mr_Kumpir 14 Napisano 7 godzin temu 16 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Przez was zrobiłam się głodna. se obczaj mój awatar a potem przepis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 14 Napisano 7 godzin temu 15 minut temu, Pokraka napisał: Tak ale w świecie ziemniaka nie dostaniesz żadnego z masy tych makaronów o to w tym chodzi. na pewno jest makaron z ziemniaków kluski są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1363 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Przypadkiem nie wymiękaj! Nie czuję potrzeby przekonywania innych do swoich racji za wszelką cenę, nigdy tego nie miałam. Nie wiem co Cię dziwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 842 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Dostał nie dlatego, tylko z tego powodu bo zdawkowo odpowiadam na jego posty skierowanie do mnie i nie wydaje się ani w pogaduchy ani w kłótnie z nim. Myślę że trudno mu dobrać na to reakcje. Są różne sposoby na zaistnienie w tym świecie. Próbować zawsze można. Masz dwóch fanów: Ogóra i Widmo. W takim towarzystwie możesz czuć się kobietą spełnioną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 842 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Nie czuję potrzeby przekonywania innych do swoich racji za wszelką cenę, nigdy tego nie miałam. Nie wiem co Cię dziwi. Po prostu rozkojarzony jestem. Wybacz. Przyglądam się barmance Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1363 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: na pewno jest makaron z ziemniaków kluski są No i wszyscy będą teraz rozkładać to na czynniki pierwsze jakby nie wiedzueli co to metafora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 842 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Rzuwik Zakładam, że jesteśmy po słowie. Jeszcze dwa piwa i wpadnę na pomysł, że właściwie to moglibyśmy zamieszkać razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 50 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, niemaszuprawnień napisał: Ale nie masz stałej pracy i numeru telefonu, więc o czym ta gadka? 🫤 Gimnazjaliści i licealiści też nie mają pracy zarobkowej, a oni bywają w związkach. Ja chyba nawet pytałem nie czy, ale na jaki związek może liczyć taka osoba jak ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 106 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Zakładam, że jesteśmy po słowie. Jeszcze dwa piwa i wpadnę na pomysł, że właściwie to moglibyśmy zamieszkać razem Stop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 842 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: ... jakby nie wiedzueli co to metafora. Nie wiem. A powinienem wiedzieć? I tak opacznie rozumiem słowa kobiety. I to bez metafor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1363 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Są różne sposoby na zaistnienie w tym świecie. Próbować zawsze można. Masz dwóch fanów: Ogóra i Widmo. W takim towarzystwie możesz czuć się kobietą spełnioną. Satysfakcja podobna do posiadania czyraka gromadnego na dupie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 842 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Stop Jeszcze nie dopiłem tego. Spoko! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 842 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Satysfakcja podobna do posiadania czyraka gromadnego na dupie. To Twoje zdanie. Oni pewnie na swój temat mają zgoła odmienne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1363 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Miecz napisał: Po prostu rozkojarzony jestem. Wybacz. Przyglądam się barmance Wybaczam, mniemam, że zacny w dekolt posiada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1363 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Nie wiem. A powinienem wiedzieć? I tak opacznie rozumiem słowa kobiety. I to bez metafor. Może nie rozumiesz bo za bardzo kombinujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 842 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Wybaczam, mniemam, że zacny w dekolt posiada. Tak daleko mój wzrok nie sięga. Póki co jestem skupiony na symetrii twarzy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 842 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Może nie rozumiesz bo za bardzo kombinujesz? Nie wychodzi mi z kobietami. Brak mi tego czegoś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1363 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Miecz napisał: To Twoje zdanie. Oni pewnie na swój temat mają zgoła odmienne. Każdy może mieć swoją opinię a ja nam ja w poważaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 106 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Nie wychodzi mi z kobietami. Brak mi tego czegoś. Alkoholu. Za 2 piwa będzie dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 842 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BrzuchataBabkaBoża napisał: Alkoholu. Za 2 piwa będzie dobrze. Też to czuję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1363 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Nie wychodzi mi z kobietami. Brak mi tego czegoś. Tego czegoś masz aż nadto, brakuje tego drugiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 106 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Też to czuję! Widzisz jak ja się znam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 499 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Daniel86 napisał: Gimnazjaliści i licealiści też nie mają pracy zarobkowej, a oni bywają w związkach. Ja chyba nawet pytałem nie czy, ale na jaki związek może liczyć taka osoba jak ja. Znam licealistów, którzy pracują. Takie osoby są u nas do końca sierpnia, a studenci do końca września. Pamiętam, jak kiedyś wymyślałeś, że praca taka musi być i najlepiej od 10, bo ty się musisz wyspać. Starzy cie utrzymują, nie masz nawet zarejestrowanego numeru telefonu, więc jednak miałam rację - Powinieneś zostać wystrzelony w kosmos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 842 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Każdy może mieć swoją opinię a ja nam ja w poważaniu Jesteś okrutnie zimna dla naszych kolegów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 499 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Alkoholu. Za 2 piwa będzie dobrze. Ciekawe, czy do tego piwa ma jakąś zagryzkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 842 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BrzuchataBabkaBoża napisał: Widzisz jak ja się znam. Dlatego wpadłem na genialny pomysł, że byłoby świetnie, gdybyśmy zamieszkali razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 106 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Ciekawe, czy do tego piwa ma jakąś zagryzkę Pisal juz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 106 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Dlatego wpadłem na genialny pomysł, że byłoby świetnie, gdybyśmy zamieszkali razem W tej samej klatce to spoko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 842 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BrzuchataBabkaBoża napisał: W tej samej klatce to spoko. Klatka odpada! Kocham przestrzeń życiową. A klatka schodowa? Czy ja wyglądam na bezdomnego?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 106 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Klatka odpada! Kocham przestrzeń życiową. A klatka schodowa? Czy ja wyglądam na bezdomnego?! No ja też więc odpada. Trochę tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach