monsieur1 7 Napisano 4 godziny temu (edytowany) O 6 rano tutaj juz jasno i slonce wschodzi, wiec nie ide po ciemku. No u mnie w klinice zdrowia niedawno wprowadzili darmowe sniadania, mleko i corn flakes/bran flakes, po 4-5 porcji jadam z rana, bo mozna jesc ile sie chce, wiec korzystam. Potem nie mam co robic, a najedzony i juz nie spie, to sobie trenuje cialo i relaksuje umysl w saunach i w basenie ;D. Obudzilo mnie.szczekanie lisa w lesie przed chwila xD Edytowano 4 godziny temu przez monsieur1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 4 godziny temu Lis brzmi jak stary pijany palacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Nie no ogolnje sie tutaj budze zazwyczaj o tej porze, a potem jeszcze leze do rana i o 6 rano jak juz jasno i ptaki.cwierkaja to wiem, ze pora ruszac na sniadanie W weekendy nie ma, wiec mozna pospac w sobote i niedziele... ale.ogolnie moze mi to wejdzie w krew i tak juz codziennie bede wstawal o 6 i sniadania 7, to moze zaczne zyc jak normalny czlowiek Edytowano 4 godziny temu przez monsieur1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 20 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, monsieur1 napisał: Nie no ogolnje sie tutaj budze zazwyczaj o tej porze, a potem jeszcze leze do rana i o 6 rano jak juz jasno i ptaki.cwierkaja to wiem, ze pora ruszac na sniadanie W weekendy nie ma, wiec mozna pospac w sobote i niedziele... ale.ogolnie moze mi to wejdzie w krew i tak juz codziennie bede wstawal o 6 i sniadania, to moze zaczne zyc jak normalny czlowiek Normalni ludzie mieszkają w domach i śpią w łóżkach, a nie w namiocie bojąc się i drżąc o swój tyłek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oddaj bułku mnie 2 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Lis brzmi jak stary pijany palacz Tomasz Lis też, typowy tuskobot Edytowano 4 godziny temu przez oddaj bułku mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oddaj bułku mnie 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Normalni ludzie mieszkają w domach i śpią w łóżkach, a nie w namiocie bojąc się i drżąc o swój tyłek Najważniejsze, że się z krejzi kochają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Ja sie nie boje o swoj tylek, a lubie spac w lesie, bo mam apetyt niezly przez to i wpieerdalam porcje za 2 osoby albo 3, i cos przytyc nie moge xD Dla mnie normalne to pobudka, gdy jasno i sniadanie o 7-8, a potem moge trenowac do 15 na silownia basen sauny i lunch o 11, to moze kiedys mi sie zachce isc do pracy... xD Edytowano 4 godziny temu przez monsieur1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 91 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Pył na wietrze napisał: Ty nigdy nie masz siły na nic dla mnie, jeśli oczywiście Ci wierzyć że Ci się nie chciało wtedy tłumaczyć co miałeś na myśli w tym poście, a nie że zwyczajnie miałeś stracha. Ale dla Eli zrobisz wszystko, łącznie z wywalaniem o mnie prywaty i hejtowaniem mnie na spółkę z moimi hejterami. No i dla publiki żeby dobrze wypaść także na sporo Cię stać. xD Ide dalej spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, tymczasowablokada napisał: O co ta kłótnia kochanków? Chłop sobie ubzdurał że urobił kogoś i będzie ktoś zanim stale płakał w poduszkę i latał z przeprosinami, gdy ten się jej wstydzi i traktuje jako tą drugiej kategorii, a nawet jawnie bluzgał na nią przy innych i z innymi, równocześnie broniąc drugą zaciekle. I potem jeszcze będzie wyśmiewał laskę za to publicznie że ma tą lepszą wrażliwszą stronę. Słabe to w chui Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: xD Ide dalej spać. Już Ci się mokro zrobiło xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 4 godziny temu Ja teraz trenuje, bo kiedys niewiadomo co przyniesie zycie, wiec korzystam poki moge Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 4 godziny temu Z Leżakiem też miałam spiny rok temu na priv gdy jeszcze pisaliśmy. Nigdy potem nie wywalił o mnie prywaty, nie hejtował mnie z moimi hejterami, ani nie śmiał się z tego że go przepraszałam. Ot taka "subtelna" różnica między nimi dwoma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oddaj bułku mnie 2 Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, Pył na wietrze napisał: Z Leżakiem też miałam spiny rok temu na priv gdy jeszcze pisaliśmy. Nigdy potem nie wywalił o mnie prywaty, nie hejtował mnie z moimi hejterami, ani nie śmiał się z tego że go przepraszałam. Ot taka "subtelna" różnica między nimi dwoma. Twój chłopak leżaczek wyciął w spodniach matki dziurę i zainstalował tam kawałek plastiku, prosimy o komentarz w tej sprawie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Nie wiadomo* sorki za bledy xD Tak, kocham krejzi i chetnie bym sie z nia hajtnal, bral wspolne kapiele wieczorem, a potem spedzal razem noc, wow xD Mamy niedaleko do siebie, bo Francja blisko UK xD. Moze mnie zabierze do sklepu z francuskimi serami i do piekarni po bagietke i sobie zrobimy romantyczny piknik na trawce i kocyku Edytowano 4 godziny temu przez monsieur1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 20 Napisano 4 godziny temu 22 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Chłop sobie ubzdurał że urobił kogoś i będzie ktoś zanim stale płakał w poduszkę i latał z przeprosinami, gdy ten się jej wstydzi i traktuje jako tą drugiej kategorii, a nawet jawnie bluzgał na nią przy innych i z innymi, równocześnie broniąc drugą zaciekle. I potem jeszcze będzie wyśmiewał laskę za to publicznie że ma tą lepszą wrażliwszą stronę. Słabe to w chui Czemu nie wyjaśnicie sobie tego prywatnie, tylko dajecie pożywkę trollom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 4 godziny temu (edytowany) A to nie byly spodnie kuzynki? W sumie jeden czort Edytowano 4 godziny temu przez monsieur1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 20 Napisano 4 godziny temu 19 minut temu, Pył na wietrze napisał: Z Leżakiem też miałam spiny rok temu na priv gdy jeszcze pisaliśmy. Nigdy potem nie wywalił o mnie prywaty, nie hejtował mnie z moimi hejterami, ani nie śmiał się z tego że go przepraszałam. Ot taka "subtelna" różnica między nimi dwoma. Przecież Elke też hejtował i zakładał o niej tematy, martwiąc się o jej dzieci. Przecież to stary chłop zatrzymany na etapie noworodka, który nie pamięta co wczoraj jadł Stać Cię na więcej. Daj spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oddaj bułku mnie 2 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, monsieur1 napisał: A to nie byly spodnie kuzynki? W sumie jeden czort Matki https://files.catbox.moe/4c0mih.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 20 Napisano 4 godziny temu +8 stopni u mnie. Meldować jaka pogoda u Was i podawać lokalizację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 4 godziny temu Spodnie matki ja prdl xD U mnie goraco, ale mozliwe, ze to przez to, ze codziennie w saunie jestem parowej i finskiej to jestem rozgrzany xD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 3 godziny temu Lokalizacja to great britain xD Wczoraj tak slonce dawalo, ze bylo ze 30 stopni... dzisiaj pewnie podobnie. Noce cieple poki co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kutas Nastroszony 0 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 20 minut temu, tymczasowablokada napisał: +8 stopni u mnie. Meldować jaka pogoda u Was i podawać lokalizację Łysa to widzę że w BielskuBiała już jesień macie Edytowano 3 godziny temu przez Kutas Nastroszony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 22 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, ... Nastroszony napisał: Łysa to widzę że w BielskuBiała już jesień macie A ja widzę, że twój kolega Kotarba ledwo wrócił z podróży po Azji, a już pojechał z powrotem w delegację tak minimum na 25 lat https://www.facebook.com/reel/1024657859592337 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kutas Nastroszony 0 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, d48f5bb82c99 napisał: A ja widzę, że twój kolega Kotarba ledwo wrócił z podróży po Azji, a już pojechał z powrotem w delegacji tak minimum na 25 lat to sie zdziwisz jak niedługo się pojawi na forum. znowu będziesz po kanałach wrocławskich chodził żeby go nie spotkać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kutas Nastroszony 0 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, d48f5bb82c99 napisał: A ja widzę, że twój kolega Kotarba ledwo wrócił z podróży po Azji, a już pojechał z powrotem w delegację tak minimum na 25 lat Przecież to nie on. Tamten miał na imie Dariusz a nie Grzegorz, a nawet gdyby to był on to za banderowca by dostał najwyżej zawiasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 91 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Pył na wietrze napisał: Już Ci się mokro zrobiło xD Kúrwa jakie teksty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 22 Napisano 2 godziny temu 52 minuty temu, ... Nastroszony napisał: Przecież to nie on. Tamten miał na imie Dariusz a nie Grzegorz, a nawet gdyby to był on to za banderowca by dostał najwyżej zawiasy Tak, dopiero po zalogowaniu na wykop mogłem przeczytać więcej szczegółów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 9 Napisano 2 godziny temu 6 godzin temu, Pył na wietrze napisał: Nagle Eluś w krzakach siedzi i nie potrafi doprecyzować co miała na myśli że niespełna rok z nim gada. No dzieciarnia normalnie słowo daję We mnie już nie budzom żadnych emocji ona jest mega zakłamana i zła a on jakiś szemrany, może właśnie pasują do siebie jedno i drugie będzie kombinacji jak chomik jak tu drugie wykorzystać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 9 Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, Pył na wietrze napisał: Z Leżakiem też miałam spiny rok temu na priv gdy jeszcze pisaliśmy. Nigdy potem nie wywalił o mnie prywaty, nie hejtował mnie z moimi hejterami, ani nie śmiał się z tego że go przepraszałam. Ot taka "subtelna" różnica między nimi dwoma. Tak skup się na tym co można mieć dla mnie z anastazja liczył się real nie to forum dyskusyjne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 9 Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, oddaj bułku mnie napisał: Twój chłopak leżaczek wyciął w spodniach matki dziurę i zainstalował tam kawałek plastiku, prosimy o komentarz w tej sprawie. Dobra symulacji polecam nie ma co przepłacać za nogi z tpe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach