Mam pieniędzy tak 19 Napisano 20 godzin temu 4 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Wiem co masz na mysli. Btw, zauważyłam od dawna, że Ty sporo widzisz, w sensie wiesz jakim, nie chodzi mi tylko o Elę, czy Anastazję, ale ogólnie o ludzi jako takich. Podobnie widzę u Filipa, że jest niegłupi, ma dobre przemyślenia, tylko złe decyzje podejmuje, ale to z winy wiadomo czego. Z moich obserwacji innych typów dużo więcej niż inni faceci. Wylapuje kobiece zachowania kobiecom energii i moje wnętrze piszczy. A oni widzą tylko opakowanie. Ewentualnie efekt. Ja też starania chęci no wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 19 Napisano 20 godzin temu Dlatego mnie tak wtedy może wzięło boli mi dała tyle uwagi i szacunku czułem się jak facet który wreszcie znalazł tom jedyną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 19 Napisano 20 godzin temu 7 minut temu, Pył na wietrze napisał: To widać, że nie rzucasz kasy grubej w to co inni. No dla mnie jeśli mam dochód to się ubiera jeśli tylko zechce dyscyplina jest mi znana po epizodzie z kulturystykom pytanie czy warto bo już 37lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 19 Napisano 20 godzin temu O ile jak ma się 18 to wizja do 33 jest prosta prawdopodobnie dozycia duże Jak się ma 37 to ja mam mocne wątpliwości czy dozyje 40 a co dopiero 52 Oczywiście teraz bym szybciej zgromadzil z pracą ale z drugiej strony kwota wyzsza giełdzie wahania i koszty życia więc może zejść przynajmniej do 45 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Mam pieniędzy tak napisał: Dlatego mnie tak wtedy może wzięło boli mi dała tyle uwagi i szacunku czułem się jak facet który wreszcie znalazł tom jedyną Podejrzewam że przy A każdy by tak się czuł, ona umiała faceta zabawić i osłodzić. Nie wiem czy taka już jest z charakteru, czy wie co robić bo się nauczyła aby zarobić, mniejsza o to. Gdyby tylko faceci nie wiedzieli jak zarabia, to każdy jeden by poleciał na takie traktowanie. Podobnie jest z Elą, choć nie jest tak słodka, ale umie zabawić, albo Nimfa- ta zaś słodka bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 19 Napisano 20 godzin temu Obecnie nie wiem ile pozyje i wolę sobie coś fajnego kupić albo zjeść nawet tak jak ciotka podróże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, Mam pieniędzy tak napisał: No dla mnie jeśli mam dochód to się ubiera jeśli tylko zechce dyscyplina jest mi znana po epizodzie z kulturystykom pytanie czy warto bo już 37lat Ludzie wydają dużo na wyjazdy i kredyty na 4 ściany mają, na pozadomowe przyjemności typu knajpa czy jakie atrakcje na mieście, tatuaże i inne bzdury z lookiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 19 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Podejrzewam że przy A każdy by tak się czuł, ona umiała faceta zabawić i osłodzić. Nie wiem czy taka już jest z charakteru, czy wie co robić bo się nauczyła aby zarobić, mniejsza o to. Gdyby tylko faceci nie wiedzieli jak zarabia, to każdy jeden by poleciał na takie traktowanie. Podobnie jest z Elą, choć nie jest tak słodka, ale umie zabawić, albo Nimfa- ta zaś słodka bardzo. Mówiła że ostro pracowała nad charakterem stara się być radosna i jom to trochę kosztuje ogólnie to zjechala nimfuś że w porównaniu z niom to nic nad charakterem nie praciwala tylko "jedzie ludzi aż po buty" coś takiego zabawnego ze śląska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Mam pieniędzy tak napisał: Obecnie nie wiem ile pozyje i wolę sobie coś fajnego kupić albo zjeść nawet tak jak ciotka podróże Wiadomo, każdy tak ma, że jak jest się młody to entuzjazm jest na szastanie kasą, bo wrażenie że jest się bogiem i pępkiem świata, któremu się wszystko należy i wszystko uda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 19 Napisano 20 godzin temu Ja liczyłem że może kiedyś mieć gorszy dzień ogólnie próbowałem dotrzeć do niej żeby nie musiała się męczyć tylko być sobą bardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Mam pieniędzy tak napisał: Mówiła że ostro pracowała nad charakterem stara się być radosna i jom to trochę kosztuje ogólnie to zjechala nimfuś że w porównaniu z niom to nic nad charakterem nie praciwala tylko "jedzie ludzi aż po buty" coś takiego zabawnego ze śląska W zasadzie nie dość Nimfa czytałam, głównie trafiłam na pozytywne jej posty, pamiętam tylko jej spiny z Poką, zawsze wydawała mi się przez to bardzo miłą aż do bólu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 19 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: W zasadzie nie dość Nimfa czytałam, głównie trafiłam na pozytywne jej posty, pamiętam tylko jej spiny z Poką, zawsze wydawała mi się przez to bardzo miłą aż do bólu. 1% nimfuś to zło i czasem się klucila z brunette aż jej się rece pociely do krwi od laptopa z aluminium Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Mam pieniędzy tak napisał: Ja liczyłem że może kiedyś mieć gorszy dzień ogólnie próbowałem dotrzeć do niej żeby nie musiała się męczyć tylko być sobą bardziej Za bardzo jej pewnie zależało na byciu zaakceptowaną, bo w głowie siedziało że wielu facetów takiej nie zaakceptuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 20 godzin temu Muszę coś przegryźć i kładę się spać z powrotem za moment. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 34 Napisano 20 godzin temu 29 minut temu, Pył na wietrze napisał: Gdy mu to kiedyś napisałam, odpisałaś mi że nie mnie oceniać jak ktoś jest w stanie się zakochać, w jakiej sytuacji, czy to miłość czy nie. Wiemy że to odbyt a nie zadna milosc. Jesteśmy dorosłe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 19 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Za bardzo jej pewnie zależało na byciu zaakceptowaną, bo w głowie siedziało że wielu facetów takiej nie zaakceptuje. I sporo racji nikt do prostytutki aktywnej nie będzie piszczal o związku jak będzie chamska no chyba że lubi bo mnie np bawilo przepomarzanie się z pokusie ale np już selkie czy salowa to nie lubię. To pasuje tylko do specyficznej urody brunetki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaTak napisał: Wiemy że to odbyt a nie zadna milosc. Jesteśmy dorosłe. Zabrakło tego zdania wtedy co wspominam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 19 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaTak napisał: Wiemy że to odbyt a nie zadna milosc. Jesteśmy dorosłe. Miłość na 100% haj hormonów taki że smiem twierdzić iż wy nie byliście nigdy tak na żywo nawet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 19 Napisano 20 godzin temu Kobiety myślą że miłość to motylki a zazwyczaj to wmawiajom sobie zakochanie bo typ spelnia ich liste wysoki praca fura fryzura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 34 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Mam pieniędzy tak napisał: Miłość na 100% haj hormonów taki że smiem twierdzić iż wy nie byliście nigdy tak na żywo nawet. O tym mówię boży synu. Haj to nie miłość to tylko hormony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Mam pieniędzy tak napisał: I sporo racji nikt do prostytutki aktywnej nie będzie piszczal o związku jak będzie chamska no chyba że lubi bo mnie np bawilo przepomarzanie się z pokusie ale np już selkie czy salowa to nie lubię. To pasuje tylko do specyficznej urody brunetki. I jak będzie miła to mało kto będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 34 Napisano 20 godzin temu Hormony podlewane wyobrażeniami które zapewne nie mają najmniejszego odzwierciedlenia w rzeczywistości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Mam pieniędzy tak napisał: Kobiety myślą że miłość to motylki a zazwyczaj to wmawiajom sobie zakochanie bo typ spelnia ich liste wysoki praca fura fryzura A Ty miałeś motyle z jakiego powodu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 19 Napisano 20 godzin temu Jak mi poka wmowila że anastazje mnie nie chce to mi się trzeslo wszechświata na kiblu mi dusza z ciała wychodzila myślałem że umre 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 19 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaTak napisał: O tym mówię boży synu. Haj to nie miłość to tylko hormony. Hormony się uspokajaly i plynelo reszte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 19 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: A Ty miałeś motyle z jakiego powodu? Mi nawet stał z miłości tylko tego nie wymagaj ja nie wiem czy się dam jeszcze tak zabujac bo zostałem skrzywdziny i będę ostrożnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 34 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Mam pieniędzy tak napisał: Jak mi poka wmowila że anastazje mnie nie chce to mi się trzeslo wszechświata na kiblu mi dusza z ciała wychodzila myślałem że umre Tym bardziej to dziecinne skoro obca baba z netu ma wpływ na Twoje odczucia jakikolwiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 34 Napisano 19 godzin temu Stał z miłości xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 19 Napisano 19 godzin temu 3 minuty temu, BabkaBożaTak napisał: Hormony podlewane wyobrażeniami które zapewne nie mają najmniejszego odzwierciedlenia w rzeczywistości. Na tym poziomie zakochania to już zaakceptować bym wtedy wszystko nawet patolskie zachowanie i głos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 19 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaTak napisał: Stał z miłości xD O mówię ci najtrudniejszy wzwodu w życiu to już lepiej do chemii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach