Fajny ten sen tak 10 Napisano 4 godziny temu Jak mnie anastazje nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poziomkowa 4 Napisano 4 godziny temu Jak to mówią „tego kwiatu jest pół światu” Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 707 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Fajny ten sen tak napisał: Jak mnie anastazje nie chce zapytaj ciotki czemu se sama gacha nie znajdzie, odechce jej sie dawania rad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 20 Napisano 4 godziny temu Część o samicy zmyśliłeś, przecież ciotka ma oczy i wie jak wyglądasz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 10 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: zapytaj ciotki czemu se sama gacha nie znajdzie, odechce jej sie dawania rad Bo w jej wieku trzeba im gacie prac a sexu zero i tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 10 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, d48f5bb82c99 napisał: Część o samicy zmyśliłeś, przecież ciotka ma oczy i wie jak wyglądasz Tak zdziwiona jest a według mnie jestem brzydki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 10 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, d48f5bb82c99 napisał: Część o samicy zmyśliłeś, przecież ciotka ma oczy i wie jak wyglądasz Tu i tak nie ma ładnych ludzi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 10 Napisano 4 godziny temu Anastazja była to se poszła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 10 Napisano 4 godziny temu Kiełbasa też się obrazila że nikt nie komplementowal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 10 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Qwerty88 napisał: zapytaj ciotki czemu se sama gacha nie znajdzie, odechce jej sie dawania rad Albo mówi że praca i oszczedzanie się opłaca a jak mówię że straciłem ćwierć miliona i gvwno prawda jest pieniądze som nic nie warte lepiej se coś kupić to ona ja nie narzekam nie narzekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 707 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Fajny ten sen tak napisał: Albo mówi że praca i oszczedzanie się opłaca a jak mówię że straciłem ćwierć miliona i gvwno prawda jest pieniądze som nic nie warte lepiej se coś kupić to ona ja nie narzekam nie narzekam to może ma rozdwojenie jaźni? w waszej rodzinie to całkiem prawdopodobne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 10 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: to może ma rozdwojenie jaźni? w waszej rodzinie to całkiem prawdopodobne Nie ona akurat jest zadowolona że pracowala 34 lata na darmo bo i tak wziela wyzszom emuyture po mężu, całe życie w pko bez zaryzykowania kiedykolwiek i teraz szaleje na wycieczki po Polsce bo zagraniczne jom nie stać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 10 Napisano 4 godziny temu Oczywiście sřając do siatki i się mając szklankom wody bo za wodę płaci 20zl mc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 10 Napisano 4 godziny temu A tipy ma takie żeby do łazienki chodzić po ciemku bo światło z ulicy wystarczy tylko drzwi muszą być otwarte żeby wpadalo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 10 Napisano 4 godziny temu Co płaska się smiejesz ni ma tutaj samicy dla której można stracić głowę od urody same przecietniary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 707 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Fajny ten sen tak napisał: Oczywiście sřając do siatki i się mając szklankom wody bo za wodę płaci 20zl mc kto s-ra do siatki? Ciotka?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 10 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: kto s-ra do siatki? Ciotka?? Tak podejrzewam bo kibel ma czysty a za wodę płaci 20 a nawet ja 60 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 707 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Fajny ten sen tak napisał: Tak podejrzewam bo kibel ma czysty a za wodę płaci 20 a nawet ja 60 może jednak ma gacha i u niego s-ra, bo 20 to chyba opłata abonamentowa, bez żadnego zużycia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 357 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Fajny ten sen tak napisał: bo kibel ma czysty Jak każdy niezdegenerowany człowiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 10 Napisano 3 godziny temu Ja miałem kontrole spółdzielni jak 3x 25 przyszło pod pretekstem że niby grzejnik łazienkowy obczaic muszom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 10 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WiłaCzerwcowa napisał: Jak każdy niezdegenerowany człowiek. Spróbuj wyczarować 20 za wodę mając czysty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 10 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Qwerty88 napisał: może jednak ma gacha i u niego s-ra, bo 20 to chyba opłata abonamentowa, bez żadnego zużycia Prędzej moje przypuszczenia bo zbiera zrywki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 10 Napisano 3 godziny temu Może bym wolał związku niż to wszystko rtv tylko bym musiał sprawdzić czy Na pewno osoba osobie nie równa np z niom to bym się wyhustal ledwo wytrzymuje godzinę co tydzień rozmowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 10 Napisano 3 godziny temu Z elkom pewnie nie po co mi na głowie dwójka dzieci można ale to samica musi być specyficzna elka nie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 10 Napisano 3 godziny temu 26 minut temu, Qwerty88 napisał: to może ma rozdwojenie jaźni? w waszej rodzinie to całkiem prawdopodobne A dobre było bo mówię że za 10 to bym nikomu nic nie zrobił przysługi minimum 100 a ona że nie gardz nie gardz chleb byś se kupił a ja że to lepiej nic nie zjeść bo od szamania samego chleba to tylko reflux zoladkowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 1 Napisano 3 godziny temu 39 minut temu, d48f5bb82c99 napisał: Część o samicy zmyśliłeś, przecież ciotka ma oczy i wie jak wyglądasz Samica jest od prania gaci żeby samiec wiedział co ma robić i żeby mu rozkazywać bo sam nie ma mózgu przecież Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 10 Napisano 3 godziny temu 40 minut temu, d48f5bb82c99 napisał: Część o samicy zmyśliłeś, przecież ciotka ma oczy i wie jak wyglądasz Tu som takie laski jak masz w avku że nawet fejki przecietniar muszą kraść z sieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 10 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, wuj boży napisał: Samica jest od prania gaci żeby samiec wiedział co ma robić i żeby mu rozkazywać bo sam nie ma mózgu przecież Niektóre zarazajom energią i przeplatajom to sexem więc som fajne A taka ciotka wysysa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 1 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Fajny ten sen tak napisał: Niektóre zarazajom energią i przeplatajom to sexem więc som fajne A taka ciotka wysysa Z korzenia też wyssie, musiała pazurami wydrapywać się z podziemia jak gorol fak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marazen 1 Napisano 3 godziny temu Może bywa goście we własnym mieszkaniu... pisałeś, że jeździ na wycieczki ma też córkę u której może pomieszkuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach