Wielki Buu 15 Napisano 16 godzin temu 6 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Twoja zazdrość jest urocza kawalerze O co zazdro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 507 Napisano 16 godzin temu 9 minut temu, Wielki Buu napisał: O co zazdro? Najwięcej komentują ci, którzy nic sobą nie reprezentują. Bujaj się typie, bo ja nie jestem zainteresowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 507 Napisano 16 godzin temu 8 minut temu, Jestem zjeebem tak napisał: Jestem zbokiem bez minimalnych wymagań, honoru czy godności. I bez kasy Jak większość stąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 507 Napisano 16 godzin temu 12 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: znowu latasz za Lex.. niech wszyscy widzą co wyprawiasz, niech ocenią panią salową własciwie. Lex zonaty dzieciaty a ty jak gierlatka, hihihi huhuhu... wstydz sie. Nie jestem salową bezrobotny papo, któremu Grażynka daje kieszonkowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 507 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Jestem zjeebem tak napisał: Mam w sypie elektrośmieci za 300 tys i komodę płyt z kosza po 5zł kolekcjonerskie sprzedam po 200 za każdom. Nie masz ani zdrowia ani złotówki na kajzerkę. Daj już spokój 🥱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co ja wiem o życiu 42 Napisano 16 godzin temu 5 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Nie jestem salową bezrobotny papo, któremu Grażynka daje kieszonkowe To co daje to mało istotne, ważniejsze jest czego mu Graza nie daje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 801 Napisano 16 godzin temu 53 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Prezydent Francji się rozwodzi i to jest informacja dnia 🫤 serio pół świata widziało jak żona leje go w pysk także tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 60 Napisano 16 godzin temu 17 minut temu, Jestem zjeebem tak napisał: Jestem zbokiem bez minimalnych wymagań, honoru czy godności. To akurat każdy wie munek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 801 Napisano 16 godzin temu UWAGA - odkrywam cała prawdę o sobie tylko się skup. Tak naprawdę, to pracuję żeby zarabiać! Jakbym miał tyle kasy żeby nie pracować i żyć normalnie/dostatnie to bym nie pracował. Taka jest cała prawda Szok i niedowierzanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 15 Napisano 16 godzin temu 6 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Nie masz ani zdrowia ani złotówki na kajzerkę. Daj już spokój 🥱 ej to podszyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 507 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: serio pół świata widziało jak żona leje go w pysk także tego Ja nie widziałam, bo nie oglądam telewizji. Kadencja jego kończy się w 2027 roku i małżeństwo pewnie też.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chrobot 6 Napisano 16 godzin temu Za co go lała? Ogladal ładniejsze doopy i pèdofilka się wściekła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 507 Napisano 16 godzin temu 7 minut temu, Co ja wiem o życiu napisał: To co daje to mało istotne, ważniejsze jest czego mu Graza nie daje Pewnie dają jej inni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chrobot 6 Napisano 16 godzin temu Przemocowe shmacisko ususzone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 801 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Ja nie widziałam, bo nie oglądam telewizji. Kadencja jego kończy się w 2027 roku i małżeństwo pewnie też.. ja widziałem w Internetach - zrobiło to dwa okrążenia po różnych stronach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 15 Napisano 16 godzin temu 5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: UWAGA - odkrywam cała prawdę o sobie tylko się skup. Tak naprawdę, to pracuję żeby zarabiać! Jakbym miał tyle kasy żeby nie pracować i żyć normalnie/dostatnie to bym nie pracował. Taka jest cała prawda Szok i niedowierzanie Jaki szok dla pracodawcy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezmerize 6 Napisano 16 godzin temu Poszla juz Ale jakie cudenko, jaka zadbana masakra... Z taka to moglbym ten teges tunajt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 15 Napisano 16 godzin temu 22 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Najwięcej komentują ci, którzy nic sobą nie reprezentują. Bujaj się typie, bo ja nie jestem zainteresowana Nie musisz tysiac razy sie powtarzac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chrobot 6 Napisano 16 godzin temu Etam myślałam że gorzej go pobiła a tylko pchnęła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 380 Napisano 16 godzin temu 26 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Nie jestem salową bezrobotny papo, któremu Grażynka daje kieszonkowe Wiele osob tak pisze wiec ziarno prawdy w tym jest. Jesli nie salowa to pewnie siedzisz w bufecie albo na szatni, dlatego cale dnie na kafe. 2 +2=4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 507 Napisano 16 godzin temu 9 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: Wiele osob tak pisze wiec ziarno prawdy w tym jest. Jesli nie salowa to pewnie siedzisz w bufecie albo na szatni, dlatego cale dnie na kafe. 2 +2=4 Nie będziesz wiedział, to plotek nie narobisz A mogę wiedzieć, czym ty się zajmujesz Papo? Kiedy twoja żona zarabia na trójkę dzieci, ciebie i kredyt? Co z domem, w którym mieszkasz i mają cię za nic? Nawet ze szwagrem nie rozmawiasz. Odejdź, bo cię ugryzę, a jak brakuje ci kasy, to idź do roboty, a nie prvy z kochankami i udawanie bogacza w podartych gaciach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 507 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 16 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: Wiele osob tak pisze wiec ziarno prawdy w tym jest. Jesli nie salowa to pewnie siedzisz w bufecie albo na szatni, dlatego cale dnie na kafe. 2 +2=4 I jeszcze mój status singielka widziałeś w szklanej butelce. To pewnie było po tych kilku kielonach, które wypiłeś i wysypałeś, że masz ochotę na młodego chłopca.. Licytujemy się papo? Edytowano 16 godzin temu przez niemaszuprawnień Za szybko piszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 380 Napisano 15 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, niemaszuprawnień napisał: I jeszcze mój status singielka widziałeś w szklanej butelce. To pewnie było to tych kilku kielonach, które wypiłeś i wysypałeś, że masz ochotę na młodego chłopca.. Licytujemy się papo? był temat "Pytanie do singli" i zaczelas na niego odpowiadac. Ja skomentowalem czy uwazasz sie za singielke na kafe, ty ucieklas z forum przerazona bo wyszlo na jaw. Co tutaj roztrząsać? Prawda miedzy Tobą a bogiem. Kiedy Janusz wpadnie na kafe to zapytam jak masz status... proste Tego sie nie cofnie Edytowano 15 godzin temu przez Nemesio Cervantes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 507 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: był temat "Pytanie do singli" i zaczelas na niego odpowiadac. Ja skomentowalem czy uwazasz sie za singielke na kafe, ty ucieklas z forum przerazona bo wyszlo na jaw. Co tutaj roztrząsać? Prawda miedzy Tobą a bogiem. Kiedy Janusz wpadnie na kafe to zapytam jak masz status... proste Tego sie nie cofnie A co ty się tak interesujesz cudzymi chłopami? Widzę, że jednak ciepły jesteś. Wypowiadam się tam, gdzie mi pasuje, a tobie zgredzie nic do tego. A teraz won 🥱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 60 Napisano 15 godzin temu 1 godzinę temu, Jestem zjeebem tak napisał: Pewnie go kochasz to wszędzie widzisz, przed snem jak zamykasz oczy to widzisz Munka i kutange proboszcza. Zawsze się sprzedasz już na starcie niebieska karto stąd wiadomo że to ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 60 Napisano 14 godzin temu 25 minut temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: To tak jak ty zolty papierze Nie muszę skoro się nie ukrywam jak tamten zbok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 380 Napisano 14 godzin temu 1 godzinę temu, niemaszuprawnień napisał: A teraz won 🥱 moj tekst... ale plama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach