chrobot 21 Napisano 13 godzin temu ale mi kot łysieje jak go czesze, martwi mnie to ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 34 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, chrobot napisał: ale mi kot łysieje jak go czesze, martwi mnie to ... Idz do lekarza z dziedzko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 21 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Idz do lekarza z dziedzko Nieżyt jelit już zaleczony ale łysieje bardzo bo mu trza było wyciąć kołtuny parę miechów temu to popadł w jakaś depresję i zrzuca płaty żeby wyrównać łysine, ni wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 34 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, chrobot napisał: Nieżyt jelit już zaleczony ale łysieje bardzo bo mu trza było wyciąć kołtuny parę miechów temu to popadł w jakaś depresję i zrzuca płaty żeby wyrównać łysine, ni wiem Biedne dziedzko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 193 Napisano 13 godzin temu 22 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: To po co go założyłeś? Wracaj do żony i skończ biadolić. Na pewno nie po to by się "obrzucać błotem" Pani Magdo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 449 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, chrobot napisał: Nieżyt jelit już zaleczony ale łysieje bardzo bo mu trza było wyciąć kołtuny parę miechów temu to popadł w jakaś depresję i zrzuca płaty żeby wyrównać łysine, ni wiem Kota należy wyczesywać regularnie.Trzeba też dawać specjalną karmę (kilka tych kawałów) na odkłaczanie. Moja kotka też miała manie jakąś psychiczną, że całe czoło miała we krwi i łyse, bo łapkami wydrapywała. Teraz ma ponad 10 lat, jest ślepa, byłam wtedy z nią u weterynarza, dała jakieś krople i skończyło się. Dwa takie incydenty były. A jej córka czegoś takiego nie robi i kocury też nie robią. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 219 Napisano 12 godzin temu 11 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Tak. Na niekorzyść. Kiedyś byłaś fajna, do wypicia kawy.. Ale coś się zmieniło u ciebie i myślę, że wiesz o co chodzi. Teraz pozostaje głowić się co u Ciebie znaczy "fajna". Czy wiem o co chodzi.. można się domyślać, ale za mało Cię tu znam żeby się domyślać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 449 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Na pewno nie po to by się "obrzucać błotem" Pani Magdo Panie Pawle twój temat mówi sam za siebie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 193 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Panie Pawle twój temat mówi sam za siebie.. Pisałem go do Iskry , to wszystko co mam do powiedzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 33 Napisano 12 godzin temu Iskra lubi pitu pitu bo jakby chciała skakać to od półtora roku se folguje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 353 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Pisałem go do Iskry , to wszystko co mam do powiedzenia Iskra, szynszyla, żona. Jak ty to wszystko ogarniasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 353 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Tak czeba tak 2 napisał: Iskra lubi pitu pitu bo jakby chciała skakać to od półtora roku se folguje Spokojnie. Będzie skakać, ale na 11. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 449 Napisano 12 godzin temu 8 minut temu, Spaghetti... napisał: Pisałem go do Iskry , to wszystko co mam do powiedzenia Ale po co założyłeś ten temat?skoro go założyłeś, to licz się z odpowiedzią. Jeju ty na serio jesteś taki głupi, czy tylko udajesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 193 Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, Malowany napisał: Iskra, szynszyla, żona. Jak ty to wszystko ogarniasz? Nic mnie z Iskrą nie łączy i nie będzie. Pogadać przecież zawsze można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 193 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Ale po co założyłeś ten temat?skoro go założyłeś, to licz się z odpowiedzią. Jeju ty na serio jesteś taki głupi, czy tylko udajesz? Przeczytaj sobie co napisałem jeszcze raz zanim wylejesz z tego powodu wiadro hejtu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 54 Napisano 12 godzin temu Teraz miesiącami będą tym żyć, bo w życiu prywatnym nuda i tak jak serial będzie im emocje dawał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 34 Napisano 12 godzin temu Ciekawe czy żony tych wszystkich amantów kafeteryjnych by poparły te zachwyty nad atencjuszkami typu Iskra czy Szynszyla xD to mnie zawsze osłabia gdy widzę tych zonkosi udających maczo w necie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 449 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Przeczytaj sobie co napisałem jeszcze raz zanim wylejesz z tego powodu wiadro hejtu Ale ja nic nie leje.. Po prostu jesteś śmieszny i śmieszny zawsze byłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 353 Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, Spaghetti... napisał: Nic mnie z Iskrą nie łączy i nie będzie. Pogadać przecież zawsze można No tak. Tym bardziej, jak chce dobrze dla ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 449 Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, Spaghetti... napisał: Nic mnie z Iskrą nie łączy i nie będzie. Pogadać przecież zawsze można Ale piszesz z nią. A żona obok gotuje ci obiad na jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 371 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Ciekawe czy żony tych wszystkich amantów kafeteryjnych by poparły te zachwyty nad atencjuszkami typu Iskra czy Szynszyla xD to mnie zawsze osłabia gdy widzę tych zonkosi udających maczo w necie. Mnie oslabia wylew jadu sfrustrowanych podstarzalych kurek femcelskich i tych ktore szukają tutaj rozrywki od swoich Januszy. Facet to nie zabawka by mial zabawiac... jak jestes nudna to nic tego nie zmieni. proste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 34 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: Mnie oslabia wylew jadu sfrustrowanych podstarzalych kurek femcelskich i tych ktore szukają tutaj rozrywki od swoich Januszy. Facet to nie zabawka by mial zabawiac... jak jestes nudna to nic tego nie zmieni. proste. A o czym ty teraz do mnie piszesz? Nie nudze się ze sobą i żaden osobnik mi nie jest potrzebny do zabawy. Znowu bredzisz nie na temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 449 Napisano 12 godzin temu Faceci z tego forum są żałośni. Jedynie Ziemniak Hrabia, Kriss i Dutch to są normalne chłopy. Reszta w siate i na terapię. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 34 Napisano 12 godzin temu Do wora i do jeziora. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 371 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: A o czym ty teraz do mnie piszesz? Nie nudze się ze sobą i żaden osobnik mi nie jest potrzebny do zabawy. Znowu bredzisz nie na temat. jestes w uj nudną osobą do tego masz jakies z doopy zale ze inni cie nie zabawiają... ja prdle ze te incele mają czas na te gadki z wami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 193 Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, Malowany napisał: No tak. Tym bardziej, jak chce dobrze dla ciebie. Spokojna twoja rozczochrana, ale wporzo jesteś gość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 371 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Faceci z tego forum są żałośni. Jedynie Ziemniak Hrabia, Kriss i Dutch to są normalne chłopy. Reszta w siate i na terapię. ich darmocha atencje tez sie skonczy.. wtedy zostanie Netflix.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 33 Napisano 12 godzin temu 24 minuty temu, Malowany napisał: Spokojnie. Będzie skakać, ale na 11. H https://www.tiktok.com/@rendezook_vc/video/7520949040196963616 No jak tak dalej pójdzie to się ogarnie jak już nie będzie mi stawać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 193 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Ale piszesz z nią. A żona obok gotuje ci obiad na jutro Coś jeszcze masz ciekawego do dodania, czy już wiesz wszystko o mnie ? Edytowano 12 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 219 Napisano 12 godzin temu Bez przesady, znajomych w realu ludzie mają zajętych i się rozmawia, a skąd w necie jak cyt: "to tylko net" ponoć- każdy tak gada przecież. Różnie żona czy mąż w tej sytuacji mógłby zareagować, to zależy w dużej mierze od jej/jego samego jakim jest człowiekiem, czy jak się sam ze sobą czuje. Nie zawsze też taki kontakt cokolwiek wpływa na gorsze w związku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach