nie masz uprawnień 0 Napisano 2 godziny temu Jak się wchodzi na forum będąc niezalogowanym, to wyświetla się komunikat "Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto" a nie "Bądź aktywna..." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judengolem 0 Napisano 2 godziny temu to forvum jest dla absolwentów hogwartu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 6 Napisano 2 godziny temu Czy moglibyscie podpowiedzieć mi jakies wysokiej klasy maszyny z ruchem posuwistym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Allan5 39 Napisano 2 godziny temu Lokomotywa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 6 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Allan5 napisał: Lokomotywa:) Moja kolezanka jest co prawda po porodach ale no bez przesady… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 75 Napisano 2 godziny temu 39 minut temu, nie masz uprawnień napisał: Jak się wchodzi na forum będąc niezalogowanym, to wyświetla się komunikat "Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto" a nie "Bądź aktywna..." Wytłumaczenie jest proste. Odnosi się do użytkownika. To rodzaj męskoosobowy nawet gdy pisze baba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Allan5 39 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Klaudia Madowna napisał: Moja kolezanka jest co prawda po porodach ale no bez przesady… Może być taka mała zabawka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 412 Napisano 2 godziny temu 51 minut temu, nie masz uprawnień napisał: Jak się wchodzi na forum będąc niezalogowanym, to wyświetla się komunikat "Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto" a nie "Bądź aktywna..." i tak i nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach