Nemesio Cervantes 396 Napisano 2 godziny temu pod rotundą w latach 90tych. Czy pamietacie cos takiego? i kręcących sie cinkciarzy obok.taki widok mnie prześladuje tylko czy tak bylo rzeczywiscie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wpierdol totalny 3 Napisano 2 godziny temu może to tam cię milicjant złapał za półdvpek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 396 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, w... totalny napisał: może to tam cię milicjant złapał za półdvpek takie smiecie jak ty pierwsze pojdą na front, zadbamy o to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wpierdol totalny 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: takie smiecie jak ty pierwsze pojdą na front, zadbamy o to rączki mi odetniesz i będziesz nimi strzelał z karabinu faszolu, a później bedziesz tłumaczył że to ja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 396 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, w... totalny napisał: rączki mi odetniesz i będziesz nimi strzelał z karabinu faszolu, a później bedziesz tłumaczył że to ja? w niemczech kiedyś takich jak ty chorych psych i bezużytecznych sie unicestwiało, teraz bedziemy smiecie wysylac na front, na mięsny szturm. do tego być może sie nadajesz, karabinu nie udzwigniesz bos krotki i chudy ale ze dwa granaty dasz rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 2 Napisano 2 godziny temu Nie popłacz się ojdzedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wpierdol totalny 3 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: w niemczech kiedyś takich jak ty chorych psych i bezużytecznych sie unicestwiało, teraz bedziemy smiecie wysylac na front, na mięsny szturm. do tego być może sie nadajesz, karabinu nie udzwigniesz bos krotki i chudy ale ze dwa granaty dasz rade W sensie że nogi mi odetniesz i zrobisz sobie z nich szczudła aby wbiegać w granice p0lsko-niemiecką i sie wysadzać? Jak później będziesz tłumaczył że to ja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 83 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: takie smiecie jak ty pierwsze pojdą na front, zadbamy o to Wy to znaczy kto? Zostałeś naczelnym generałem RP? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wpierdol totalny 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Wy to znaczy kto? Zostałeś naczelnym generałem RP? to tadeusz batyr troluje przy piwku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 396 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, murb napisał: Wy to znaczy kto? Zostałeś naczelnym generałem RP? ktos bedzie chodzil po ulicach i wylapywal leszczy... pomoże sie żandarmeri woj. Edytowano 1 godzinę temu przez Nemesio Cervantes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 396 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, murb napisał: Wy to znaczy kto? Zostałeś naczelnym generałem RP? btw pamietasz lata 90te w wawie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 83 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: btw pamietasz lata 90te w wawie? Jestem słoikiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 83 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: ktos bedzie chodzil po ulicach i wylapywal leszczy... pomoże sie żandarmerii woj. Sugerujesz, że wrócą łapanki i szmalcownicy? Coś chyba dodawali do lemoniady w samo zabaw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wpierdol totalny 3 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: ktos bedzie chodzil po ulicach i wylapywal leszczy... pomoże sie żandarmerii woj. fajne masz fanatzje, takie mocno homosekualne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 396 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, murb napisał: Sugerujesz, że wrócą łapanki i szmalcownicy? Coś chyba dodawali do lemoniady w samo zabaw. szmalcownik wydawal żydów niemcowi za kase, a pomoc żandarmerii to wyraz obowiązku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 83 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: szmalcownik wydawal żydów niemcowi za kase, a pomoc żandarmerii to wyraz obowiązku Widziałeś dziś próby sił powietrznych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 83 Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, w... totalny napisał: fajne masz fanatzje, takie mocno homosekualne. Normalne fantazje ma. Wojsko to faceci to kogo ma łapać? Stare baby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wpierdol totalny 3 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: szmalcownik wydawal żydów niemcowi za kase, a pomoc żandarmerii to wyraz obowiązku już widze ten scenariusz jak biegniesz do pana żandarma, padasz do jego butów i zaczynasz pucować skomląc że bedziesz pomagał im łapać ale żeby ciebie nie wysyłali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 83 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, w... totalny napisał: już widze ten scenariusz jak biegniesz do pana żandarma, padasz do jego butów i zaczynasz pucować skomląc że bedziesz pomagał im łapać ale żeby ciebie nie wysyłali. On jest patriotą, zgłosi się do pierwszego naboru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wpierdol totalny 3 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, murb napisał: On jest patriotą, zgłosi się do pierwszego naboru. żeby dostać się do żandarmerii przydział to trzeba być po studiach i zdać przepierrdolony test wysiłkowy, a ja powątpiewam w mature leksia. Edytowano 1 godzinę temu przez wpierdol totalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, w... totalny napisał: żeby dostać się do żandarmerii przydział to trzeba być po studiach i zdać przepierrdolony test wysiłkowy, a ja powątpiewam w mature leksia. Przecież pasuje do bydla walczącego właśnie napjerdalajacego się o kûrwidolek po amfie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 83 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, w... totalny napisał: żeby dostać się do żandarmerii przydział to trzeba być po studiach i zdać przepierrdolony test wysiłkowy, a ja powątpiewam w mature leksia. Pisał, że będzie pomagał to raczej się szykuje na adiutanta żandarma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wpierdol totalny 3 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Pisał, że będzie pomagał to raczej się szykuje na adiutanta żandarma. chyba na niebieską p0licję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 35 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, murb napisał: Widziałeś dziś próby sił powietrznych? Masz zdaną maturę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 83 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Masz zdaną maturę? To podchwytliwe pytanie? Mam maturę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 692 Napisano 31 minut temu 1 godzinę temu, Nemesio Cervantes napisał: pod rotundą w latach 90tych. Czy pamietacie cos takiego? i kręcących sie cinkciarzy obok.taki widok mnie prześladuje tylko czy tak bylo rzeczywiscie? To ile ty masz lat? Ja z lat 90 pamiętam glownie trzepak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 396 Napisano 27 minut temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: To ile ty masz lat? Ja z lat 90 pamiętam glownie trzepak pamiętam, mam pamiec fotograficzną, na zakupach z rodzicami bylem pod patykiem. duzo pamiętam. ruskich pod stadionem, pewexy,czlowieku wtedy bylo inaczej, jakby bardziej szaro i nijako. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 396 Napisano 26 minut temu 1 godzinę temu, murb napisał: Pisał, że będzie pomagał to raczej się szykuje na adiutanta żandarma. po godzinach w czasie wolnym, bedę wylapywal lewaków na front Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wpierdol totalny 3 Napisano 24 minuty temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: po godzinach w czasie wolnym, bedę wylapywal lewaków na front p0lska tradycja. dlatego tak żydzi p0laków nie lubią, bo p0lacy biją ich na łeb w byciu żydami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 396 Napisano 23 minuty temu 1 godzinę temu, 250GodzinTak napisał: Masz zdaną maturę? ale masz problemy, kto teraz matury nie zdaje? to wszystko tak barszczosko łatwe, kiedys przed zmianami konia gertycha bylo w miare trudno, ale i tak duzo osob zdawalo, z mojej klasy na 36osob moze z 5 robilo poprawke we wrzesniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach