Fifofa 84 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Babka pobłogosławi związek małżeński Elki i Malowanego, Caryca udzieli nauk przedmałżeńskich, Iskra wyspowiada, ja będę fotografem, a karzeł załatwi wódkę i będzie wszystko po kosztach. W końcu raz się żyje i niech dziady widzą, jak się szlachta bawi 🥰 Niech żyje nam trzeci bombek. 3 x alimenty to liczy jako praca i emerytura. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 9 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Usuń mój nr. To wy nawet swoje nr telefonu macie? Dramat godny desek teatru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Usuń mój nr. Bloka już masz, a chyba nawet nie zapisywałem nr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Nie tyle trudne, co nudne. Co miałeś do ciebie, to napisałem, więc Jasne, dziecko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 61 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Pył na wietrze napisał: Mam killa pytań, krótko: tak lub nie. 1)Czy ktoś na kafeterii nie wiedział o tym że widziałeś jej piersi że mi nie było wolno to napisać? 2)Czy ja nie mogę nawet sobie już zażartować? 3) Czy ktoś na kafeterii wiedział że widziałeś moje? 4) Czy Tobie wolno wywalać coś z naszego priv? Ty nie dostrzegasz tego jaką męczacą osobą jesteś? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 36 Napisano 8 godzin temu Wysłać cycofony czy nie wysłać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 18 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, salix napisał: Ani nastolatkowie ani stare pryki. Nie rozumiem dlaczego kobiety się piętnuje za romanse z młodszymi i co dziwne same, często tolerancyjne kobiety w tym przodują. eh chyba te co leca na dziadow moga sobie luzno skomentowac i tyle, ocena swojego ulubionego zespolu pilkarskiego tak to widze Edytowano 7 godzin temu przez Dżumbo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 7 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Jestem wdzięczna od losu za każdą znajomość z priv bo każda miała jakiś cel i został osiągnięty, coś z każdej miałam, ale Tobie bardzo żałuję, że zaufałam. A TERAZ NA KLĘCZKACH NA JASNĄ GÓRĘ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Bloka już masz, a chyba nawet nie zapisywałem nr Ty też masz bloka. To sprawdź czy masz numer i usuń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 76 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, salix napisał: Ani nastolatkowie ani stare pryki. Nie rozumiem dlaczego kobiety się piętnuje za romanse z młodszymi i co dziwne same, często tolerancyjne kobiety w tym przodują. Tolerancja jest tylko w kolorowych czasopismach a życie jest życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano 7 godzin temu Dobra. Masz wszędzie bloka. Spij spokojnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 21 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Usuń mój nr. Oni są siebie warci i pewnie nigdy nie pojmom co stracili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 36 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Mam pieniędzy tak napisał: Oni są siebie warci i pewnie nigdy nie pojmom co stracili Powiedz mi co. Pragnę się dowiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Srelcia napisał: Ty nie dostrzegasz tego jaką męczacą osobą jesteś? Doskonale dostrzegam, ale Ty nie jesteś święta, ani idealna, ani on, a za takich on was ma. Nie martw się, zniknę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Srelcia napisał: Ciekawe co byś odp jakbym napisała że nie. xD Nie chcesz wiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Dobra. Masz wszędzie bloka. Spij spokojnie. Usuń nr. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stacho Wiraszka 5 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: To wy nawet swoje nr telefonu macie? Dramat godny desek teatru A koleżanka salowa zapomniała że poszła spać godzinę temu, bo podobno do udawanej pracy idzie rano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 21 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaTak napisał: Wysłać cycofony czy nie wysłać. Jeśli mi to wole punie zobaczyć ale przemek lubi cycki oglądać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 33 Napisano 7 godzin temu ... Was, ale jak będziecie przesadzać to podam Was do sądu, nawet nie myślcie że będę się wahać, nie wolno wam wszystkiego tylko dlatego że jesteście w internecie ...y Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 36 Napisano 7 godzin temu Dramy jak z lat nastoletnich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Usuń nr. Już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Mam pieniędzy tak napisał: Oni są siebie warci i pewnie nigdy nie pojmom co stracili Nie chce mi się wiecej o tym gadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 76 Napisano 7 godzin temu O kurczaczek, to tu się nawet telefonuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 61 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Malowany napisał: Chcesz na świadka? Tak, salową na świadkową a leżaka na swiadka, będzie komplet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 36 Napisano 7 godzin temu My ciebie też na wokandę wyślemy. Ma się znajomości to szybko cie załatwimy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 21 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaTak napisał: Powiedz mi co. Pragnę się dowiedzieć Za dużo by tłumaczyć prędzej będzie miała 4 bombelka każde z innym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stacho Wiraszka 5 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Mam pieniędzy tak napisał: Jeśli mi to wole punie zobaczyć ale przemek lubi cycki oglądać Chcesz oglądać punie wieczornej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 9 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Mam pieniędzy tak napisał: Oni są siebie warci i pewnie nigdy nie pojmom co stracili Chyba rozum stracili, chociaż czy go w ogóle posiadają. Za dużo wolnego czasu i się pierrdoli w głowach. Do roboty lesery, a nie cyce i privy z niedyskretnymi wariatami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 84 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Doskonale dostrzegam, ale Ty nie jesteś święta, ani idealna, ani on, a za takich on was ma. Nie martw się, zniknę. Dała szybciej ma doświadczenie. ptak poleciał do dziupli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach