Miecz 846 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, miramar napisał: Żartujesz tak jak my wszyscy. A nie przypadkiem tak piszemy, by innych pod/kur/wić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Wygląda na to, że na ten powrót miłości to trochę będę musiała jednak poczekać, szkoda, mam ...enkę i... prawie bym zapomniała że tu nie wolno tak pisać bawełniane barchany z kokardkami . Po kolana?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: A nie przypadkiem tak piszemy, by innych pod/kur/wić? Stosujemy zmyłki, uniki, niedomówienia, zaprzeczenia, potwierdzenia. I niektórzy nie wiedzą już co myśleć i idą najprostszą ścieżką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Będziesz miał więcej czasu dla mnie. Akurat Twoje od Sasa do lasa mnie roz/...a jak gó/wno w wiatraku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1374 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Nie mogę! Odejdź! Nie patrz na mnie! Nie pisz! Nie patrzę, odchodzę, lekko falującym krokiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Po kolana?! Ona tylko tak pisze, że po kolana. Przecież wiadomo, że czwartek to dzień bez majtek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Nie patrzę, odchodzę, lekko falującym krokiem Bioderkami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Akurat Twoje od Sasa do lasa mnie roz/...a jak gó/wno w wiatraku. A ja się tak staram i wszystko jak krew w piach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1374 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Po kolana?! Można opuścić i do kostek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Ona tylko tak pisze, że po kolana. Przecież wiadomo, że czwartek to dzień bez majtek. Erotyzm ma mało wspólnego z seksem, za to dużo z podnieceniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Można opuścić i do kostek Odejdź! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1374 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Ona tylko tak pisze, że po kolana. Przecież wiadomo, że czwartek to dzień bez majtek. No i po co przypominałaś, teraz wyszło, że konfabuluję. Jak ktoś teraz ma wierzyć w choć jedno słowo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: A ja się tak staram i wszystko jak krew w piach. Nie każdy jest dobry w te klocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Erotyzm ma mało wspólnego z seksem, za to dużo z podnieceniem. Nie znam się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Nie każdy jest dobry w te klocki Odchodzę. Pa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1374 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Bioderkami? Głównie widać ru/ch ...enki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: No i po co przypominałaś, teraz wyszło, że konfabuluję. Jak ktoś teraz ma wierzyć w choć jedno słowo? Czyli ta nasza miłość w trójkącie nie jest taka zbyt czysta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: No i po co przypominałaś, teraz wyszło, że konfabuluję. Jak ktoś teraz ma wierzyć w choć jedno słowo? Wierz mi, że są tacy, którzy wierzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Czyli ta nasza miłość w trójkącie nie jest taka zbyt czysta Już jej nie ma. Zbrukałeś ją tym wiatrakiem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Odchodzę. Pa. Gdzie Ty sieroto pójdziesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Gdzie Ty sieroto pójdziesz? A byś się zdziwił. Nie wspominając już o zazdrości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1374 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Odejdź! Toż właśnie odchodzę! Patrz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: A byś się zdziwił. Nie wspominając już o zazdrości. Głodny jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Toż właśnie odchodzę! Patrz! Patrzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1374 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Czyli ta nasza miłość w trójkącie nie jest taka zbyt czysta Jest, sam to nawet proponowałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 5 godzin temu Jeszcze zatęsknicie za Mieczem! Ale Miecz będzie twardy! Nie tak twardy jak myślicie, ale będzie! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1374 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, miramar napisał: Wierz mi, że są tacy, którzy wierzą. Wiem, inaczej bym się z tego nie śmiała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Głodny jestem. I to nie będzie obiad. Zamknę się w sobie. Przestanę jeść, schudnę, wylaszczę się, będziesz patrzył z zadziwieniem co to za lasencja, co to za lasencja... A to będę JA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Jeszcze zatęsknicie za Mieczem! Ale Miecz będzie twardy! Nie tak twardy jak myślicie, ale będzie! Nie będę tęskniła. Ani trochę, zupełnie, absolutnie, trochę, bardzo, ogromnie. Już łkam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1374 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, miramar napisał: Odchodzę. Pa. Nie!!!! Bo popadnę w rozpacz i odrętwienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach