Śpiąca król...caryca 76 Napisano wczoraj o 20:38 No napiszcie ile tabsy kosztują, ja też jestem ciekawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 34 Napisano wczoraj o 20:39 Google macie to se wpiszcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bożenka LuBicz 22 Napisano wczoraj o 20:40 9 minut temu, głębinowy gnębiciel napisał: chyba ty na swoim ćpunko Co jak co, ale oznajmił typ, który sam się tu chwalił swoim x-letnim uzależnieniem od kodeiny (i od innych psychoaktywnych syropków dla dzieci ) jakimiś swoimi ćpuńskimi "przygodami" (typu zemdlenie przed wc po ćpańsku ) oraz ostrym chlańskiem przez x miesięcy Ty jesteś ćpunem ewidentnym, a w jej przypadku to jedynie jakieś pogłoski były niczym niepoparte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 19 Napisano wczoraj o 20:40 3 minuty temu, Malowany napisał: Widocznie coś jej zrobiłaś, albo choroba u niej postępuje Elka to musi ostro wciagac tam jeśli korespondencji z tobą jakąkolwiek aktywnom prowadzi bo jom to straszne męczy jako introwertyczke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 417 Napisano wczoraj o 20:40 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: No napiszcie ile tabsy kosztują, ja też jestem ciekawa. Jakie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 61 Napisano wczoraj o 20:40 6 minut temu, Mam pieniędzy tak napisał: Ty nie rozumiesz z kim piszesz ja chodzę bez majtek i cały czas się tam dotykam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 34 Napisano wczoraj o 20:41 Tacz maj tralala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 19 Napisano wczoraj o 20:42 1 minutę temu, Srelcia napisał: Wrócisz i tak bo się zmeczysz więc bądź miła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 417 Napisano wczoraj o 20:42 1 minutę temu, Srelcia napisał: To samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 61 Napisano wczoraj o 20:42 7 minut temu, głębinowy gnębiciel napisał: normalna baba to jakby poczytała to co ja tu do niej wypisuję to już dawno by przestała wchodzić na forvm Sråm na ciebie. Sorry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 61 Napisano wczoraj o 20:43 4 minuty temu, Śpiąca król...caryca napisał: No napiszcie ile tabsy kosztują, ja też jestem ciekawa. Od 20zl w górę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 417 Napisano wczoraj o 20:43 1 minutę temu, BabkaBożaTak napisał: Tacz maj tralala My ding ding dong Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 61 Napisano wczoraj o 20:43 3 minuty temu, Mam pieniędzy tak napisał: Elka to musi ostro wciagac tam jeśli korespondencji z tobą jakąkolwiek aktywnom prowadzi bo jom to straszne męczy jako introwertyczke Męczyło mnie ale z tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 19 Napisano wczoraj o 20:43 1 minutę temu, Malowany napisał: To samo Duże libido zawsze się obroni to elka jeszcze jej nie znasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 19 Napisano wczoraj o 20:44 Przed chwilą, Srelcia napisał: Męczyło mnie ale z tobą. Nie prawda ze mną nie musiałaś dużo pisać a jemu pewnie się wysilasz ponad sily Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 34 Napisano wczoraj o 20:45 Lubje czytać kłótnie patokochankow 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 417 Napisano wczoraj o 20:45 1 minutę temu, Mam pieniędzy tak napisał: Duże libido zawsze się obroni to elka jeszcze jej nie znasz Ja też mam duże. Idealnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
głębinowy gnębiciel 5 Napisano wczoraj o 20:46 4 minuty temu, Bożenka LuBicz napisał: Co jak co, ale oznajmił typ, który sam się tu chwalił swoim x-letnim uzależnieniem od kodeiny (i od innych psychoaktywnych syropków dla dzieci ) jakimiś swoimi ćpuńskimi "przygodami" (typu zemdlenie przed wc po ćpańsku ) oraz ostrym chlańskiem przez x miesięcy Ty jesteś ćpunem ewidentnym, a w jej przypadku to jedynie jakieś pogłoski były niczym niepoparte. byłem też w więzieniu za homosekualny gwaut zbiorowy na 90 letnim starcu, weteranie powstania warszawskiego. hailowałem do obrazka adolfa h. jak jeebałem go w 0dbyt od tyłu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 33 Napisano wczoraj o 20:46 11 minut temu, głębinowy gnębiciel napisał: normalna baba to jakby poczytała to co ja tu do niej wypisuję to już dawno by przestała wchodzić na forvm No, niektórzy być może zbierają materiały np na akt oskarżenia albo pozew ; -))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 19 Napisano wczoraj o 20:46 Przed chwilą, Malowany napisał: Ja też mam duże. Idealnie Nie masz tobie się wydaje tylko co to duże Ile razy dzisiaj waliles? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
głębinowy gnębiciel 5 Napisano wczoraj o 20:46 3 minuty temu, Srelcia napisał: Sråm na ciebie. Sorry. kibel się na mnei zessrał. może rzeczywiście tripuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 532 Napisano wczoraj o 20:47 10 minut temu, Srelcia napisał: Jeszcze niedawno zawsze stawała w mojej obronie, Bo ja obrywam, a ty się się cieszysz wysyłając nudesy pijakom i to jest ok. Weź się za robotę, bo żyjesz na socjalu w zadłużonym mieszkaniu i powiedz swojemu zesikanemu koledze, który mnie wielce przepraszał, żeby odbił ode mnie, bo ja alkusom mówię nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 267 Napisano wczoraj o 20:47 13 minut temu, Mam pieniędzy tak napisał: Ty nie rozumiesz z kim piszesz ja chodzę bez majtek i cały czas się tam dotykam Biedny chory na głowę nie kontroluje swojego popędu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
głębinowy gnębiciel 5 Napisano wczoraj o 20:47 1 minutę temu, pumpernikiel32 napisał: No, niektórzy być może zbierają materiały np na akt oskarżenia albo pozew ; -))) pozew, chyba do choroszczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 34 Napisano wczoraj o 20:48 2 minuty temu, Malowany napisał: Ja też mam duże. Idealnie Bierz go od tylu. A na to elzbieta czarna wrona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 532 Napisano wczoraj o 20:48 2 minuty temu, BabkaBożaTak napisał: Lubje czytać kłótnie patokochankow Mam cynamonkę, banana i jogurt naturalny. Wszystko zjem zaraz z nerwów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 532 Napisano wczoraj o 20:49 Przed chwilą, BabkaBożaTak napisał: Bierz go od tylu. A na to elzbieta czarna wrona Leżę. Muszę się przelogować na inne konto, bo nie mam już reakcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 417 Napisano wczoraj o 20:49 1 minutę temu, BabkaBożaTak napisał: Bierz go od tylu. A na to elzbieta czarna wrona Odejdź karle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 19 Napisano wczoraj o 20:49 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Biedny chory na głowę nie kontroluje swojego popędu. Ależ kontroluje dlatego nie opłaca mi się zakładać majtek bo lubię się myziac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 34 Napisano wczoraj o 20:50 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Mam cynamonkę, banana i jogurt naturalny. Wszystko zjem zaraz z nerwów A czym się nerwujesz. Zazdrościsz elce guwniakow aż cie sciska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach