Kazamate 0 Napisano wtorek o 09:51 Dziewczyny czy zdarza się Wam przy kichaniu czy skakaniu popuszczać mocz? jak tak to co z tym robicie, leczycie czy się przyzwyczaiłyście? mnie to już troszkę zaczyna irytować... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
igmar 0 Napisano 22 godziny temu Nigdy nie miałam problemu z popuszczaniem aż rozchorowałam się w grudniu i miałam straszny kaszel i zaczęło się popuszczanie moczu przy kaszlu, teraz jestem przeziębiona i kaszel i mam parcie na pęcherz takie, że mam wrażenie że zaraz się zsikam Niestety chyba czeka mnie wizyta u lekarza bo mogę dźwigać i nic się nie dzieje a wystarczy kaszel i już jest problem https://estebelle.com.pl/zabiegi/laserowe-leczenie-nietrzymania-moczu/ ogolnie zastanawiałam się nad laserowym leczeniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ifixxe 0 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Normalny człowiek idzie z tym do lekarza, a po wykluczeniu możliwych chorób do urofizjoterapeuty. A nienormalny, taki jak ty, zakłada sobie podwójne konto, żeby spamować jakimś szajsem. Dla osób naprawdę mających taki problem: fizjoterapia uroginekologiczna pomaga większości osób mających problemy z nietrzymaniem moczu. Owszem, wymaga czasu, wymaga regularności, ale pomaga na lata, ucząc właściwych nawyków, eliminując źródła problemów (z których część może być mocno nieoczywista i np. mieć źródło w układzie pokarmowym czy w ortopedii) i wzmacniając mięśnie dna macicy. Laser tego absolutnie nie robi. Może być przydatny jako element leczenia, ale nigdy, absolutnie nigdy, jako jedyne rozwiązanie. Chyba, że parę lat później chcesz na stałe nosić pieluchę Edytowano 4 godziny temu przez ifixxe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ifixxe 0 Napisano 3 godziny temu "mięśnie dna MIEDNICY" oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach