Nie pracuje dzisiaj tak 8 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Zafsze O nowe nudesy poszły chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 362 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Nie pracuje dzisiaj tak napisał: Mając ponad 2 miliardy użytkowników miesięcznie na YouTube i 1 miliard na TikTok , te platformy oferują ogromną publiczność – i możliwości. Ale dla twórców treści, marketerów i firm, które chcą zmaksymalizować swój wpływ, wybór między TikTokiem a YouTube jest kluczową decyzją strategiczną.16 cze 2025 Nie można walczyć z nieuniknionym przejęciem rynku video w internecie Według raportu App Annie, w czerwcu 2021 r. użytkownicy ze Stanów Zjednoczonych spędzili aż 24 godziny w skali miesiąca oglądając filmiki na TikToku, a tylko 22 godziny i 40 minut robiąc to samo na YouTubie. Różnica jest jeszcze bardziej wyraźna w Wielkiej Brytanii, gdzie TikTok wyprzedził YouTube’a już w zeszłym roku – na Wyspach średni miesięczny czas korzystania z TikToka to 26 godzin, w porównaniu do raptem 16 na YouTubie. Ty myślisz, że ja to będę czytał trzynasty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 362 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Nie pracuje dzisiaj tak napisał: O nowe nudesy poszły chyba Ode mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 8 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Ty myślisz, że ja to będę czytał trzynasty? No raczej nie jesteś zbyt lotny To w skrócie yt ma 2mld tiktika 1mld ludzi, tiktoka jednak miał chwilę temu 0,7mld i tiktoka rośnie w sile, użytkownik spedza na nim więcej czasu niż na yt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 8 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Ode mnie Nie zdziwilo by mnie to jesteś narcyz jak baba w damskiej energii fotek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 471 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, Malowany napisał: A cokolwiek do niego dociera? Fakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 471 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Widzę że już z elciom przyjaźń znow Czemu znowu? Zawsze była. ❤ 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 471 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, Nie pracuje dzisiaj tak napisał: Mając ponad 2 miliardy użytkowników miesięcznie na YouTube i 1 miliard na TikTok , te platformy oferują ogromną publiczność – i możliwości. Ale dla twórców treści, marketerów i firm, które chcą zmaksymalizować swój wpływ, wybór między TikTokiem a YouTube jest kluczową decyzją strategiczną.16 cze 2025 Nie można walczyć z nieuniknionym przejęciem rynku video w internecie Według raportu App Annie, w czerwcu 2021 r. użytkownicy ze Stanów Zjednoczonych spędzili aż 24 godziny w skali miesiąca oglądając filmiki na TikToku, a tylko 22 godziny i 40 minut robiąc to samo na YouTubie. Różnica jest jeszcze bardziej wyraźna w Wielkiej Brytanii, gdzie TikTok wyprzedził YouTube’a już w zeszłym roku – na Wyspach średni miesięczny czas korzystania z TikToka to 26 godzin, w porównaniu do raptem 16 na YouTubie. Nie interesuje mnie to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 42 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Czemu znowu? Zawsze była. ❤ Dziwnie niektórzy jom okazujom. Nie wnikam elzbieto. Poruszam temat z braku laku i sråki na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 471 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Dziwnie niektórzy jom okazujom. Nie wnikam elzbieto. Poruszam temat z braku laku i sråki na forum. No czaje, fakt na forum ostatnio nudy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 8 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie interesuje mnie to. Roocha ciebie juz że taka lojalna jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 649 Napisano 8 godzin temu 48 minut temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Wypjerdalac wszyscy ode mnie leki weź może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 42 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Nie pracuje dzisiaj tak napisał: Roocha ciebie juz że taka lojalna jesteś Skoncz już bo ile można pjerdolic o rùvhaniu. Wszyscy wiemy że stypiara nie istnieje. Jako pravik masz mylne wyobrażanie o seksie i skoncz ludziom obrzydzac pisanie na kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 42 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: leki weź może A w jakim celu skoro jestem zdrowa? Może ty weź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 8 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, BrzuchataBabkaBoża napisał: Skoncz już bo ile można pjerdolic o rùvhaniu. Wszyscy wiemy że stypiara nie istnieje. Jako pravik masz mylne wyobrażanie o seksie i skoncz ludziom obrzydzac pisanie na kafeterii Istnieje a prawíkiem jest malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 649 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: A w jakim celu skoro jestem zdrowa? Może ty weź. żeby ustabilizować nastroj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 27 Napisano 8 godzin temu a co to kogo obchodzi kto jest pravikiem mam to w uju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 8 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Fakt Zobaczymy jak go nie będzie też ci napisze wýpierdalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 42 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Nie pracuje dzisiaj tak napisał: Istnieje a prawíkiem jest malowany Mnie to guwno obchodzi kto rùcha a kto nie. Większość osób także ma to w dupje. To ty masz problemy w sferze seksualnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 42 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: żeby ustabilizować nastroj Mam stabilny. Dziękuję za troskę. Może opowiedz o tym terapeucie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 649 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, BrzuchataBabkaBoża napisał: Mam stabilny. Dziękuję za troskę. Może opowiedz o tym terapeucie. a co chcesz wiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 471 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Nie pracuje dzisiaj tak napisał: Zobaczymy jak go nie będzie też ci napisze wýpierdalaj A ja ci nie pisze wypiêrdalaj bo on jest tylko dlatego bo mnie wkúrwiasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 31 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Mam stabilny. Dziękuję za troskę. Może opowiedz o tym terapeucie. Stabilnie bluzgający. Weź rozweselacze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 27 Napisano 8 godzin temu a co jest zlego w bluzganiu w stanie stabilnym 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 42 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: Stabilnie bluzgający. Weź rozweselacze No właśnie se pisze tutaj. I po kiego się rozweselać sztucznie. Wystarczy mi głupoty poczytać i popisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 42 Napisano 8 godzin temu Ogólnie to już mi się nie chce tu być i robię ewakuację dzis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 649 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, chrobot napisał: a co jest zlego w bluzganiu w stanie stabilnym wieje psychiatrykiem troche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 27 Napisano 8 godzin temu jak ja bym sobie pobluzgała w stanie pobudzonym to byłby dopiero kwik a mnie cały czas obrazac mozna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 42 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: wieje psychiatrykiem troche Widać że nie miałaś do czynienia z prawdziwym psychiatrykiem. Psychiatryk prawdziwy to udowadnianie osobowości takiej jak libed że ma się bmi w normie itepe. To jest Choroszcz a nie mój nastrój. Zaufaj. A co twój terapeuta na takie akcje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 362 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Ogólnie to już mi się nie chce tu być i robię ewakuację dzis. W końcu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach