WiłaCzerwcowa 296 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, Malowany napisał: O co chodzi z tymi truskawkami Nie kupił dzieciom w tym roku, bo za drogie Programista w branży lotniczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 296 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Qwerty88 napisał: Kiedyś proporcje inne i rozmow były odwrotne i było więcej osób mam wrażenie Sama kochasz (kochałaś?) inby, pod warunkiem oczywiście, że kręciłaś je na kogoś, a nikt nie tykał Ciebie, ale widocznie się zmieniłaś nagle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 360 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, WiłaCzerwcowa napisał: Nie kupił dzieciom w tym roku, bo za drogie Programista w branży lotniczej Za drogie? Może we wrześniu kupi, jak będzie zarabiał 3x tyle co teraz, czy 6? Już nie pamiętam. Tylko truskawek już może nie być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 375 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, WiłaCzerwcowa napisał: Nie kupił dzieciom w tym roku, bo za drogie Programista w branży lotniczej co z tymi truskawkami znowu wymyślilas? jutro bedą gruszki a potem niby żaluje wody... bosz co za jęk.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 296 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Za drogie? Może we wrześniu kupi, jak będzie zarabiał 3x tyle co teraz, czy 6? Już nie pamiętam. Tylko truskawek już może nie być Chwalił się, że wkrótce będzie miał IP z Europy Zachodniej, więc chyba jakaś budowa w Holandii już na niego czeka i może na truskawki się znajdzie kasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 296 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: co z tymi truskawkami znowu wymyślilas? jutro bedą gruszki a potem niby żaluje wody... bosz co za jęk.. Screena nie zrobiłam. Co nie znaczy, że ktokolwiek ma amnezję i nie wie, co napisałeś, więc się nie wykręcisz tak samo jak z fantazji o homo gwałcie na małoletnim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 375 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Za drogie? Może we wrześniu kupi, jak będzie zarabiał 3x tyle co teraz, czy 6? Już nie pamiętam. Tylko truskawek już może nie być 3x wiecej, to bylo celowane do czerwonego docenta, ktory na kafe uchodzi za finansowego mogula.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 452 Napisano 5 godzin temu 19 minut temu, Malowany napisał: O co chodzi z tymi truskawkami Napisał, że nie kupił truskawek w tym roku, bo są drogie i go nie stać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 452 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: 3x wiecej, to bylo celowane do czerwonego docenta, ktory na kafe uchodzi za finansowego mogula.. Jesteś kłamca, mitoman i nieszczęśliwy ojciec. Żal mi ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 296 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Napisał, że nie kupił truskawek w tym roku, bo są drogie i go nie stać Nawet konkretnie do Ciebie to napisał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 452 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: co z tymi truskawkami znowu wymyślilas? jutro bedą gruszki a potem niby żaluje wody... bosz co za jęk.. Nikt niczego nie wymyślił. Zapytałam cię, czy kupiłeś truskawki w tym roku. Odpowiedziałeś, że nie bo są drogie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 375 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Napisał, że nie kupił truskawek w tym roku, bo są drogie i go nie stać nie kupuje bo nie na komu szypułkowac...ale czasem tak, mają mieszany z jogurtem i do lodówki.. takie szejki dla biedoty...nie przelewa sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 452 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WiłaCzerwcowa napisał: Nawet konkretnie do Ciebie to napisał. Dokładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 375 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Nikt niczego nie wymyślił. Zapytałam cię, czy kupiłeś truskawki w tym roku. Odpowiedziałeś, że nie bo są drogie. byly po 20 za kg, wole ziemniaki juz kupić i zrobic placki.. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 452 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: nie kupuje bo nie na komu szypułkowac...ale czasem tak, mają mieszany z jogurtem i do lodówki.. takie szejki dla biedoty...nie przelewa sie To trzeba iść do pracy, a nie całe życie na tacierzyńskim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 360 Napisano 5 godzin temu To po ile, te truskawki w Warszawie chodzą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 452 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: byly po 20 za kg, wole ziemniaki juz kupić i zrobic placki.. Winni się tłumaczą. Mam dobrą pamięć, ale niesmak pozostał, bo 20 złotych za 1 kg truskawek, to nie jest jakaś wygórowana cena przy dzisiejszej inflacji. A dzieciom się nie powinno odmówić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 360 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: byly po 20 za kg, wole ziemniaki juz kupić i zrobic placki.. 20 zł szkoda ci było wydać? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 375 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: To trzeba iść do pracy, a nie całe życie na tacierzyńskim. nie da sie całe życie na tacierzynskim, doucz sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 360 Napisano 5 godzin temu A ja bób kupowałem 20 zł za pół kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 375 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: A ja bób kupowałem 20 zł za pół kg super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 469 Napisano 5 godzin temu 27 minut temu, Malowany napisał: To po ile, te truskawki w Warszawie chodzą? Kilka dni temu placiłam 2 dychy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 360 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Kilka dni temu placiłam 2 dychy. Nie szkoda ci było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 5 Napisano 5 godzin temu U mnie byly truskawki może przez 3 dni parę tygodni temu ale się zagapiłem i nie kupiłem tera jemy arbuzy i gruszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 469 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Malowany napisał: Nie szkoda ci było? Nie dlaczego? Paczka fajek tyle kosztuje a mi miałoby być na truskawki szkoda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 3 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie dlaczego? Paczka fajek tyle kosztuje a mi miałoby być na truskawki szkoda? I tak z alimentów lub 800+ czy babki mi też się cudze łatwo wydaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 3 Napisano 5 godzin temu Nawet świeżo zarobione łatwo jest wydawać Najgorzej to tracić oszczędności życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 469 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Nie pracuje dzisiaj tak napisał: I tak z alimentów lub 800+ czy babki mi też się cudze łatwo wydaje Weź wypiêrdalaj co, to są moje pieniądze i na chúj się wpiêrdalasz w rozmowę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 375 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie dlaczego? Paczka fajek tyle kosztuje a mi miałoby być na truskawki szkoda? 20zl za truskawki, masakra. ja bym nie dal. poczekam az bedą rozdawac niesprzedane i kilka calych sie znajdzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 39 Napisano 5 godzin temu Palacze jebjom okrutnie. Łapy morda wszystko przesiąknięte. A już najgorzej jak jara ktoś kto ci usługę robi i nawet rak nie umyje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach