libed666 11 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pusio sennik tak napisał: No bo pasuje ona ma wolne od 15 lub 19 codziennie dlaczego ma wolne ? to godziny szczytu chyba powinny byc brudne janusze po pracy przychodza na loda czyz nie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 55 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Dawno nie pisałaś że znowu umarł ci kolejny tatuś i chyba w końcu załapałaś że nie możesz mieć aż tylu ojców. Miałam jednego, który zmarł 10 listopada tamtego roku. Bierz coś na pamięć, skoro od 25 lat masz ciągle 36 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Screen i przyda się na policję. Madzia Jeż cała w skowronkach. Biedactwo Powiedz im od razu o ojcach że co rok ogłaszasz jak kolejny umarł, a chłop pewnie ma się dobrze i chciałbym zobaczyć ich miny jak cię na psychiatryk holują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, libed666 napisał: dlaczego ma wolne ? to godziny szczytu chyba powinny byc brudne janusze po pracy przychodza na loda czyz nie ? Nie mam pojęcia może robi na drugą zmianę etatu nie mamy kontaktu mam jej tylko profil i aktywności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Miałam jednego, który zmarł 10 listopada tamtego roku. Bierz coś na pamięć, skoro od 25 lat masz ciągle 36 lat Mam ponad sto a ty coraz młodsza i tylko miesiące się zmieniają tych zgonów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 37 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Miałam jednego, który zmarł 10 listopada tamtego roku. Bierz coś na pamięć, skoro od 25 lat masz ciągle 36 lat Magda, Widmo też jest tylko człowiekem daj spokój. Każdy z nas ma swoją historię dobrą i złą. Prawda czy nie ? Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 55 Napisano 4 godziny temu Madziu Jeż jak odniesiesz się do wpisów Widmo, że Libed śpi z mamą? Czy twój rozum to ogarnia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 794 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Jedynym nickiem, który tutaj jest największym psycholem i atakuje każdego jest twój Widmo. Ja jestem tylko szczera i pisze co myślę, a ty nie myślisz, więc odbierasz to jako atak. Ile ty masz w ogóle lat? 15?Bo tak się zachowujesz broniąc mende i kanalie, który posądza ludzi o sypianie z ojcem, a ty mu liżesz gucz, bo nikt cie nie chce. Bilet do Kanady już zarezerwowałaś? Chyba kiedyś poznasz naszego forumowego kierowcę karetki Przecież ty atakujesz tutaj prawie każdego. Piszesz raz tak za chwile inaczej. Jakbyś cóś pila ale nie wnikam. Co do mnie wiek nieważny jest po co ci to. Ja jestem prawdziwa i pisze jak czuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 55 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Magda, Widomo też jest tylko człowiekem daj spokój. Każdy z nas ma swoją historię dobrą i złą. Prawda czy nie ? Ale to nie powód, żeby pisać, że Libed gwałci mamę.. Ty uważasz, że to jest ok? Czy znowu jesteś po alkoholu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Madziu Jeż jak odniesiesz się do wpisów Widmo, że Libed śpi z mamą? Czy twój rozum to ogarnia? Jak się zapomniał pisał że leży z mamusią i leć z tym na policję może ci pomogą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 37 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ale to nie powód, żeby pisać, że Libed gwałci mamę.. Ty uważasz, że to jest ok? Czy znowu jesteś po alkoholu? Nie czytałem tego i masz rację nie jest to powód, ale to jest facet i skoro z facetem Libedem gada, to niech On go wyjaśni Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 55 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Przecież ty atakujesz tutaj prawie każdego. Piszesz raz tak za chwile inaczej. Jakbyś cóś pila ale nie wnikam. Co do mnie wiek nieważny jest po co ci to. Ja jestem prawdziwa i pisze jak czuje. Nikogo nie atakuje, bo nie mam na to czasu, a przez Widmo i Sernika wolę poczytać książkę, obejrzeć film lub dać się Januszowi ostro zerżnąć, bo znowu wyjedzie w teren A ty? Ty masz hejtera, który wkrótce wymieni cię na inną, a ty bardziej pasujesz do Makarona. Pomyśl o tym mała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Libed gwałci mamę.. Nie można tego wykluczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 55 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Jak się zapomniał pisał że leży z mamusią i leć z tym na policję może ci pomogą. Czemu się nie leczysz? Przecież to katorga dla ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 794 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Pusio sennik tak napisał: No bo pasuje ona ma wolne od 15 lub 19 codziennie Ja mam wolne kiedy sama sobie je zrobię. Nie lezak nie jestem Anastazja ale znałeś ją i powinieneś to wiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 55 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Jak się zapomniał pisał że leży z mamusią i leć z tym na policję może ci pomogą. Kiedyś karma cię dopadnie. Zobaczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nikogo nie atakuje, bo nie mam na to czasu, a przez Widmo i Sernika wolę poczytać książkę, obejrzeć film lub dać się Januszowi ostro zerżnąć, bo znowu wyjedzie w teren A ty? Ty masz hejtera, który wkrótce wymieni cię na inną, a ty bardziej pasujesz do Makarona. Pomyśl o tym mała Latasz za ludźmi jak suczka z cieczką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ja mam wolne kiedy sama sobie je zrobię. Nie lezak nie jestem Anastazja ale znałeś ją i powinieneś to wiedzieć. Ona też tak w swoim zawodzie tak może również robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Kiedyś karma cię dopadnie. Zobaczysz A to moja wina że lipedźio sypia ze starą i może idź z nim do specjalisty albo na policję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 794 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Madziu Jeż jak odniesiesz się do wpisów Widmo, że Libed śpi z mamą? Czy twój rozum to ogarnia? Uważam że nie śpi z mamą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Ja jestem prawdziwa i pisze jak czuje. Wiesz gdzie mnie szukać jak byś była anastazje ale ogólnie to mam bloknietom skrzynke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 55 Napisano 4 godziny temu Będziesz płakał Widmo, bo jako Wiedźma rzucam na ciebie klątwę. Niech ci się wrócą te wszystkie świństwa co robiłeś. I za Pana Matuzalema, którego ohydne hejtowałeś 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 37 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Uważam że nie śpi z mamą. Na pewno nie, bo wali tekstami do Libeda. Tak się lubią jak pies z kotem stąd ta agresja która nie ma nic wspólnego z rzeczywstością Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 794 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pusio sennik tak napisał: Ona też tak w swoim zawodzie tak może również robić Ale ja miałam partnerów których zliczy sie na palcach u jednej ręki. Nie jestem nią j sam to wiesz tak myślę. Sam mówiłeś że ona nawet priv nie umiala odblokować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 55 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Uważam że nie śpi z mamą. () To mu to napisz własnymi słowami Boże rozwalasz mnie i nie wierzę, że takie sierotki Marysie chodzą po świecie I wabią starych recydywistów, którzy w kartkach wożą pewnie pranie więźniom w Kanadzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Będziesz płakał Widmo, bo jako Wiedźma rzucam na ciebie klątwę. Niech ci się wrócą te wszystkie świństwa co robiłeś. I za Pana Matuzalema, którego ohydne hejtowałeś A to już nie chcesz iść na policję to może do księdza na skargę polecisz. Typ będzie gnojony i nic nie zrobisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ale ja miałam partnerów których zliczy sie na palcach u jednej ręki. Nie jestem nią j sam to wiesz tak myślę. Sam mówiłeś że ona nawet priv nie umiala odblokować. To prawda ale może była zdenerwowana i się nauczyła. Też miała ze 3 zwyklych poza zawodem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 794 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Get Out napisał: A to moja wina że lipedźio sypia ze starą i może idź z nim do specjalisty albo na policję Serio myślisz że sypia z mamą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 37 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: () To mu to napisz własnymi słowami Boże rozwalasz mnie i nie wierzę, że takie sierotki Marysie chodzą po świecie I wabią starych recydywistów, którzy w kartkach wożą pewnie pranie więźniom w Kanadzie Dlaczego jej każesz żyć po twojemu. Jest dorosła kobietka i sama wybiera kogo chce lub nie do rozmowy czy innych rzeczy. Chciałabyś żeby się koś tak wiperdzielał w twoje sprawy ? Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti .... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 794 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Spaghetti .... napisał: Na pewno nie, bo wali tekstami do Libeda. Tak się lubią jak pies z kotem stąd ta agresja która nie ma nic wspólnego z rzeczywstością Te forum jest jak w matriksie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach