pumpernikiel32 28 Napisano 5 godzin temu A ty @niemaszuprawnień kłamiesz, bo jesteś blondynką, a nie brunetką, kłamstwo jeden jeden jeden !!!!1111 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 5 godzin temu (edytowany) I tak naprawdę jesteś wpatrzona w leżaczka nie wiem dlaczego, pewnie cię omotał tymi swoimi sztuczkami hue hue, ale wiedz, że nie musisz go wcale słuchać, i tak cię będzie pewnie chciał Edytowano 5 godzin temu przez pumpernikiel32 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 46 Napisano 3 godziny temu Ulubiony smak soku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 3 godziny temu Pomarańczowy, nawet mam w lodówce xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 3 godziny temu Łeb mnie ...la, nie warto było, nie pijcie wódki dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 472 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, pumpernikiel32 napisał: A ty @niemaszuprawnień kłamiesz, bo jesteś blondynką, a nie brunetką, kłamstwo jeden jeden jeden !!!!1111 Jestem obecnie ruda 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 472 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, pumpernikiel32 napisał: Łeb mnie ...la, nie warto było, nie pijcie wódki dzieci Więc ogarnij się,weź prysznic i połóż się spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 3 godziny temu Ale ja spałam, po prostu obudziłam się jednocześnie na...a i z bólem głowy, najgorzej. A prysznica faktycznie nie brałam skąd wiedziałaś huehuehue Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 3 godziny temu Zresztą słaby ze mnie zawodnik, miałam połówkę kupioną, a chyba tylko połówkę z tej połówki wypiłam, to już nie te czasy, już się nie chce nawet pić alkoholu, człowiek stary to już mu się nic nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 3 godziny temu To chyba depresja kiedy nawet nie masz ochoty się najebać porządnie jak człowiek co nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 832 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, pumpernikiel32 napisał: To chyba depresja kiedy nawet nie masz ochoty się najebać porządnie jak człowiek co nie Po prostu dotarłaś do brzegu i kolejna rzecz przestała Cię bawić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 832 Napisano 3 godziny temu Czas na nowe wyzwania. Normalna kolej rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 472 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, pumpernikiel32 napisał: To chyba depresja kiedy nawet nie masz ochoty się najebać porządnie jak człowiek co nie Wolę inaczej się znieczulić jak mam dosyć, bo czasami mam. Ale alkohol to nie jest wyjście 🫤 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 3 godziny temu żyję, bo żyję, bo ktoś se kurna wymyślił, że chce mieć dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 832 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, pumpernikiel32 napisał: żyję, bo żyję, bo ktoś se kurna wymyślił, że chce mieć dzieci W tym jest problem, skoro już żyjesz to trzeba jakoś zagospodarować czas między pierwszym i ostatnim dniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 329 Napisano 3 godziny temu ...gdy swe oczy otworzyłam wielki żal ogarnął mnie po policzkach łzy spłynęły zrozumiałem wtedy, że... Pumpernikiel jest czarnej kawy nie 🥺 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: W tym jest problem, skoro już żyjesz to trzeba jakoś zagospodarować czas między pierwszym i ostatnim dniem. No mam hobby różne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 832 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, afekafe napisał: ...gdy swe oczy otworzyłam wielki żal ogarnął mnie po policzkach łzy spłynęły zrozumiałem wtedy, że... W pierwszym wersie kobieta, w ostatnim mężczyzna. W którym nastąpiła transformacja? Nigdy nie byłem dobry w wierszach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 3 godziny temu Potem se do roboty pójdę, to będę się cieszyć z możliwości odpoczynku xd wiem jak to działa, nie musicie mnie życia uczyć robaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 832 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, pumpernikiel32 napisał: No mam hobby różne Ja też. Zbieram puste butelki po wypitym alkoholu, potem je sprzedaję i kupuję nowy samochód Edytowano 2 godziny temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 329 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: W pierwszym wersie kobieta, w ostatnim mężczyzna. W którym nastąpiła transformacja? Nigdy nie byłem dobry w wierszach Pierwszy wers doczytałam prawym (zdrowym okiem) i zrobiłam korektę. Ostatni, lewym felernym i tadaaaam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Ją też. Zbieram puste butelki po wypitym alkoholu, potem je sprzedaję i kupuję nowy samochód A to kiepskie hobby raczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 832 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, afekafe napisał: Pierwszy wers doczytałam prawym (zdrowym okiem) i zrobiłam korektę. Ostatni, lewym felernym i tadaaaam. A jak tam wątroba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 2 godziny temu W ogóle czemu ludzie w Polsce mają taką obsesję na punkcie posiadania samochodu to ja nie wiem. Ja rozumiem jeszcze, jak gdzieś muszą dojeżdżać itd to ok, ale jeśli nie muszą, to posiadanie dla samego posiadania jest kompletnie ...yczne. W innych krajach nie mają aż takiej obsesji na tym punkcie jak w Bolsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 832 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, pumpernikiel32 napisał: A to kiepskie hobby raczej Do takiego mnie stworzono, a na stworzenie mnie nie miałem najmniejszego wpływu. Coś jak tutaj: 11 minut temu, pumpernikiel32 napisał: żyję, bo żyję, bo ktoś se kurna wymyślił, że chce mieć dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 329 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, pumpernikiel32 napisał: nie musicie mnie życia uczyć robaczki Jestem (chyba) ostatnią osobą, która się na to porywa. Życie jest nieprzewidywalne, a ja zbyt dojrzała żeby o tym nie pamiętać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 2 godziny temu Życie nie jest aż takie nieprzewidywalne, na większość rzeczy które nas dotyczą mamy wpływ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 832 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, pumpernikiel32 napisał: W ogóle czemu ludzie w Polsce mają taką obsesję na punkcie posiadania samochodu to ja nie wiem. Ja rozumiem jeszcze, jak gdzieś muszą dojeżdżać itd to ok, ale jeśli nie muszą, to posiadanie dla samego posiadania jest kompletnie ...yczne. W innych krajach nie mają aż takiej obsesji na tym punkcie jak w Bolsce W moim poście chodziło o to, że dużo piję, a nie o samochód. Skoro za sprzedane butelki mogę sobie kupić przysłowiowy samochód, to dowód na to, że nic innego nie robię tylko piję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 329 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Miecz napisał: A jak tam wątroba? Ciągle pod prawym żebrem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: W moim poście chodziło o to, że dużo piję, a nie o samochód. Skoro za sprzedane butelki mogę sobie kupić przysłowiowy samochód, to dowód na to, że nic innego nie robię tylko piję. A po co pijesz? Przecież to nudne jest i nic w sumie nie daje tak szczerze mówiąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach