Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Sky full of stars

Takie mam podworko a UK, fajne? Photoo

Polecane posty

Wreszcie wròcileś do korzeni lepsze zdjęcia i ciekawsze niż z domu i bębenki.

No ladnie, tu sa bramki, czasem przychodza grac w pilke

Bebenki sa spoko, bylem ostatnio w jazz klubie to mnie muzycy pamietali, a 8 miechow nie bylem, pada treningowego i paleczki tez mam w plecaku, moge sobie trenowac 🤣🤣

13 minut temu, Onaaaa napisał:

Ładnie tam masz.

Krzaki i pole. Zakynthos to nie jest

W nocy slyszalem jakies kroki jak cos idzie i chodzi masakra lekko posrany bylem a za chwile zaczelo szczekac, nie jak lis tylko jak potwor ale za chwile spieerdolil, przykro mi zwierzeta, wprowadzam sie do was

1 minutę temu, Sky full of stars napisał:

W nocy slyszalem jakies kroki jak cos idzie i chodzi masakra lekko posrany bylem a za chwile zaczelo szczekac, nie jak lis tylko jak potwor ale za chwile spieerdolil, przykro mi zwierzeta, wprowadzam sie do was

Jak długo zamierzasz tak żyć? 

6 minut temu, Malowany napisał:

Krzaki i pole. Zakynthos to nie jest

Tak ale przynajmniej zielono. Teraz to rzadkość, wszystko wyschnięte nawet po tych deszczach nie jest zielono.

Pewnie cale zycie, ja juz nie chce mieszkac z nikim pod jednym dachem, chyba ze wezme slub i ze swoja zona, bo ja juz podziekuje miec wspollokatorow, a na chate na wsi i swoja ziemie nie mam hajsu

1 minutę temu, Sky full of stars napisał:

Pewnie cale zycie, ja juz nie chce mieszkac z nikim pod jednym dachem, chyba ze wezme slub i ze swoja zona, bo ja juz podziekuje miec wspollokatorow, a na chate na wsi i swoja ziemie nie mam hajsu

Jak gej może mieć żonę? Jak jesteś gejem? :classic_wacko::classic_blink:

ja bym mogla miec meza geya dla statusu i bez stosunkow bo facety zle robia na psychike wiec nie chce sie z nimi stosunkow ale jesli ktory by chcial wzajemnie polepszyc swoj status materialny i spoleczny to sluby wtedy ok

9 minut temu, Sky full of stars napisał:

Dobra ide sobie do swiatyni sikh na curry i samosy, a pozniej sauna kapiel basen i silownia na koniec, pa

Bezdomny premium 😄

Piękny widok. Nie wszędzie w Polsce takie okolice się znajdzie, wycinka, urbanizacja, gdzie okiem sięgnąć dom zawsze jakiś będzie.

No ja lubie piekne widoki, tam w tym lesie na wzgorzy tez bylem kilka razy, tam to dopiero panorama niebo widac po drugiej stronie, rozpieerdol xP

No i tu mi pasuje bo mam niedaleko mjejsce, gdzie chodze na silownie basen i sauna finska i parowa, wiec od razu tam uderzam gdy sie budze i tam caly dzien moge byc bo mam karnet

I kawiarnia jest gdzie moge ladowac sprzety, i fajne laseczki przychodza czasem 🤣

Edytowano przez Sky full of stars

Ciekawe co przyniesie dzisiejsza noc i wieczor ;D

No w Polsce ta urbanizacja to przykro, a ta miejscowke odkrylem z10 lat.temu, i zawsze sie czulem bezpiecznie tam wsrod zieleni, kiedys widzialem kawalek dalej ktos mial namiot, wiec mozna, ja tez sobie rozstawie

Skoro tam zwierzeta mieszkaja, to pewnie ludzie sie nie kreca

6 godzin temu, chrobot napisał:

ja bym mogla miec meza geya dla statusu i bez stosunkow bo facety zle robia na psychike wiec nie chce sie z nimi stosunkow ale jesli ktory by chcial wzajemnie polepszyc swoj status materialny i spoleczny to sluby wtedy ok

Ty wpływasz negatywnie na psychike osób wokoło

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się