciela, lajkuje hejkerskie posty Ogóra i chyba występuje w roli opiekuna prawnego osoby niezbyt ogarniętej życiowo. Za chwilę wjadą lachony, kiełby, grube żony z brzuchami i naleśnikami, które szukają atencji u tych dwóch czadów oj tam, trzeba jakoś zagaić... przynajmniej nie wyzywam/wyśmiewam jak Ty 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 452 Napisano 15 godzin temu 10 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: oj tam, trzeba jakoś zagaić... przynajmniej nie wyzywam/wyśmiewam jak Ty Napisał typ, którego utrzymuje żona i po alkoholu chciał zdominować młodego i chudego chłopaka A obok trójka dzieci, które w tym roku nawet nie spróbowały truskawek, bo ojca na nie nie stać i woli napieprzać na priva z Mgłą.. Także ten, akcja budzi reakcje, więc nie dziw się, że dostajesz po tyłku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach