Dionizy 6 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Czyli Pravik już nie blokuje forum? Nie blokuje od kilku lat. To robi smakosz ale ty oczywiście tego nie potrafisz przyjąć do wiadomości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: ty myslisz że dzieci wszystkich deweloperów zalegają w barłogu na lekach i wymyslają sobie choroby całymi dniami? Nie wiem i szczerze mam to w dupje. Omawiamy konkretny przykład żeby trigerowac zakochana owsice. 28 to jeszcze dziecko. Ma prawo ćpać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 93 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Dionizy napisał: I nadal cię bronię, ale to nie znaczy że prawdy nie można pisać Prawda jest taka, że wkrótce wylądujesz pod mostem, jak cię matka nierobie wyrzuci A teraz won pijaku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 34 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 54 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Złym człowiekiem to jesteś ty hejterko, bo lajkowałaś i śmieszkowałaś z Widmo, który naśmiewał się z mojego ojca Krejzi cię nakryła) A mój tata nie żyje 10 miesięcy i powiedz mi jedno - Co z tobą nie tak i o co ci chodzi? Idź na terapię jak ci źle, ale nie oceniaj i nie wyładowuj się na mnie, bo to nie moja wina, że masz ujowe życie. Żegnam. Swoje konta Gretta zgłaszam do likwidacji z powodu blokad komunikatora. Ktoś na każdej grecie mi blokuje komunikator. To już chyba 5 gretta też już zgłoszona do likwidacji. I pojawiam się na nowej Grecie.To mam w swojej głowie, a według salowej "pustej głowie" Czasu to zabiera tyle co nic. Zapamiętaj to w końcu i nie powtarzaj w kóło to samo. Nie pozwalam nazywać mojego bytu, życia, ujowym. Jak się nie ma żadnej wiedzy o losie ludzkim, to się nie ocenia. Edytowano 2 godziny temu przez _ Gretta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 733 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Tutaj każdy zna ją prywatnie. Prócz ciebie, bo nie stać cię na bilet autobusowy tu latały jej fotki z kawiarni w galerii katowickiej, nie trzeba jej znac prywatnie żeby wiedziec gdzie chodzi na kawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 93 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dionizy napisał: Nie blokuje od kilku lat. To robi smakosz ale ty oczywiście tego nie potrafisz przyjąć do wiadomości Ty blokujesz i zapłacisz za to. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Prawda jest taka, że wkrótce wylądujesz pod mostem, jak cię matka nierobie wyrzuci A teraz won pijaku. 35 lat tego nie zrobiła. Wierzysz w to co piszesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 891 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Get Out napisał: Ewentualnie na kolejnego jeża. Mogę na szczurka sie zamienić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 93 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: tu latały jej fotki z kawiarni w galerii katowickiej, nie trzeba jej znac prywatnie żeby wiedziec gdzie chodzi na kawe Wiem, gdzie chodzi bo piłam z nią kawę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Wiem, gdzie chodzi bo piłam z nią kawę. XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 93 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Babka0dbytowa napisał: 35 lat tego nie zrobiła. Wierzysz w to co piszesz? Cierpliwości ma swoje granice. A Pravik jest znany policji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizy 6 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: tu latały jej fotki z kawiarni w galerii katowickiej, nie trzeba jej znac prywatnie żeby wiedziec gdzie chodzi na kawe Żadna tajemnica. Jakbyś na żywo ją zobaczyła to byś pewnie wykitowała z zazdrości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 733 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Babka0dbytowa napisał: Nie wiem i szczerze mam to w dupje. Omawiamy konkretny przykład żeby trigerowac zakochana owsice. 28 to jeszcze dziecko. Ma prawo ćpać. jednak bym jej nie idealizowała bo mogła potencjał lepiej wykorzystać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 93 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Zostawcie temat na rano do kawy Edytowano 2 godziny temu przez tymczasowablokada Telefon się zacina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Cierpliwości ma swoje granice. A Pravik jest znany policji. No na pewno xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizy 6 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Wiem, gdzie chodzi bo piłam z nią kawę. Hahahahahaha aż zrobiłem skrina i Jej się spytam Madzia masz omamy od tych jaboli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: jednak bym jej nie idealizowała bo mogła potencjał lepiej wykorzystać Takie rzeczy to tylko owsik robi. Ja za stara żeby się nabierać na ideały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 2 godziny temu Poza tym nje gustuje w blondynkach. Nie podobają mi się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 28 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: tu latały jej fotki z kawiarni w galerii katowickiej, nie trzeba jej znac prywatnie żeby wiedziec gdzie chodzi na kawe O ile chodzi a nie zgniła w barłogu na swoje różne dolegliwości na które wyszuje lekarstwa na wykopie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 48 Napisano 2 godziny temu 58 minut temu, tymczasowablokada napisał: Idź na terapię tobiee tez by sie przydala bo nie panujesz nad soba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 733 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dionizy napisał: Żadna tajemnica. Jakbyś na żywo ją zobaczyła to byś pewnie wykitowała z zazdrości. jakby inna liga, ja mam inne priorytety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 256 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: wziąłbym ale potem wchodzi w zęby... czy to już starość? To zależy czy zęby odkładasz na noc do szklanki? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 34 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: wziąłbym ale potem wchodzi w zęby... czy to już starość? Nie, to szyjki zebowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 733 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dionizy napisał: Hahahahahaha aż zrobiłem skrina i Jej się spytam Madzia masz omamy od tych jaboli sama ciekawa jestem odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 733 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, włosynarękach napisał: O ile chodzi a nie zgniła w barłogu na swoje różne dolegliwości na które wyszuje lekarstwa na wykopie... good point. A ty to kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 34 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: To zależy czy zęby odkładasz na noc do szklanki? Takie nie mają szczelin.Wiem to, moja mami ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 2 godziny temu A jakom kawę pilysta? Pewnie late sojowe bez laktozy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 256 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Tak Ups, już się skończył. 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 733 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: tobiee tez by sie przydala bo nie panujesz nad soba wróciłeś z uchodźctwa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 244 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Mogę na szczurka sie zamienić Jak ładny to może być, ale ja się do jeża przyzwyczaiłem i co teraz. Jesteś kobietą wymyśl coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach