Spaghetti... 193 Napisano 15 godzin temu Iskra, odczytałem twoje wiadomości z e-mail, ale nie odpowiem Ci, bo mam zablokowaną skrzynkę Nie ukrywam, że jestem bardzo zaskoczony tym co napisałaś, po tym co piszesz publicznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 21 Napisano 14 godzin temu (edytowany) A co pisze? Ja dostałam maila od Johna Barkera z siedziby glównej ONZ. Informuje mnie o tym, że swiatowa organizacja i Unia Prezydencka przyznaly mi 1 800 000,00 USD jako odszkodowanie za to, ze w ostatnich latach padlam ofiara oszustwa. Edytowano 14 godzin temu przez chrobot 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 353 Napisano 14 godzin temu Iskra nie taka zła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 34 Napisano 14 godzin temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 647 Napisano 14 godzin temu 6 minut temu, chrobot napisał: A co pisze? Ja dostałam maila od Johna Barkera z siedziby glównej ONZ. Informuje mnie o tym, że swiatowa organizacja i Unia Prezydencka przyznaly mi 1 800 000,00 USD jako odszkodowanie za to, ze w ostatnich latach padlam ofiara oszustwa. oni tak lubia pyerdolic półsłówkami żeby nikt nie wiedział o co chodzi i z takiego pyerdolenia wychodzi że Szynszy sie na seksy umawiała z Makaronem, Leksem i nawet Ogórem. A teraz to dementują 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 219 Napisano 14 godzin temu 20 minut temu, Spaghetti... napisał: Iskra, odczytałem twoje wiadomości z e-mail, ale nie odpowiem Ci, bo mam zablokowaną skrzynkę Nie ukrywam, że jestem bardzo zaskoczony tym co napisałaś, po tym co piszesz publicznie. Załóż drugie konto i napisz do mnie priv z niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 21 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: oni tak lubia pyerdolic półsłówkami żeby nikt nie wiedział o co chodzi i z takiego pyerdolenia wychodzi że Szynszy sie na seksy umawiała z Makaronem, Leksem i nawet Ogórem. A teraz to dementują Ja zrozumiałam tak, że z Ogorem była randka ale nic z tego dalej nie wynikło i z Lexem nie było spotkania tylko Iskra zaczęła schizowac sama z siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 371 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: oni tak lubia pyerdolic półsłówkami żeby nikt nie wiedział o co chodzi i z takiego pyerdolenia wychodzi że Szynszy sie na seksy umawiała z Makaronem, Leksem i nawet Ogórem. A teraz to dementują jaka zazdro.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 647 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, chrobot napisał: Ja zrozumiałam tak, że z Ogorem była randka ale nic z tego dalej nie wynikło i z Lexem nie było spotkania tylko Iskra zaczęła schizowac sama z siebie dzisiaj w nocy było dementi wszystkiego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 647 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: jaka zazdro.. Strasznie zazdroszcze zszarganej opinii, masakrycznie wręcz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 193 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: oni tak lubia pyerdolic półsłówkami żeby nikt nie wiedział o co chodzi i z takiego pyerdolenia wychodzi że Szynszy sie na seksy umawiała z Makaronem, Leksem i nawet Ogórem. A teraz to dementują O niczym takim tym razem nie pisała do mnie. Po drugie wyjaśniłem jej już, że to nie prawda i ten temat uważam za zamknięty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 193 Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, Mgła napisał: Załóż drugie konto i napisz do mnie priv z niego. Zastanowię się Iskra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 219 Napisano 14 godzin temu Jak było to wiedzą tylko 2 osoby, nie upieram się że było, ale wg mnie mogłoby, a już zwłaszcza z jej strony. A Maki sobie może pisać dementi, czy memnti, bez znaczenia bo nie jest jedną z tych 2 osób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 34 Napisano 14 godzin temu Załosne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 219 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Zastanowię się Iskra. Ok, pewnie, jak tam chcesz, nic ważnego to nie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 371 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Ok, pewnie, jak tam chcesz, nic ważnego to nie jest. nie moja sprawa ale czy Ty czasem nie meczysz tematu Szy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumbolev 4 Napisano 14 godzin temu 6 minut temu, Mgła napisał: Jak było to wiedzą tylko 2 osoby, nie upieram się że było, ale wg mnie mogłoby, a już zwłaszcza z jej strony. A Maki sobie może pisać dementi, czy memnti, bez znaczenia bo nie jest jedną z tych 2 osób. Memento Mori, Iskro, Memento Mori... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 219 Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: nie moja sprawa ale czy Ty czasem nie meczysz tematu Szy? W tym priv teraz do Maka? Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 371 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: W tym priv teraz do Maka? Nie ok, tak tylko myslalem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 371 Napisano 14 godzin temu 13 minut temu, Qwerty88 napisał: Strasznie zazdroszcze zszarganej opinii, masakrycznie wręcz opinia na kafe rzecz swięta...racja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 219 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: ok, tak tylko myslalem. Zastanawiające jest że pytasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 371 Napisano 14 godzin temu 27 minut temu, Mgła napisał: Zastanawiające jest że pytasz po prostu temat uwazam za historyczny i nie widz sensu by o tym gadać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 449 Napisano 13 godzin temu 53 minuty temu, Spaghetti... napisał: O niczym takim tym razem nie pisała do mnie. Po drugie wyjaśniłem jej już, że to nie prawda i ten temat uważam za zamknięty. To po co go założyłeś? Wracaj do żony i skończ biadolić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 449 Napisano 13 godzin temu 41 minut temu, Mgła napisał: Zastanawiające jest że pytasz Czemu bierzesz się za żonatych facetów i patusów bez zębów? Aż tak nisko się cenisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 34 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Czemu bierzesz się za żonatych facetów i patusów bez zębów? Aż tak nisko się cenisz? Widocznie lubi knuc intrygi latać za chłopem a potem ponownie za nim latać i odkręcać swoje zachowania. Każda orze jak może. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 21 Napisano 13 godzin temu Chyba nudzi się na tej wsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 449 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Widocznie lubi knuc intrygi latać za chłopem a potem ponownie za nim latać i odkręcać swoje zachowania. Każda orze jak może. Kiedyś była jakaś inna. Ale zmieniła się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 34 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Kiedyś była jakaś inna. Ale zmieniła się. Fakt. Teraz tylko afery z jakimiś przychlastami. Każdy prócz owsika zajęty. A potem komentuje cudzą moralność xD 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 219 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Kiedyś była jakaś inna. Ale zmieniła się. Jak się zmieniłam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 449 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Jak się zmieniłam? Tak. Na niekorzyść. Kiedyś byłaś fajna, do wypicia kawy.. Ale coś się zmieniło u ciebie i myślę, że wiesz o co chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach