BabkaBożaTak 36 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Mam pieniędzy tak napisał: Za dużo by tłumaczyć prędzej będzie miała 4 bombelka każde z innym Jeszcze z jakim murzynem widze w kuli że będzie mieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 7 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, pumpernikiel32 napisał: ... Was, ale jak będziecie przesadzać to podam Was do sądu, nawet nie myślcie że będę się wahać, nie wolno wam wszystkiego tylko dlatego że jesteście w internecie ...y KOLEJNA ĆPAŁA? USPOKÓJ SIĘ DZIKUSKO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 162 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: Tolerancja jest tylko w kolorowych czasopismach a życie jest życie. Haha, ta 'tolerancja" sie często uwidacznia w tematach dotyczących kobiet. Ja nie jestem jakąś wojującą feministka, ale jak słyszę olaboga baba z młodszymi się zadaje to mnie lekko trzęsie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 36 Napisano 8 godzin temu Ogólnie czarno to widzę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 267 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Śpiąca król...caryca napisał: O kurczaczek, to tu się nawet telefonuje. Nie słyszałaś nigdy historii Jacentego, pewnej kafeterianki i chlupania w słuchawce? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 61 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Mam pieniędzy tak napisał: Oni są siebie warci i pewnie nigdy nie pojmom co stracili Co takiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 36 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Srelcia napisał: Co takiego? Szanse na małe szympanse z lezak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 9 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Srelcia napisał: Tak, salową na świadkową a leżaka na swiadka, będzie komplet. Lepiej być salową chociaż nią nie jestem, niż matką z marną reputacją nadszarpniętą przez ząb czasu 🫤 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Chyba rozum stracili, chociaż czy go w ogóle posiadają. Za dużo wolnego czasu i się pierrdoli w głowach. Do roboty lesery, a nie cyce i privy z niedyskretnymi wariatami Ty go nigdy nie miałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 61 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Pył na wietrze napisał: Doskonale dostrzegam, ale Ty nie jesteś święta, ani idealna, ani on, a za takich on was ma. Nie martw się, zniknę. Ja nigdy nie mówiłam o sobie że jestem święta czy idealna, wręcz przeciwnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Lepiej być salową chociaż nią nie jestem, niż matką z marną reputacją nadszarpniętą przez ząb czasu 🫤 Ty już nadszarpnęłas swoją wystarczająco, skokami w bok będąc w związku. Beniego ci tu zawołać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 36 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Ty już nadszarpnęłas swoją wystarczająco, skokami w bok będąc w związku. Beniego ci tu zawołać? Zostaw wnuka kanalio! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 9 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Ty go nigdy nie miałaś Odbij sikunie, bo za cienki w uszach jesteś i zaraz się zesikasz ze strachu. A kto to będzie prał? Srelcia? Kiedy? Jak nudesy musi filtrować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 61 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, Malowany napisał: Nie chcesz wiedzieć Chcę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 84 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Srelcia napisał: Ja nigdy nie mówiłam o sobie że jestem święta czy idealna, wręcz przeciwnie. No tak od razu poleciał mu się chciało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaTak napisał: Zostaw wnuka kanalio! Zgłoszone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 36 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Zgłoszone Podaję cię do sądu aktualnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 18 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Fifofa napisał: Dała szybciej ma doświadczenie. ptak poleciał do dziupli dziupla chetna urodzajna, czemu Iskra nie chce sie dziobac, tylko szukac wartosci w swiniarni, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Odbij sikunie, bo za cienki w uszach jesteś i zaraz się zesikasz ze strachu. A kto to będzie prał? Srelcia? Kiedy? Jak nudesy musi filtrować Nie wiem, czy ktoś tutaj jest za cienki w uszach na ciebie. Ty masz ewidentnie ujemne iq Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 9 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Ty już nadszarpnęłas swoją wystarczająco, skokami w bok będąc w związku. Beniego ci tu zawołać? A co ty tak o tych facetach? Po pijaku w Leżaka chciałeś wchodzić. Za bardzo forum przezywasz. Idź na odwyk w końcu i nie cytuj mnie, bo jesteś toksyczny i śmierdzisz. Możesz mnie zgłosić jak twoja kochanka Elka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 36 Napisano 8 godzin temu Uszer by udźwignął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 76 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Nie słyszałaś nigdy historii Jacentego, pewnej kafeterianki i chlupania w słuchawce? Zjawiasz się w odpowiednim czasie by to opowiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 9 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Nie wiem, czy ktoś tutaj jest za cienki w uszach na ciebie. Ty masz ewidentnie ujemne iq Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaTak napisał: Podaję cię do sądu aktualnie. Spłoniesz w piekle, razem z innymi salowymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 36 Napisano 8 godzin temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 36 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Spłoniesz w piekle, razem z innymi salowymi. Razem z iskrom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz wzywa 29 Napisano 8 godzin temu 39 minut temu, Mam pieniędzy tak napisał: Może jesteś tak zła że nikogo nie rusza a iskra jeszcze miała wiarę w ludzi że som w nich jakieś wartości wyższe niż zaspokojenie pochwy. a jakie ty dostrzegasz "wartości" w kobietach inne niż zaspokajanie obmierzłego fioota? i od kiedy, hipokryto zabawny? gdybyś ty kiedykolwiek spojrzał na siebie tak obiektywnie i krytycznie jak próbujesz oceniać tu innych, a zwłaszcza kobiety (a nie przez pryzmat dziesiątek silnych mechanizmów obronnych) to byś się chyba już dawno wyhuśtał albo wpadł w jakiś totalny stupor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 9 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Malowany napisał: Ty już nadszarpnęłas swoją wystarczająco, skokami w bok będąc w związku. Beniego ci tu zawołać? Może policzmy skoki Elki i twoje? Kto pierwszy jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamieniem? Ty śmieszny pajacyku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 21 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Srelcia napisał: Co takiego? Szkoda strzepic ryja kota pomysl o mnie jak maszyne heblujacom odpalisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 36 Napisano 8 godzin temu Za kamienico Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach