Spaghetti .... 37 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Te forum jest jak w matriksie Czas więc wybrać tabletkę Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti .... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 55 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Dlaczego jej każesz żyć po twojemu. Jest dorosła kobietka i sama wybiera kogo chce lub nie do rozmowy czy innych rzeczy. Chciałabyś żeby się koś tak wiperdzielał w twoje sprawy ? A wiesz, że o mnie pisano tutaj różne głupoty, które mijały się tak naprawdę z prawdą? Ciągle jestem hejtowana, a mimo to mam na to wywalone jaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 55 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Czas więc wybrać tabletkę Magnez pierwiastek życia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 794 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Pusio sennik tak napisał: To prawda ale może była zdenerwowana i się nauczyła. Też miała ze 3 zwyklych poza zawodem. Dobra leżak skończy te głupoty raz na zawsze. Mówię ci ja to nie ona i nie ona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Ale ja miałam partnerów których zliczy sie na palcach u jednej ręki. Nie jestem nią j sam to wiesz tak myślę. Sam mówiłeś że ona nawet priv nie umiala odblokować. Nie chce ci psuć zabawy ale jeśli to ty to możesz kogoś mieć nie tylko pisanie pitu pitu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 794 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Czas więc wybrać tabletkę Chce czerwoną a ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 37 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: A wiesz, że o mnie pisano tutaj różne głupoty, które mijały się tak naprawdę z prawdą? Ciągle jestem hejtowana, a mimo to mam na to wywalone jaja Nie masz jaj, masz coś innego i nie prowokuj mnie Pani Magdo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Chce czerwoną a ty? W sensie kogoś mnie np. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 794 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Pusio sennik tak napisał: Nie chce ci psuć zabawy ale jeśli to ty to możesz kogoś mieć nie tylko pisanie pitu pitu. Poprostu nie rozumiem jak moge być aż tak podobna do prostytutki że ty nie rozróżniasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 794 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pusio sennik tak napisał: W sensie kogoś mnie np. W sensie czy oglądałeś matriksa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 794 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Spaghetti .... napisał: Nie masz jaj, masz coś innego i nie prowokuj mnie Pani Magdo Ja cie nie produkuje dziś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 37 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Onaaaa napisał: Chce czerwoną a ty? Nie skuszę się na niebieską Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 37 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ja cie nie produkuje dziś Nawet nie próbuj.. się kłocić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Poprostu nie rozumiem jak moge być aż tak podobna do prostytutki że ty nie rozróżniasz Bo to była wyjątkowo dobra osoba 99% i 1% prostytutka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 794 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Nie skuszę się na niebieską Dobrze wolisz marzenia też ok. Będziesz jadł trociny i bedą ci smakować jak delicje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 37 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Dobrze wolisz marzenia też ok. Będziesz jadł trociny i bedą ci smakować jak delicje Posłuchaj ''gówniaro'', nie będziesz mnie poczuać, a trociny jedz z kimś innym jesli Ci odpowiada Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 794 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Pusio sennik tak napisał: Bo to była wyjątkowo dobra osoba 99% i 1% prostytutka Ok czyli jestem wyjątkowo dobrą osobą myślę że ona to była dla ciebie ważna i dobra i fajna ale naprawdę ja nie jestem nią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 37 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, 250GodzinTak napisał: Magnez pierwiastek życia To podstawa do życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 794 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Posłuchaj ''gówniaro'', nie będziesz mnie poczuać, a trociny jedz z kimś innym jesli Ci odpowiada Wybrałeś niebieską to jesz trociny co ja poradzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 794 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: To podstawa do życia Ty juz nie żyjesz bo wybrałeś niebieską Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 37 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ty juz nie żyjesz bo wybrałeś niebieską Nie, to Ty wybrałaś czerowną kartkę i jak wygrasz na boisku w piłkę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 794 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Nie, to Ty wybrałaś czerowną kartkę i jak wygrasz na boisku w piłkę ? Tak wygrywam i dobrze mi idzie bo ja chce prawdę a nie iluzje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 37 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Tak wygrywam i dobrze mi idzie bo ja chce prawdę a nie iluzje. Masz prawdę nie udaje nikogo taki jestem, ale Ty żyjesz iluzją oceniając mnie pochopnie. Powodzenia i dobrej nocy Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 794 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Masz prawdę nie udaje nikogo taki jestem, ale Ty żyjesz iluzją oceniając mnie pochopnie. Powodzenia i dobrej nocy Spoko znów nie ogarniam o co chodzi. Widoczne za głupia jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 37 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Spoko znów nie ogarniam o co chodzi. Widoczne za głupia jestem. Zmęczona jesteś nie głupia. Położ się spać proszę Cię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dialektyczny hooligan 2 Napisano 3 godziny temu makaron zabił szynszyle, poćwiartował zwłoki i wyrzucił do rzeki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 37 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, dialektyczny hooligan napisał: makaron zabił szynszyle, poćwiartował zwłoki i wyrzucił do rzeki. Skończ ...ić głupoty na mój temat frajerze. Szynszyla żyje i ma się dobrze bez takch jak Ty pomiotów Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dialektyczny hooligan 2 Napisano 3 godziny temu makaron to chory psychicznie morderca który zabija i gwałci baby po tym jak napije się wódki. już kilka z forvm zniknęło po rozmowach z nim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 37 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, dialektyczny hooligan napisał: makaron to chory psychicznie morderca który zabija i gwałci baby po tym jak napije się wódki. już kilka z forvm zniknęło po rozmowach z nim. Możesz do rana ...ić farmazony jaki zyebany jesteś Kumasz to ... ? Jak nie kumasz, to wąchnij o ćwierć więcej i nie wejdziesz już na kafe. Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach