libed666 11 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Zmień forum podpowiem z litości ułomnemu. ale mnie sie ty podoba lubie zoo nie szukam ty porad zeby mi przeszkadzalo ze pisza nie na temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 337 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, libed666 napisał: widmok robi dokladnie to samo jak wchodzi na forum to czesto lazi za mna i zaczepia wiec odplacam tym samym. Bo to działa tak, że widmok może wejść i z doopy opluwać. Ty nie możesz skomentować ewidentnych bzdur widmoka, bo prowokujesz gołąbka Trzeba wprowadzić zakaz krytyki Krzysia w konstytucji. Edytowano 5 godzin temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libed666 napisał: widmok robi dokladnie to samo jak wchodzi na forum to czesto lazi za mna i zaczepia wiec odplacam tym samym. Ciebie to raczej każdy unika bo piszesz jak psychiczny na mocnych psychotropach i to zwykle ty prujesz się do ludzi żeby niszczyć tematy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Bo to działa tak, że widmok może wejść i z doopy opluwać. Ty nie możesz skomentować ewidentnych bzdur widmoka, bo prowokujesz gołąbka mnie nawet bawia te ameby ktore robia za jego adwokata to pokazuje co za desperatki tu pisza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Bo to działa tak, że widmok może wejść i z doopy opluwać. Ty nie możesz skomentować ewidentnych bzdur widmoka, bo prowokujesz gołąbka Gdybyś był normalny i nie zaczepiał to nie było by tych sytuacji . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Ciebie to raczej każdy unika bo piszesz jak psychiczny na mocnych psychotropach i to zwykle ty prujesz się do ludzi żeby niszczyć tematy. krzysiu ale dzieki takim jak ja dowiedziales sie kto to byl kubus puchatek i wiele innych rzeczy docen tyle braków w edukacji ile ci uzupelnilismy to nalezy sie chociaz dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 794 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, libed666 napisał: mysle ze przynajmniej od dekady nie bylo chetnych ktorzy by sie na ciebie pchali dlatego ze desperacji pchasz sie na widmoka Może tak może a może nie tylko czy ja sie pcham? To trzeba by rozpisać za i przeciw pchaniu i dopiero zsumować i by wyszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 337 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Gdybyś był normalny i nie zaczepiał to nie było by tych sytuacji . Normalnych to ja akurat nie zaczepiam zazwyczaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, libed666 napisał: ale mnie sie ty podoba lubie zoo nie szukam ty porad zeby mi przeszkadzalo ze pisza nie na temat Ile piw wypiłeś alkusie że aż do tego stopnia plączą się literki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Może tak może a może nie tylko czy ja sie pcham? To trzeba by rozpisać za i przeciw pchaniu i dopiero zsumować i by wyszło pchasz sie niczym stara baba stojaca w komunikacji miejskiej na siedzacego nastolatka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 794 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, jukon tworki welcome napisał: Tak jeżozwierz to napalone lachony wbijały się do twojego ziomala spod celi Dokładnie tak a ty tylko mi przytakujesz takze zgadzamy sie we wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, libed666 napisał: krzysiu ale dzieki takim jak ja dowiedziales sie kto to byl kubus puchatek i wiele innych rzeczy docen tyle braków w edukacji ile ci uzupelnilismy to nalezy sie chociaz dziekuje Dowiedziałem się że można podróżować po całym świecie bez wychodzenia z domu i robić bazgroły z dedykacją na piasku z dzikich plaż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marazen 6 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 24 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Wkurzyła się że jej zaburzyłam dialogi ze zwyrolem. Już się rozkręcał że nie każdy rozumie jego dowcip absurdu, ona wjechała z Kołaczkowska, nawet przyznanie że nie czytałam ich słowo w słowo nie pomogło już Nom w punkt interpretacja... gratuluję! Pisaliśmy o założycielce tego tematu. Nie wiem jak można to inaczej zrozumieć. Wjeżdżając z jakąś prywata... Myślę, że ona też to właściwie zrozumiała. : ) Edytowano 5 godzin temu przez marazen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 5 godzin temu musisz sie twardo pchac bo wdmok trzyma urojenia i nerwy na wodzy wiec jakies pchanie tam musi byc skoro udaje normalsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Normalnych to ja akurat nie zaczepiam zazwyczaj. A gdybyś nie był zwyrodniałym pdfem to nie miał byś problemów przyznać się do flagowca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 794 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, libed666 napisał: krzysiu ale dzieki takim jak ja dowiedziales sie kto to byl kubus puchatek i wiele innych rzeczy docen tyle braków w edukacji ile ci uzupelnilismy to nalezy sie chociaz dziekuje Krzyś był za gruby ale maleństwo bylo najlepsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Dowiedziałem się że można podróżować po całym świecie bez wychodzenia z domu i robić bazgroły z dedykacją na piasku z dzikich plaż. no widzisz to jak sie juz nauczyles to moesz wyrywac na dzikie plaze zamiast na dziki jukon i zdjecia z gry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 57 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Dokładnie tak a ty tylko mi przytakujesz takze zgadzamy sie we wszystkim Pasujesz mózgownico do michelę moronę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 37 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Haha trafiłam W dziesiątkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, libed666 napisał: musisz sie twardo pchac bo wdmok trzyma urojenia i nerwy na wodzy wiec jakies pchanie tam musi byc skoro udaje normalsa Ale boli cię duрsko że ludzie się dogadują a ty z nikim nie możesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 337 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, marazen napisał: Pisaliśmy o założycielce tego tematu. Nie wiem jak można to inaczej zrozumieć. Wjeżdżając z jakąś prywata... No ale w towarzystwie masz skompromitowanego zwyrola wymadrzajacego się o poczuciu humoru. Naprawdę ciężko liczyć że nie poleci jakiś komentarz. Dobra, ja posłucham Pieprza, przez dłuższy czas postaram się nie komentować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, libed666 napisał: no widzisz to jak sie juz nauczyles to moesz wyrywac na dzikie plaze zamiast na dziki jukon i zdjecia z gry Nie załapałeś szydery bo chyba zapomniałeś jak podróżowałeś po całym świecie nie opuszczając domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 794 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, libed666 napisał: musisz sie twardo pchac bo wdmok trzyma urojenia i nerwy na wodzy wiec jakies pchanie tam musi byc skoro udaje normalsa A może chodzi o coś innego? Nie o moje pchanie tylko sam wiesz no chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bożenka LuBicz 28 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 12 minut temu, libed666 napisał: widmok robi dokladnie to samo jak wchodzi na forum to czesto lazi za mna i zaczepia wiec odplacam tym samym. Ulewanie sobie na wszystkich postronnych, wychodzi poza "odpłacanie mu". Edytowano 5 godzin temu przez Bożenka LuBicz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 247 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Dowiedziałem się że można podróżować po całym świecie bez wychodzenia z domu i robić bazgroły z dedykacją na piasku z dzikich plaż. Dowiedziałeś sie tez, że zwyrolskie teksty da się przedstawiać jako formę czarnego humoru która ma dowodzić inteligencji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Ale boli cię duрsko że ludzie się dogadują a ty z nikim nie możesz. nic mnie nie boli jestem cierppliwy im zwykle dluzej udajesz normalnego tym pozniej ci sie bardziej ulewa i grubiej jedziesz pamietam jak w sliwce widziales kazda ktorej dane znales i wywales po kolei z adresami myslac ze to jakas twowja ameba przyjdzie czas i na jeza jak ci sie uroi ze jest sliwka albo kim innym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 794 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: W dziesiątkę To ja ci powiem rzuć palenie oczywiście żartuje trochę. I co nie pada? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Nie załapałeś szydery bo chyba zapomniałeś jak podróżowałeś po całym świecie nie opuszczając domu. nie zapomnialem pamietam te twoje urojenia w twojej glowie sie nie miesci to ze ktos moze nad morze jechac zawsze negujesz ze ktos byl nad morzem niewazne czy to ja czy sliwka czy ktos inny zawsze piszesz ze ludzie sobie wymyslili to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: No ale w towarzystwie masz skompromitowanego zwyrola wymadrzajacego się o poczuciu humoru. Naprawdę ciężko liczyć że nie poleci jakiś komentarz. Dobra, ja posłucham Pieprza, przez dłuższy czas postaram się nie komentować. Naprawdę wierzysz niemiecka świnio że po tylu latach warowania przy mnie nagle staniesz się normalny i zajmjesz się swoim życiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: A może chodzi o coś innego? Nie o moje pchanie tylko sam wiesz no chyba nie wiem ale kazda ameba sadzi ze jest wyjhatkowa a pozniej konczy sie zawsze tak samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach