Babka0dbytowa 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: No, ludzie z kowbojek wyznaczają przeszczepiony poziom. A co to oznacza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 891 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Get Out napisał: Znowu polski film poryty trzaskam, a Ty Też na tvn7 ale przy okazji robię wiele innych rzeczy Edytowano 2 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 89 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Get Out napisał: Chodzi o to żeby nie wpaść w błoto z ambony ze starym. Nie kumam czemu jej na rodzinę wjeżdzasz to jest krindż Widmo Pocisk tego kalibru to przesada nawet dla osób po pace, a mam takich kumpli i to normlani ludzie. Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 93 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Wielki buu napisał: Nie jesteś Bogiem fistaszku by tak się mądrzyc. A poza tym to nie jest prawdziwa osoobą tylko bot napisany przez Narcyza haha Nie czasem przez Pokę? Ją też hejtowałeś. I Bagno hejtowałeś i Dumbo. Prawie każdą. Masz bardzo złą energię i na bank musisz być kobietą, bo facet by odpuścił i tak nie pisał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Nie czasem przez Pokę? Ją też hejtowałeś. I Bagno hejtowałeś i Dumbo. Prawie każdą. Masz bardzo złą energię i na bank musisz być kobietą, bo facet by odpuścił i tak nie pisał Do bagna spermil. Nie wymyślaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 891 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, tymczasowablokada napisał: A Jeżowa skosiła w nocy trawę i się cieszy jak szczerbaty do suchara. Lepiej die cieszyć niz płakać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizy 6 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Wielki buu napisał: Nie jesteś Bogiem fistaszku by tak się mądrzyc. A poza tym to nie jest prawdziwa osoobą tylko bot napisany przez Narcyza haha Widzę że coraz gorzej z tobą. A salowa jest prawdziwa przecież znane są jej dane, wizerunek i miejsce zamieszkania. Edytowano 2 godziny temu przez Dionizy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 244 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, tymczasowablokada napisał: A Jeżowa skosiła w nocy trawę i się cieszy jak szczerbaty do suchara. U ciebie to tatuś pewnie kosi skoro świt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 403 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Babka0dbytowa napisał: A co to oznacza? To, że nie znasz 90% ludzi z eeotycznego i pierrolisz bzdury nie pierwszy raz. Jeszcze się pozycjonujesz jako jakąś lepsza grupa a przyszłaś tu za rączkę z leżakiem. Ile można. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 93 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Lepiej die cieszyć niz płakać. Się *** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 24 Napisano 2 godziny temu Nie wiem jak to działa, nigdy nikogo nie zglaszalam : ) kilka razy zgłosiłam tematy Filipa jak kiedyś tam spamował na głównej, ale napisalam mu o tym... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: U ciebie to tatuś pewnie kosi skoro świt Jej ojciec jest martwy więc już nie kosi o żadnej porze. Dotrze do twojego łba imbecylu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizy 6 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Nie czasem przez Pokę? Ją też hejtowałeś. I Bagno hejtowałeś i Dumbo. Prawie każdą. Masz bardzo złą energię i na bank musisz być kobietą, bo facet by odpuścił i tak nie pisał I Nimfetke je.bany grubas wyzywał od koni jak okazało się że nie jest nim zainteresowana Edytowano 2 godziny temu przez Dionizy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 14 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Nie czasem przez Pokę? Ją też hejtowałeś. I Bagno hejtowałeś i Dumbo. Prawie każdą. Masz bardzo złą energię i na bank musisz być kobietą, bo facet by odpuścił i tak nie pisał W jednym masz rację bocie - jestem bardziej kobietą niż ty, to na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 244 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Nie umam czemu jej na rodzinę wjeżdzasz to jest krindż Widmo Pocisk tego kalibru to przesada nawet dla osób po pace, a mam takich kumplii to normlani ludzie. Łysa też nie przebiera w środkach i dostaje to na co zasłużyła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 93 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Dionizy napisał: Widzę że coras gorzej z tobą. A salowa jest prawdziwa przecież znane są jej dane, wizerunek i miejsce zamieszkania. A po którym mężu? Nie broń mnie, bo mnie hejtowałeś i twój dzielnicowy wie o wszystkim. Nie wymyślaj, bo nie wiesz, gdzie mieszkam, a ja na urlopie wybieram się na Łódź i w końcu poznasz jak wygląda ta łysa salową, po której jechałeś... Wypad blokerze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 10 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: To, że nie znasz 90% ludzi z eeotycznego i pierrolisz bzdury nie pierwszy raz. Jeszcze się pozycjonujesz jako jakąś lepsza grupa a przyszłaś tu za rączkę z leżakiem. Ile można. Ja tylko uderzam w stół. Skoro tak sie emocjonujesz moimi słowami to znaczy że bierzesz je do siebie. To nie mój problem. Takie mam zdanie o ludziach z ero po ich wielokrotnym czytaniu i analizie. Ty możesz mieć inne. Nie mój biznes i sråm na to. Lezak przyszedł gdzie chciał. Za niego tez mam odpowiadać xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizy 6 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Wielki buu napisał: W jednym masz rację bocie - jestem bardziej kobietą niż ty, to na pewno Oczywiście w końcu cycki masz większe niż 90% kobiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 14 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dionizy napisał: I Nimfetke je.bany grubas wyzywał od koni Skądze wieczorna Boni zaprzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 244 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: To, że nie znasz 90% ludzi z eeotycznego i pierrolisz bzdury nie pierwszy raz. Jeszcze się pozycjonujesz jako jakąś lepsza grupa a przyszłaś tu za rączkę z leżakiem. Ile można. A kim ty mogłeś być na ero jeżeli nie zwyrolem skoro wstydzisz się przyznać do flagowca przebierańcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 89 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Get Out napisał: Łysa też nie przebiera w środkach i dostaje to na co zasłużyła. Nie widziałem nigdy by Ci rodziców obrażała, więc pomyśl sam co Ty gadasz Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizy 6 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: A po którym mężu? Nie broń mnie, bo mnie hejtowałeś i twój dzielnicowy wie o wszystkim. Nie wymyślaj, bo nie wiesz, gdzie mieszkam, a ja na urlopie wybieram się na Łódź i w końcu poznasz jak wygląda ta łysa salową, po której jechałeś... Wypad blokerze. Madziu już ci pisałem że nie jestem zainteresowany randką z tobą. Bo wolę młode i ładne kobiety i z włosami. Edytowano 2 godziny temu przez Dionizy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 93 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Wielki buu napisał: W jednym masz rację bocie - jestem bardziej kobietą niż ty, to na pewno No ja jestem fajna laska, a ty samotny kawaler mieszkający z mamą. Nie wiem, co masz do mnie. Śmieszą mnie te twoje żałosne hejty i próba zwrócenia uwagi na siebie. Wypad stąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Wielki buu napisał: Skądze wieczorna Boni zaprzeczy Ale o co się rozchodzi znowu xD no jeśli ktoś się obnaża w necie i czerpie z tego satysfakcję to może być dla kogoś i koniem i kobyla jednocześnie. Z czym ty masz problem? Liczysz ze kazdy se konia zwali do twojej kraszy cpunskiej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 14 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dionizy napisał: Oczywiście w końcu cycki masz większe niż 90% kobiet Tasujesz małego do nich niczym talię kart Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 10 Napisano 2 godziny temu Głupich i wyrachowanych ludzi nigdy nie jest mi zal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 244 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Babka0dbytowa napisał: Jej ojciec jest martwy więc już nie kosi o żadnej porze. Dotrze do twojego łba imbecylu? A ja twierdzę że zmyśliła to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 244 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Nie widziałem nigdy by Ci rodziców obrażała, więc pomyśl sam co Ty gadasz Przez tyle lat hejtów mam prawo ją zniszczyć za całokształt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 14 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: jestem fajna laska Jak nie patrzysz w lustro.... 50 lat i łysa głowa to cechy fajnej laski? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 403 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Babka0dbytowa napisał: Ja tylko uderzam w stół. Skoro tak sie emocjonujesz moimi słowami to znaczy że bierzesz je do siebie. To nie mój problem. Takie mam zdanie o ludziach z ero po ich wielokrotnym czytaniu i analizie. Ty możesz mieć inne. Nie mój biznes i sråm na to. Lezak przyszedł gdzie chciał. Za niego tez mam odpowiadać xD No jesteś z jego grupy, skoro już tak chcesz szufladkować. I tak, odbieram to osobiście bo też byłam na ero, na uczuciowym dawno temu i zwyczajnie mnie wkurfia takie bzdurne wywyższanie się. Jakbyś ty tu niby stanowiła jakikolwiek poziom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach