Mgła 242 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał: 41 Co Ty opowiadasz? 40 i 4 mce. Po 40ce to jak po drugich narodzinach- warto liczyć każdy miesiąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 19 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał: Lepsze to niż pisanie o guczach i ostaniej części przewodu pokarmowego. Żenada to twoje odbicie w lustrze. Tak, tak. Ojej. Rownie mocne riposty jak u koleżanki. 30 na karku to nie czas na bycie nawiedzono poetko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 320 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał: Dla mnie za stara Ty też nie jesteś już młody. Biedak z deficytami, który nawet matce znicza nie zapala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 95 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał: A niech pisze ja nawet nie wiem o ci chodzi bo jej nie czytam ciekawsze od makarona chociaz tez sie wielce nie pochylam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 55 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: No to kilka lat tylko od ciebie starsza. I co będziemy robić jak moja 40 paro letnia siostra odezwała się po kilku tygodniach i pyta czy załatwiłem już grób z wujkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 242 Napisano 4 godziny temu 17 minut temu, Kocopoł napisał: predzej Iskra, kocha go 13 minut temu, 250GodzinTak napisał: Iskra to woli Lexa, a nie golca Leżaka z Podlasia 5 minut temu, Onaaaa napisał: To skomplikowane Dokładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 55 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ty też nie jesteś już młody. Biedak z deficytami, który nawet matce znicza nie zapala Ja mam 37va dajom mi 25 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 55 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: ciekawsze od makarona chociaz tez sie wielce nie pochylam To prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 242 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: I co będziemy robić jak moja 40 paro letnia siostra odezwała się po kilku tygodniach i pyta czy załatwiłem już grób z wujkiem Do wuja Cię chcą dokoptować żebyś leżał na nim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 95 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Dokładnie zasady sa po to zeby je lamac, tym bardziej te katolickie jakies Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 59 Napisano 4 godziny temu Tutka paryska i odbytnicza matka boża to za dużo jak na jeden raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 242 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał: Ja mam 37va dajom mi 25 Mało który 25 ma takie muły jak Ty, chyba przez ciuchy raczej mylą Widziałam kiedyś jak wrzuciłeś przykładowy outfit jaki nosisz, taki rap style. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1153 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał: I co będziemy robić jak moja 40 paro letnia siostra odezwała się po kilku tygodniach i pyta czy załatwiłem już grób z wujkiem A co ty myślisz że człowiek co ma czterdzieści kilka lat juz umiera? Za chwilę sam tyle będziesz miał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 608 Napisano 4 godziny temu 33 minuty temu, Myrtle Gordon napisał: Idź się pucować i płakać do Elci, forumowej maskotki. Nikomu się tutaj nie pucuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 55 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: Do wuja Cię chcą dokoptować żebyś leżał na nim? Ciotka z wujkiem się zrzekli grobu 4ki dla mamy i mnie bo nie potrzebujom, babcia i dziadek i moja mama tam pochowani już, ostatnie miejsce jest dla mnie ale wujek nie umie ogarnąć notariusza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 608 Napisano 4 godziny temu Łysa o 19 szła spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ostatnia piosenka 5 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Mgła napisał: Mało który 25 ma takie muły jak Ty, chyba przez ciuchy raczej mylą Widziałam kiedyś jak wrzuciłeś przykładowy outfit jaki nosisz, taki rap style. znowu pokazywał kradzione zdjęcia byczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 55 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Mgła napisał: Mało który 25 ma takie muły jak Ty, chyba przez ciuchy raczej mylą Widziałam kiedyś jak wrzuciłeś przykładowy outfit jaki nosisz, taki rap style. Ostatnio na cmentarzu ojciec dwóch córek pytał się ich a ten wygląda na 25 fajny a one hihotaly 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 55 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ostatnia piosenka napisał: znowu pokazywał kradzione zdjęcia byczego Przecież byczy to kurdupel 1,7m zalany kto by chciał używać jego wuzerunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 320 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Ciotka z wujkiem się zrzekli grobu 4ki dla mamy i mnie bo nie potrzebujom, babcia i dziadek i moja mama tam pochowani już, ostatnie miejsce jest dla mnie ale wujek nie umie ogarnąć notariusza A kto te groby opłaca? Zapłaciłeś za 20 lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 608 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Zapraszam wszystkie swoje fanki na priv ( oprócz salowej). Dobranoc. Edytowano 4 godziny temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 55 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: A co ty myślisz że człowiek co ma czterdzieści kilka lat juz umiera? Za chwilę sam tyle będziesz miał. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ostatnia piosenka 5 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: A kto te groby opłaca? Zapłaciłeś za 20 lat? siostra zapłaciła jak starą chowali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 55 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: A kto te groby opłaca? Zapłaciłeś za 20 lat? Ja będę musiał zapłacić za 8lat na następne 20 jeśli bedom żyć to może się dolozom bo lezy tam dzadek i babka czyli ich rodzice więc nie dam się wychoojac na 2/3 Edytowano 4 godziny temu przez Dwa spełnienia tak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 59 Napisano 4 godziny temu Parchate naiwne cymbalistki, zjadły by żywcem najchętniej a same prezentują sobą ZERO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 55 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ostatnia piosenka napisał: siostra zapłaciła jak starą chowali Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 59 Napisano 4 godziny temu Hihi … Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 608 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: A kto te groby opłaca? Zapłaciłeś za 20 lat? Chcesz podrapać po plecach, a później poskakać? Szybka decyzja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ostatnia piosenka 5 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Ja będę musiał zapłacić za 8lat na następne 20 jeśli bedom żyć to może się dolozom bo lezy tam dzadek i babka czyli ich rodzice więc nie dam się wychoojac na 2/3 czyli nie zapłacisz bo za 8 lat to będziesz bezdomnym żulem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 320 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: A co ty myślisz że człowiek co ma czterdzieści kilka lat juz umiera? Za chwilę sam tyle będziesz miał. Chrześniak mojej koleżanki zmarł na gelajaka IV stopnia. Dokładnie miesiąc po diagnozie i szybkiej operacji. Najlepsze jest to, że jego mama złożyła skargę o błąd w sztuce lekarskiej. Miał 27 lat i wkrótce się żenić.. Więc umierają młodsi i nawet najmłodsi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach