Onaaaa 621 Napisano 18 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Cieszę się, rekacje też wróciły po północy Śpij spokojnie Dobranoc Ta piosenka o Warszawie byla najbardziej smutna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 246 Napisano 18 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Dobranoc Ta piosenka o Warszawie byla najbardziej smutna. Dobranoc Wiem, byłem tam realnie też uwierz mi. Pytanie gdzie ja nie byłem ? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 621 Napisano 18 godzin temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Dobranoc Wiem, byłem tam realnie też uwierz mi. Pytanie gdzie ja nie byłem ? Dobrych snów Ja nie byłam w wielu miejscach na przykład w Poznaniu ale Warszawą jest najtrudniejsza dla mnie osobiście. Każdy inne życie ma. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 246 Napisano 18 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, Onaaaa napisał: Dobrych snów Ja nie byłam w wielu miejscach na przykład w Poznaniu ale Warszawą jest najtrudniejsza dla mnie osobiście. Każdy inne życie ma. Wzajemnie Onaaaa Mieszkałem w Wielkopolsce, nie w Poznaniu w prawdzie, ale znam i fajny powojenny klimat tam jest do dzś. Warszawa tak jak piszesz jest najtrudniejsza, więc odpuściłem. Każdy ma inne życie, ale serce te same ... Edytowano 18 godzin temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 621 Napisano 18 godzin temu Coś na sen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 246 Napisano 18 godzin temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Coś na sen Osz Ty Onaaaa Do łóżka spać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach