Wielki buu 14 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Babka0dbytowa napisał: Wiem że dla ciebie owsik praca i mąż to jakieś himalaje ale każdy tłuk może mieć te 2 rzeczy. Mąż jest ewidentnie zmyślony albo jakaś separacja bo łysy bot siedzi 24h na kafe. Idzie spać o 3 w nocy a rano o 6 do pracy kto w to wierzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 93 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, ECPUU napisał: ŁYSA SALOWA ZNÓW SIĘ NAYEBAŁA W 3 DUUPY Pravik już się przelogowałeś? Dzwonię do dzielnicowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizy 6 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Babka0dbytowa napisał: Dlaczego nie pytasz nimfetki dlaczego nie ma męża? 28 to stara rura Bo jeszcze mamy czas na ślub. 28 to dziecko w tych czasach Edytowano 2 godziny temu przez Dionizy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 10 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, ECPUU napisał: A KTO BY CHCIAŁ TAKIEGO GOLEMA No fakt. Brzydki jesteś i niski. W dodatku w oczach szaleństwo totalne które w końcu wypjerdoli z oczodołów bez żadnych wątpliwości. Jak u owsika. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 89 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Kazdy ma uczucia mężczyzna też. Wiem, ale nie o to mi chodziło Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 891 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Dionizy napisał: Tak pracujesz jak i masz męża To fata morgana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 244 Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, Onaaaa napisał: Też na tvn7 ale przy okazji robię wiele innych rzeczy Tak ciekawy wątek z tymi kredytami we frankach i takie rzeczy dzieją się naprawdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ECPUU 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Pravik już się przelogowałeś? Dzwonię do dzielnicowego SRAVIK, TĘPA RURO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: To fata morgana. Myślę że to już czas abyś porzuciło to zajęcie zwane jeżem. Ni do śmiechu ni do niczego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 93 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Wielki buu napisał: Mąż jest ewidentnie zmyślony albo jakaś separacja bo łysy bot siedzi 24h na kafe. Idzie spać o 3 w nocy a rano o 6 do pracy kto w to wierzy Chcesz o tym pogadać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 244 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Pravik już się przelogowałeś? Dzwonię do dzielnicowego Jak ci tatuś telefon doładuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 93 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dionizy napisał: Bo jeszcze mamy czas na ślub. 28 to dziecko w tych czasach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizy 6 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Pravik już się przelogowałeś? Dzwonię do dzielnicowego Magda wytrzeźwiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 891 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Wiem, ale nie o tomi chodziło Ok ale to brzmi jakby trzeba było to co kobieta czuje miec na uwadze a to co mężczyzna sie nie liczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 14 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, ECPUU napisał: A KTO BY CHCIAŁ TAKIEGO GOLEMA Diabeł w piekle by spjerdolił od tego frankensztajna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 244 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Babka0dbytowa napisał: Myślę że to już czas abyś porzuciło to zajęcie zwane jeżem. Ni do śmiechu ni do niczego. Nie zgadzam się 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 10 Napisano 2 godziny temu A no i dlaczego nimfetce nie każesz w końcu iść do pracy. 28 lat to już ewidentny czas aby ojciec przestał sponsorować bananowca. Mogłabym was obdarzyć oboje moim cv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 891 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Babka0dbytowa napisał: Myślę że to już czas abyś porzuciło to zajęcie zwane jeżem. Ni do śmiechu ni do niczego. Na co sie przeżycić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizy 6 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Babka0dbytowa napisał: A no i dlaczego nimfetce nie każesz w końcu iść do pracy. 28 lat to już ewidentny czas aby ojciec przestał sponsorować bananowca. Mogłabym was obdarzyć oboje moim cv. Dlatego że Nimfetka się uczy jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 733 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Babka0dbytowa napisał: A no i dlaczego nimfetce nie każesz w końcu iść do pracy. 28 lat to już ewidentny czas aby ojciec przestał sponsorować bananowca. Mogłabym was obdarzyć oboje moim cv. a widzisz ją w jakiejkolwiek pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 93 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dionizy napisał: Magda wytrzeźwiej Jestem trzeźwa i rano idę do pracy. Mnie matka nie utrzymuje szczerbaty, więc twoja zazdrość, że ktoś żyje lepiej od ciebie jest żałosna. Ty leniu śmierdzący Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 10 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Dionizy napisał: Bo jeszcze mamy czas na ślub. 28 to dziecko w tych czasach Powinna być już po 1 rozwodzie co najmniej wg statystyk. Slub będziecie mieć w stodole w lyszkowicach? Mogę przyjść na łapanie welonu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Dionizy napisał: Dlatego że Nimfetka się uczy jeszcze. No ta wieczna studentka xD hahaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: a widzisz ją w jakiejkolwiek pracy? Jako sekretarkę w firmie ojca która nagania bogatych klientów pokazując pończochę i śpiewając krasnaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 93 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: a widzisz ją w jakiejkolwiek pracy? Jako modelka tak. Bo ma fotogeniczną twarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 244 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Na co sie przeżycić? Ewentualnie na kolejnego jeża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 256 Napisano 2 godziny temu Reflektuje ktoś na popcorn? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 733 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Babka0dbytowa napisał: Jako sekretarkę w firmie ojca która nagania bogatych klientów pokazując pończochę i śpiewając krasnaja koło południa by ściągnela z barłogu przy dobrych wiatrach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 93 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Dionizy napisał: Dlatego że Nimfetka się uczy jeszcze. Nie oczy się i ma cię gdzieś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 10 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Jako modelka tak. Bo ma fotogeniczną twarz. Ładna ale nie na modelkę. Niczym nie zapada w pamięć. Prędzej bieliznę by mogła reklamować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach