Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Dudka

Mam problem z prowadzeniem samochodu

Polecane posty

Mam problem z prowadzeniem samochodu – dosłownie mnie to paraliżuje. Stres, lęk, brak wiary we własne umiejętności... Czy znacie może jakieś osoby, warsztaty albo kursy, które pomagają w takich sytuacjach? Interesuje mnie Wawa.

Od zawsze tak masz?

Czy może po wypadku?

Kierowałaś już kiedyś?

Bardzo ciekawą opcję daje Sonia która wszystko dokładnie tutaj opisała kierujzsonia.pl. Oferuje wsparcie, które idzie głębiej niż standardowa nauka jazdy. Skupia się na emocjach i pomaga przełamać te psychiczne bariery. Tego chyba własnie szukasz, więc jeden telefon Cie nie zbawi a może pomóc.

Dnia 25.07.2025 o 06:24, Smoczek napisał:

Bardzo ciekawą opcję daje Sonia która wszystko dokładnie tutaj opisała kierujzsonia.pl. Oferuje wsparcie, które idzie głębiej niż standardowa nauka jazdy. Skupia się na emocjach i pomaga przełamać te psychiczne bariery. Tego chyba własnie szukasz, więc jeden telefon Cie nie zbawi a może pomóc.

Oto mamy perełkę z netu! 

no jasne, pewnie nauczy Cię driftu na chodniku i parkowania na trawniku. 

Skupia się na emocjach, aha, to teraz zamiast gazu i hamulca będzie medytacja nad rondem.

Jak masz problemy z emocjami  idź do terapeuty. 

To do tej Krynicy bynajmniej nie jedz samochodem 

Dnia 24.07.2025 o 12:55, Dudka napisał:

Planujemy z żoną kilka dni urlopu nad morzem i padło na Krynicę Morską. Szukamy jakiegoś przyjemnego hotelu blisko plaży, może być z balkonem i widokiem na wodę. Jakieś sprawdzone miejscówki, które nie zrujnują budżetu?

Każda szkoła jazdy oferuje kursy doszkalające. Popytaj znajomych, gdzie są najlepsi instruktorzy i z najlepszym podejściem i tam wykup sobie parę godzin jazdy. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować