głębinowy gnębiciel 5 Napisano 19 godzin temu 57 minut temu, Srelcia napisał: Wole jakąś hybryde toyoty. dodatkowo jesteś blacharą ty svko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 82 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Gdzie moi fani? Czy spotykając mnie realnie, też bylibyście tak odważni, jak tutaj? Myślicie, że wam wszystko wolno? Bo matka płaci wam internet? Ja takich zjadam i wypluwam lub nawet na takich nie spluwam, bo bardzo wysoko się cenie. Panie wielka litera słyszysz? Jest odwrotnie na psychologii trochę znam, zwykła pipa Grochowa w realu tutaj dwie strony medalu, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 19 Napisano 19 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Nigdy nie wiadomo ale nawet jeśli nie to on jest tutaj jednym z najfajniejszych osób które poznałam. Ja go nie rozumiem bo on lubi te towarzyskie gadki bez celu z kobietami tutaj dla mnie jak to nie idzie w kierunku związku to jest wykorzystywanie typa przez laske w sensie ona tutaj sobie wypelnia pasek staminy towarzystwo typa a w relu czad puka bez słowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 19 Napisano 19 godzin temu 2 minuty temu, głębinowy gnębiciel napisał: dodatkowo jesteś blacharą ty svko Uważaj bo ona tak lubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
głębinowy gnębiciel 5 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, Mam pieniędzy tak napisał: Uważaj bo ona tak lubi a to kvrwisko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 532 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Lubię ludzi którzy nie rzucają sie na człowieka tylko którzy poprostu są bez jadu. Widmo się rzuca i promuje kazirodztwo. Powiedz swojemu Krzysiowi, który ma wyroki, żeby się odwalił, bo nie zawsze jestem grzeczna i tylko się bronię przed wariatami. Mnie posądzał o sypianie z ojcem i niedługo ty będziesz posądzana i skończysz jak Klaudia. Bo takich architektów jak ty und Klaudia było tu na pęczki w kolekcji Widusia. Także ten 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 14 Napisano 19 godzin temu On pisał że woli mieć psiapsi, może faza jak ty kiedyś z broken Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 19 Napisano 19 godzin temu Ja ogólnie tutaj nie jestem dla towarzystwa miałbym laske to prawdopodobnie by mnie nie było tu nigdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 19 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, głębinowy gnębiciel napisał: a to kvrwisko Już jest mokra pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 57 Napisano 18 godzin temu 6 minut temu, głębinowy gnębiciel napisał: dodatkowo jesteś blacharą ty svko Tak mi mów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 19 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, Dżumbo napisał: On pisał że woli mieć psiapsi, może faza jak ty kiedyś z broken No może wtedy mi się odechciało związków chyba po koszu od kamczi brunette Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
głębinowy gnębiciel 5 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Srelcia napisał: Tak mi mów. dlaczego twoje dzieci biegają brudne na bosaka po podwórku a ty leżysz naćpana w barłogu z gachem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 19 Napisano 18 godzin temu Chociaż może nie koszu a zamkneli nam forum dyskusyjne i nie wychodzilem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 57 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, głębinowy gnębiciel napisał: dlaczego twoje dzieci biegają brudne na bosaka po podwórku a ty leżysz naćpana w barłogu z gachem? Śpią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 621 Napisano 18 godzin temu 5 minut temu, Mam pieniędzy tak napisał: Ja go nie rozumiem bo on lubi te towarzyskie gadki bez celu z kobietami tutaj dla mnie jak to nie idzie w kierunku związku to jest wykorzystywanie typa przez laske w sensie ona tutaj sobie wypelnia pasek staminy towarzystwo typa a w relu czad puka bez słowa. Bo on nie szuka żony ale jest wporzadku. Jest fajnym kolesiem. Czy zawsze trzeba gadać z kimś tylko dlatego że ten ktoś będzie z nami w zwiazku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 14 Napisano 18 godzin temu (edytowany) Niektórzy nie są chętni jakoś psychicznie nie każdy lata z penem jak poyeb, ty też nie jesteś gotowy ale on nie lata z penem jak poyeb chociaż Edytowano 18 godzin temu przez Dżumbo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
głębinowy gnębiciel 5 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Srelcia napisał: Śpią. srrają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 621 Napisano 18 godzin temu 10 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Widmo się rzuca i promuje kazirodztwo. Powiedz swojemu Krzysiowi, który ma wyroki, żeby się odwalił, bo nie zawsze jestem grzeczna i tylko się bronię przed wariatami. Mnie posądzał o sypianie z ojcem i niedługo ty będziesz posądzana i skończysz jak Klaudia. Bo takich architektów jak ty und Klaudia było tu na pęczki w kolekcji Widusia. Także ten 🥰 Ty nigdy nie jesteś grzeczna. Ja posądzona? Oj nie bo między nami nie ma oczekiwań a jedynie przyjaźń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 532 Napisano 18 godzin temu 8 minut temu, Srelcia napisał: Tak mi mów. Nadal tu jesteś i śledzisz? Godzinę temu spać ci się chciało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 161 Napisano 18 godzin temu 3 minuty temu, głębinowy gnębiciel napisał: dlaczego twoje dzieci biegają brudne na bosaka po podwórku a ty leżysz naćpana w barłogu z gachem? Ty ale po pierwsze są wakacje, a po drugie dzieci zdaje się mają ojca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 19 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Bo on nie szuka żony ale jest wporzadku. Jest fajnym kolesiem. Czy zawsze trzeba gadać z kimś tylko dlatego że ten ktoś będzie z nami w zwiazku? Według mnie zazwyczaj tak bo szanuję swój czas i nie pozwolę robić z siebie fřajera czy to w necie czy na żywo. Jak laska nie jest zainteresowana to wolę innom poznawac albo nawet drzemke a nie jom zabawiac gdy czad śpi po heblowaniu. Z elkom pisałem długo ale głownie o sexie tajemnice pochwy itd i mnie to bawiło interesowalo więc związku nie musiało z tego być. Co innego pisać ebolaty o pogodzie. Nie lubię być wykorzystywany. Z anastazje pisałem rok o wszystkim ale do związku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 57 Napisano 18 godzin temu 5 minut temu, głębinowy gnębiciel napisał: srrają Też cię kocham. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
głębinowy gnębiciel 5 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, salix napisał: Ty ale po pierwsze są wakacje, a po drugie dzieci zdaje się mają ojca. ojciec pijany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 14 Napisano 18 godzin temu A to już ich sprawa, akurat nieprzystępne typy są atrakcyjniejsze no ale można sobie też pisać tu dla beki chyba nikt pistoletu do głowy nie przystawia że ma być slub Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 19 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, Srelcia napisał: Też cię kocham. To mój tekst ale fajnie że się podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 532 Napisano 18 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Onaaaa napisał: Ty nigdy nie jesteś grzeczna. Ja posądzona? Oj nie bo między nami nie ma oczekiwań a jedynie przyjaźń. Magdy takie są. Kobiety z żywiołem, z pazurem, nie ciepłe kluchy jak ty. Dlatego nie możesz być Magdą, bo żadna normalna kobieta nie wejdzie w żaden dialog z Kanadyjczykiem, który życzy ludziom raka, śpiączki, że będzie ich kopał po cycach i długo by opowiadać. Masz jakieś traumy z dzieciństwa i nieprzepracowane deficyty? Skąd ten brak wiary w siebie i niska samoocena? Edytowano 18 godzin temu przez niemaszuprawnień W zjadło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 19 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Dżumbo napisał: A to już ich sprawa, akurat nieprzystępne typy są atrakcyjniejsze no ale można sobie też pisać tu dla beki chyba nikt pistoletu do głowy nie przystawia że ma być slub No trochę źle rozegralem z dumbo ale mnie się podobalas te zachowania samiczkowate jak pójdę podmalowac oko do zdjęcia złoto huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
głębinowy gnębiciel 5 Napisano 18 godzin temu 3 minuty temu, Srelcia napisał: Też cię kocham. otwieraj paszcze będę srrał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 57 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, głębinowy gnębiciel napisał: otwieraj paszcze będę srrał Ty otwieraj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 161 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, głębinowy gnębiciel napisał: ojciec pijany Dlaczego matkę automatycznie oceniasz surowiej niż ojca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach