miramar 303 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Nie!!!! Bo popadnę w rozpacz i odrętwienie To wszystko przez niego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 8 godzin temu Miecz szuka niewiasty, która lubi literaturę, podróże i wymianę myśli na poziomie wyższym niż erotyzm. Chętnie popiszę o historii, ornitologii, kulinariach. Koniec anonsu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Miecz szuka niewiasty, która lubi literaturę, podróże i wymianę myśli na poziomie wyższym niż erotyzm. Chętnie popiszę o historii, ornitologii, kulinariach. Koniec anonsu. Mam niezłą kolekcje fotek ornitologicznych. Wiele okazów to kafeteryjne endemity. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1375 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, miramar napisał: To wszystko przez niego! Jak zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Jak zawsze I jeszcze pisze, że chce pisać kulturalnie o ornitologii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 8 godzin temu A nie chce napisać ile ma przyrostu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1375 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Miecz szuka niewiasty, która lubi literaturę, podróże i wymianę myśli na poziomie wyższym niż erotyzm. Chętnie popiszę o historii, ornitologii, kulinariach. Koniec anonsu. Przed chwilą, miramar napisał: Mam niezłą kolekcje fotek ornitologicznych. Wiele okazów to kafeteryjne endemity. Brakowało mi pisania z Wami, niestety mam pracę buziaki i lecę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 57 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Miecz napisał: Miecz szuka niewiasty, która lubi literaturę, podróże i wymianę myśli na poziomie wyższym niż erotyzm. Chętnie popiszę o historii, ornitologii, kulinariach. Koniec anonsu. Już bardziej nie mogłeś mnie zranić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Brakowało mi pisania z Wami, niestety mam pracę buziaki i lecę Ciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: Już bardziej nie mogłeś mnie zranić I Ciebie też, siostro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 5 Napisano 7 godzin temu Kobiety, czy u Was dziś też tak jest zimno, że kobiety chodzą w kurtkach i kozaczkach jesiennych za kostkę? Czy u Was kwitnie już jarzębina? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: Kobiety, czy u Was dziś też tak jest zimno, że kobiety chodzą w kurtkach i kozaczkach jesiennych za kostkę? Czy u Was kwitnie już jarzębina? Nie kwitnie. Owoce opadają od gorąca i braku wody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach