BabkaBaranekBoży 8 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, zielowania napisał: Nie to Ty to wmawiasz, że po innych ma spływać jak sami obrażacie... a Wam się należy sprawiedliwość. Nie, nie wiem kto i za co przyznaje tu bany więc nie mogę na to pytanie odp. Piszę że zwykle jest wet za wet... konflikt tworzą dwie strony. Podsycają go... dokładając do pieca. Jeśli jedna ze stron zacznie ignorować drugą stronę nie będzie odpowiadała na zaczepki to prędzej czy później agresorowi się znudzi bo dojdzie do sytuacji jakby mówił do ściany. Ktoś musi przerwać to... Oki rozumiem, że mogę milion razy tłumaczyć swoje stanowisko, ale ono Cię nie interesuje... wiesz swoje i nie zmienisz zdania. : ) Nie, ten fragment o moim bracie też nie był prawdziwy owszem pisałam o nim, ale raczej w kontekście tego, że zawsze można wyjść z nałogu a nie obwinianie innych itp do jakich wniosków kiedyś doszedłeś czytając jakiś temat piąte przez dziesiąte... to były Twoje słowa a nie moje bo pamiętam jak już kiedyś o tym pisałeś... nie zrozumiałeś o co mi chodziło. O to że wychodząc do ludzi człowiek się mierzy z pokusami... a kulturę picia mamy jaką mamy. Ano można nie wiedzieć bo z takim zachowaniem treścią jeszcze się nie spotkałam z Twojej strony. Zaczynając od tym że bredzę... później wątek o niszczeniu forumka, patologie w rodzinie, alkoholizm brata... dwulicowość największą na całym forumku. No sorry... byłam w szoku : ) Nie czytam ale popieram i klaszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 247 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: on juz ostanio negowal ze to mity ze ktos rdzy sie tym pozbyl on nie wie ze w tym jest ten sam kwas fosforowy co wlasnie w udrazniaczach rur on sadzi ze to mit ze to jest zrace Ale za małe stężenie jest tego kwasu w coli aby zadziałało jako cudowny neutralizator rdzy czy innego syfu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 63 Napisano 2 godziny temu 41 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: ropa naftowa jest 100% organiczna wegiel tym bardziej i co w zwiazku z tym ? organiczne nie znaczy ze organizm ludzki to trawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 26 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBaranekBoży napisał: Nie czytam ale popieram i klaszcze : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 88 Napisano 2 godziny temu ta cała Jeżowa musi ważyć 40 kg jak w Auschwitz wg widmoka bo ma metr 50 xD o ile jej waga jest w normie temu siedzi w krzokach 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 63 Napisano 2 godziny temu 43 minuty temu, zielowania napisał: mnie też w głowie się nie mieści że przy okazji obrażacie te osoby... każdy piszę z kim chce a dziwic sie mozna czy nie ? ludzie sie dziwi ze ja pije pepsi a nie mozna sie dziwic ze ktos z widmokiem gada jak z normalnym ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 8 Napisano 2 godziny temu Niech se kazdy waży ile chce. Odpjerdolta się od chudych i grubych. Aj hejt pipol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 247 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał: Polecam piwnicę. Ten zapach i w ogóle. Ludzie gerałt. Wiem ale odkąd zarobkuje nie mogę sobie pozwolić na ten luksus. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 63 Napisano 2 godziny temu 41 minut temu, Get Out napisał: Kiedy to było i nic nie widać tak jak twojej blizny gdy stara cię wrzątkiem potraktowała. nie wiem kiedy to bylo ale z tego co wiem to blizna z czasem nie zniak bo to inna tkanka tj. tkanka laczna a nei skora wiec nie zniknie nigdy dr widmok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 26 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: a dziwic sie mozna czy nie ? ludzie sie dziwi ze ja pije pepsi a nie mozna sie dziwic ze ktos z widmokiem gada jak z normalnym ? Można ale czy trzeba te osoby szykanować? Przecież sami non stop piszecie ze swoim śmiertelnym wrogiem tylko tyle że nie słodko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 8 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Wiem ale odkąd zarobkuje nie mogę sobie pozwolić na ten luksus. Depersonalizacja i dzoker Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 63 Napisano 2 godziny temu 42 minuty temu, libbi_sztisel napisał: Śmiejesz sie a u mnie cola była kiedys tylko na swieta czasami była fanta jakaś ale stary mówił ze od tego kosci miękną. Myslalam ze zartuje zeby zrazić do tego ale patrząc po twojej postaci miał racje biedne dzieci podkrarpackie i swietokrzyskie stary mial racje zna sie na kosciach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 247 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, mr_Kumpir napisał: ta cała Jeżowa musi ważyć 40 kg jak w Auschwitz wg widmoka bo ma metr 50 xD o ile jej waga jest w normie temu siedzi w krzokach Więcej ma i wszystko na swoim miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 8 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: nie wiem kiedy to bylo ale z tego co wiem to blizna z czasem nie zniak bo to inna tkanka tj. tkanka laczna a nei skora wiec nie zniknie nigdy dr widmok Jak można dziecko wrzątkiem oblać. I wszystko jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 247 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, libed from kafeteria napisał: nie wiem kiedy to bylo ale z tego co wiem to blizna z czasem nie zniak bo to inna tkanka tj. tkanka laczna a nei skora wiec nie zniknie nigdy dr widmok Po latach ledwo widać i są też opcje laserowo usunąć gdyby komuś przeszkadzało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 63 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 43 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał: Zrob se mieszankę z miodu i ziół. Zobaczysz jak glizdy zaczną opuszczać w pośpiechu twój odbyt. a jak zrobisz miksutre i dodasz krople krwi okresowej i jad weza to zostaniesz czarnoksieznikiem te filmiki z tym jak z ludzi rzekomo wychodza robaki to jest tluszcz z porow a nie zadne robaki prosze cie nie rozsmieszaj mnie. na robaki masz testy z kalu jak myslisz ze je masz nie trzeba zadnych mikstur sa leki na to i cie dup.a swedzi jak masz robaki czemu ty wierzysz w te rozne bzdury ? pewnie jak marze pisalem to musi byc zwiazane z tym w czym sie wchowalas stawaim ze cie babka wychowywala albo twoja stara jest w wieku babki i juz byla zdziwaczala jak cie wychowywala od starosci i stad masz myslenie jak jakas dewota Edytowano 2 godziny temu przez libed from kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 247 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał: Depersonalizacja i dzoker Korona mi z głowy nie spadnie jak na zewnątrz będę inny niż w piwnicy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 303 Napisano 2 godziny temu 23 minuty temu, Get Out napisał: Pod kątem kulturowo religijnym nie jest mięsem , a pisząc produkty pochodzenia zwierzęcego należy wykluczyć wieprzowinę, wołowinę i drób. Rozumiesz już ? Aha. A jajka i mleko czym są, warzywami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 8 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: a jak zrobisz miksutre i dodasz krople krwi okresowej i jad weza to zostaniesz czarnoksieznikiem te filmiki z tym jak z ludzi rzekomo wychodza robaki to jest tluszcz z porow a nie zadne robaki prosze cie nie rozsmieszaj mnie. na robaki masz testy z kalu jak myslisz ze je masz nie trzeba zadnych mikstur sa leki na to i cie dup.a swedzi jak masz robaki I jeszcze dùpa nietoperza. Robaki nie zawsze są w kale dogtorze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 63 Napisano 2 godziny temu 42 minuty temu, Get Out napisał: Uja tam wiesz , bo cukier jest z owoców, a nie taki który pijesz w coli. nie jest z owocow tzn. w czesci w tym zageszczonym soku jest z owocow ale to zwykle sok jablkowy i dosladzaja tym samym cukrem co cole a nei zadna fruktoza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 63 Napisano 2 godziny temu 42 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał: Już Ci wyjaśniłam ile woltów jest w stanie cie uzdrowić. volty sa bez znaczenie liczy sie natezenie pradu moze byc i tysiac voltow i nic ci sie nie stanie jak natezenie male a moze byc 20 voltow i cie szlag trafic wiecej nauki czytaj a mniej czarow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 8 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: volty sa bez znaczenie liczy sie natezenie pradu moze byc i tysiac voltow i nic ci sie nie stanie jak natezenie male a moze byc 20 voltow i cie szlag trafic wiecej nauki czytaj a mniej czarow Sprawdzisz to dla mnie osobiście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 63 Napisano 2 godziny temu 42 minuty temu, Get Out napisał: Pewnie czekasz aż jej mąż a twój ojciec uśnie. mysel ze dzieciom tych milfow bedziesz takei wskazówki dawal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 8 Napisano 2 godziny temu Nauka bez dowodów się nie liczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 247 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, salix napisał: Aha. A jajka i mleko czym są, warzywami? Produkty ODZWIERZĘCE z których czerpie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 247 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał: Nauka bez dowodów się nie liczy. Nauka to tylko tezy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 8 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Nauka to tylko tezy. Ziemja jest okrągła to też teza bo jest plaska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 247 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, libed from kafeteria napisał: nie jest z owocow tzn. w czesci w tym zageszczonym soku jest z owocow ale to zwykle sok jablkowy i dosladzaja tym samym cukrem co cole a nei zadna fruktoza Tego cukru jest bardzo mało . Zresztą ja nie mam z tym problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 63 Napisano 2 godziny temu 27 minut temu, Rocco Siffredi napisał: Tadeo tak ale musialem potweirdzic ze jestem czlowiekiem to polowie kafeterii nie zadziala znowu ta martina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 8 Napisano 2 godziny temu Dziad pijący 3 litry koli poucza dziada który pije soki że tam cukier xD dość tego bo sie nie da wiecej. Elo 320 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach