Baba 49 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: dredy mnie jakoś odrzucają Mnie nie, jak są odpowiednio pielęgnowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 113 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Szczerze? Jest jeden z dredami, fajny, miły, ino obrzydliwie młody. Młody. Że też są tacy sąsiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Najpewniej do plotów. Jestem w tym temacie mocno w plecy. Żeby Nie powiedzieć- posucha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 113 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: byłam, lekarz był w szoku że w weekend nie planuje pić przepisał mi hydroksyzyne i usypiam na stojąco Nie planujesz pić? Kobieto, przez Ciebie zniosą nam święto i dzień wolny od fabryki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 113 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Najpewniej do plotów. Jakby chłopy nie plotkowały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: byłam, lekarz był w szoku że w weekend nie planuje pić przepisał mi hydroksyzyne i usypiam na stojąco A co? Nie wolno łączyć tych leków z alkoholem? To odstaw! Leki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 703 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Nie planujesz pić? Kobieto, przez Ciebie zniosą nam święto i dzień wolny od fabryki. aż oderwał wzrok od monitora, tak go to zszokowało! Chyba byłam dzisiaj jedyna a miałam wizyte o 16 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 703 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: A co? Nie wolno łączyć tych leków z alkoholem? To odstaw! Leki widocznie! chyba że chciał sie wbić do mnie na jednego, choć raczej to była część wywiadu jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 113 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Jestem w tym temacie mocno w plecy. Żeby Nie powiedzieć- posucha. No to słuchaj. Ten taki, co wiesz, co zawsze taki był miły i tak mówił, co słychać u jak tam zdrówko to on ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Młody. Że też są tacy sąsiedzi. Ma super fajną i życzliwą do ludzi partnerkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 703 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Nie planujesz pić? Kobieto, przez Ciebie zniosą nam święto i dzień wolny od fabryki. ale za to zrobie grilla, może sie to jakoś wyzeruje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 113 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: aż oderwał wzrok od monitora, tak go to zszokowało! Chyba byłam dzisiaj jedyna a miałam wizyte o 16 No to go rzeczywiście musiało zaskoczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 118 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Qwerty88 napisał: byłam, lekarz był w szoku że w weekend nie planuje pić przepisał mi hydroksyzyne i usypiam na stojąco A co ci się stało? Ja po hydro zero senności. To już lepsza melatonina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 113 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: ale za to zrobie grilla, może sie to jakoś wyzeruje To ja z kolei nie mam grilla w planach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: widocznie! chyba że chciał sie wbić do mnie na jednego, choć raczej to była część wywiadu jednak Polacy znani są z tego, że w długi weekend piją zdrowie Ani. Ani moje, ani twoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 113 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: A co ci się stało? Ja po hydro zero senności. To już lepsza melatonina. Pieprz, Ciebie to chyba pochłonęła jakaś czarna dziura. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: No to słuchaj. Ten taki, co wiesz, co zawsze taki był miły i tak mówił, co słychać u jak tam zdrówko to on ... Nie gadaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 703 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: A co ci się stało? Ja po hydro zero senności. To już lepsza melatonina. coś mnie ugryzło chyba w ogrodzie bo mi kostka puchła z dnia na dzień coraz bardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 113 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Baba napisał: Nie gadaj Tak! Ale najlepsze jest to, że ten jego pies to lata za taką suczka tej z parteru. A może to on lata za tą z parteru. 🫢Takie rzeczy na takim porządnym osiedlu. 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: coś mnie ugryzło chyba w ogrodzie bo mi kostka puchła z dnia na dzień coraz bardziej Srata,tata. Przestań nadwyrężać stopy podglądając sąsiada zza płotu. Kup se drona i obserwuj z leżaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 118 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, murb napisał: Pieprz, Ciebie to chyba pochłonęła jakaś czarna dziura. Ta czarna dziura to owoce i warzywa w słoikach, dużo prania i na szczęście kino Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 236 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Qwerty88 napisał: dredy mnie jakoś odrzucają Derdy to instalacja "arystyczna" składająca się z grzybów tłuszczu i kurzu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 703 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Baba napisał: Srata,tata. Przestań nadwyrężać stopy podglądając sąsiada zza płotu. Kup se drona i obserwuj z leżaka. ten sąsiad to nie za płotem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 118 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Qwerty88 napisał: coś mnie ugryzło chyba w ogrodzie bo mi kostka puchła z dnia na dzień coraz bardziej Ajaj, moja mama ma "szczęście" do takich przygód. Plus zakażenia takich ugryzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 703 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: Ajaj, moja mama ma "szczęście" do takich przygód. Plus zakażenia takich ugryzień. ja mam gorszy problem aktualnie bo mi złe wyniki wyszły. Ale staram sie to wypierać dopóki nie bede miala diagnozy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 703 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, salix napisał: Derdy to instalacja "arystyczna" składająca się z grzybów tłuszczu i kurzu. choć raz sie zgadzamy w jakimś temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 113 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, salix napisał: Derdy to instalacja "arystyczna" składająca się z grzybów tłuszczu i kurzu. Oraz włosów. Choć nie do końca się zgadzam, z tym odruchem wymiotnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 113 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Śpiąca król...caryca napisał: Ta czarna dziura to owoce i warzywa w słoikach, dużo prania i na szczęście kino Słoik story lepsze niż love story. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, murb napisał: Tak! Ale najlepsze jest to, że ten jego pies to lata za taką suczka tej z parteru. A może to on lata za tą z parteru. 🫢Takie rzeczy na takim porządnym osiedlu. 🫣 Nie mogę tego czytać! No szlag mnie trafia Za każdą ktoś lata. Za mną tylko komary. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 113 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: Nie mogę tego czytać! No szlag mnie trafia Za każdą ktoś lata. Za mną tylko komary. Za mną to nawet komary nie latają. 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach