Babka0dbytowa 10 Napisano 5 minut temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: taa pewnie to byl jakis test ze stron o numerologii to jakie masz pochodzenie ? estonia, holandia zgadlem ? pokarz czaszke to ci powiem kim byli twoi przodkowie Nie pokarze. Nie zgadłeś i się nie interesuj żydzie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 10 Napisano 4 minuty temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Wlasnie, też miałam napisać o szpagatach. ;D Nie próbuje nawet. Już bym nie wstała w całości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 152 Napisano 4 minuty temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: pewnie jakieś 200-500zł/godzinę zależnie od regionu Mój boniu, kazdy ten "rozkrok" zrozumiał na swój sposób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 875 Napisano 4 minuty temu 1 minutę temu, murb napisał: A od klikania w pilota od telewizora - kciuk. Codziennie to ja rowery widuję. jak mi się uda raz w tygodniu obejrzeć coś na netflixie to dużo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 256 Napisano 3 minuty temu 6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: a boisz się duchów? Raczej wizji jutrzejszego poranka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 256 Napisano 1 minutę temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: jak mi się uda raz w tygodniu obejrzeć coś na netflixie to dużo Ja mam środy bez netflixa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 875 Napisano 1 minutę temu 1 minutę temu, murb napisał: Raczej wizji jutrzejszego poranka. z kim się do łóżka położysz, z tym się obudzisz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano przed chwilą 4 minuty temu, Babka0dbytowa napisał: Nie pokarze. Nie zgadłeś i się nie interesuj żydzie. mialem napisac ze masz dysleksje i zobaczylem ze ty sie ze mnie nabijasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano przed chwilą czas isc spac bo mnie buk pokarze jak juz takie byki robie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach