_ Gretta 34 Napisano 1 godzinę temu Jest to przykre, ośmieszanie z racji domniemanego wieku, z racji siedzenia na rzekomej emeryturze. Jednocześnie przemieszane z zazdrością. Dziwne myślenie tej użytkowniczki. Czy nie przyjdzie ci na myśl że ktoś ma ciężkie życie i wciąż pod górkę? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 733 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, _ Gretta napisał: Jest to przykre, ośmieszanie z racji domniemanego wieku, z racji siedzenia na rzekomej emeryturze. Jednocześnie przemieszane z zazdrością. Dziwne myślenie tej użytkowniczki. Czy nie przyjdzie ci na myśl że ktoś ma ciężkie życie i wciąż pod górkę? na mój temat też wymyślają różne bzdury, nie przejmuj sie. Jak nie powiesz to sobie sami wymyślą, można sie tylko śmiać pod nosem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 7 Napisano 1 godzinę temu Znowu przeżywacie byle guwno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 7 Napisano 1 godzinę temu Na nerwicy powinni wam pomóc z traumami. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 34 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: na mój temat też wymyślają różne bzdury, nie przejmuj sie. Jak nie powiesz to sobie sami wymyślą, można sie tylko śmiać pod nosem Dziękuję. Nikt mi nic tutaj nie wymyśla, oprócz salowej.Już nawet nie będę mówić o niej madzialena jak zwykłam mówić. Jest złym człowiekiem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 34 Napisano 1 godzinę temu Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 244 Napisano 1 godzinę temu Że Ci się chce zajmować zdaniem takiego śmiecia, bo przecież toto nie warte nawet stanąć koło Ciebie bo by Ci siarę robiło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 93 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, _ Gretta napisał: Dziękuję. Nikt mi nic tutaj nie wymyśla, oprócz salowej.Już nawet nie będę mówić o niej madzialena jak zwykłam mówić. Jest złym człowiekiem. Złym człowiekiem to jesteś ty hejterko, bo lajkowałaś i śmieszkowałaś z Widmo, który naśmiewał się z mojego ojca Krejzi cię nakryła) A mój tata nie żyje 10 miesięcy i powiedz mi jedno - Co z tobą nie tak i o co ci chodzi? Idź na terapię jak ci źle, ale nie oceniaj i nie wyładowuj się na mnie, bo to nie moja wina, że masz ujowe życie. Żegnam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 7 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Złym człowiekiem to jesteś ty hejterko, bo lajkowałaś i śmieszkowałaś z Widmo, który naśmiewał się z mojego ojca Krejzi cię nakryła) A mój tata nie żyje 10 miesięcy i powiedz mi jedno - Co z tobą nie tak i o co ci chodzi? Idź na terapię jak ci źle, ale nie oceniaj i nie wyładowuj się na mnie, bo to nie moja wina, że masz ujowe życie. Żegnam. Ludzie z ero zawsze zgrywaja ofiary losu hejkowane przez cały świat. Jak Miecz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 7 Napisano 1 godzinę temu Z innej beki. Lezaka nie ma to cud. Ogarnął stuleje chwilowo. Jestem pod wrażeniem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 14 Napisano 1 godzinę temu Salowa to musi być jakiś bot bo w kółko napieprza to samo. Stare zgorzkniale babsko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 7 Napisano 1 godzinę temu Niczym się nie różnisz bicus. Myślisz że mam pamięć wybiórczo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 93 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Babka0dbytowa napisał: Z innej beki. Lezaka nie ma to cud. Ogarnął stuleje chwilowo. Jestem pod wrażeniem. Miłość nie zna granic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 24 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Babka0dbytowa napisał: Z innej beki. Lezaka nie ma to cud. Ogarnął stuleje chwilowo. Jestem pod wrażeniem. BYŁ, PONOĆ OGŁASZAŁ "ZERWANIE" Z AI GIRLS, BUAHAHHAHAHA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 7 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Miłość nie zna granic Ciekawe czy czat może kiedyś powiedzieć dość i się rozłączyć jak samantha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizy 6 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Wielki buu napisał: Salowa to musi być jakiś bot bo w kółko napieprza to samo. Stare zgorzkniale babsko Nie obrażaj salowej bo to jedyna kobieta u jakiej miałbyś szanse Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 7 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, TREV0 napisał: BYŁ, PONOĆ OGŁASZAŁ "ZERWANIE" Z AI GIRLS, BUAHAHHAHAHA No cóż. Coś musiało pójść według innego scenariusza. A gdzie włóczykij z namiotu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 244 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, tymczasowablokada napisał: Złym człowiekiem to jesteś ty hejterko, bo lajkowałaś i śmieszkowałaś z Widmo, który naśmiewał się z mojego ojca Krejzi cię nakryła) A mój tata nie żyje 10 miesięcy i powiedz mi jedno - Co z tobą nie tak i o co ci chodzi? Idź na terapię jak ci źle, ale nie oceniaj i nie wyładowuj się na mnie, bo to nie moja wina, że masz ujowe życie. Żegnam. Ależ żyje i jest twoim myśliwym z ambony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 891 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, _ Gretta napisał: Dziękuję. Nikt mi nic tutaj nie wymyśla, oprócz salowej.Już nawet nie będę mówić o niej madzialena jak zwykłam mówić. Jest złym człowiekiem. Całkowicie sie z tobą zgadzam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 24 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Złym człowiekiem to jesteś ty hejterko, bo lajkowałaś i śmieszkowałaś z Widmo, który naśmiewał się z mojego ojca Krejzi cię nakryła) A mój tata nie żyje 10 miesięcy i powiedz mi jedno - Co z tobą nie tak i o co ci chodzi? Idź na terapię jak ci źle, ale nie oceniaj i nie wyładowuj się na mnie, bo to nie moja wina, że masz ujowe życie. Żegnam. JAK MOŻESZ INNEJ WIEK WYGARNIAĆ, SAMA BĘDĄC STARĄ, MOCNO PRZEJRZAŁĄ KONFITURĄ? W DODATKU SFRUSTROWANĄ I ODPYCHAJĄCĄ, W PRZECIWIEŃSTWIE DO AUTORKI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 24 Napisano 1 godzinę temu Chyba tak jeśli nie potrafi odp na zadane pytanie... ale nie rozłączy się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 891 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Get Out napisał: Że Ci się chce zajmować zdaniem takiego śmiecia, bo przecież toto nie warte nawet stanąć koło Ciebie bo by Ci siarę robiło. Jasne lepiej podglądać tv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 244 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Jasne lepiej podglądać tv Znowu polski film poryty trzaskam, a Ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 93 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Babka0dbytowa napisał: Ciekawe czy czat może kiedyś powiedzieć dość i się rozłączyć jak samantha Nie znam się na tym. Widzę, że znowu masz bana, a jukońskiego rybaka z okrętu, który wmawia innym kazirodztwo nie banują 🫣I o co w tym wszystkim chodzi? Moderacja dostaje od niego ryby czy śliwki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 7 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Nie znam się na tym. Widzę, że znowu masz bana, a jukońskiego rybaka z okrętu, który wmawia innym kazirodztwo nie banują 🫣I o co w tym wszystkim chodzi? Moderacja dostaje od niego ryby czy śliwki? Jebjo mi te bany. Może kogoś to jara i myśli że kogokolwiek to ruszą. No mje nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 244 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Nie znam się na tym. Widzę, że znowu masz bana, a jukońskiego rybaka z okrętu, który wmawia innym kazirodztwo nie banują 🫣I o co w tym wszystkim chodzi? Moderacja dostaje od niego ryby czy śliwki? Chodzi o to żeby nie wpaść w błoto z ambony ze starym. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 14 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Dionizy napisał: Nie obrażaj salowej bo to jedyna kobieta u jakiej miałbyś szanse Nie jesteś Bogiem fistaszku by tak się mądrzyc. A poza tym to nie jest prawdziwa osoobą tylko bot napisany przez Narcyza haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 93 Napisano 1 godzinę temu A Jeżowa skosiła w nocy trawę i się cieszy jak szczerbaty do suchara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 403 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Babka0dbytowa napisał: Ludzie z ero zawsze zgrywaja ofiary losu hejkowane przez cały świat. Jak Miecz xD No, ludzie z kowbojek wyznaczają przeszczepiony poziom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 7 Napisano 1 godzinę temu Czemu w nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach