Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hypedotella

Przyznam jestem w lekkim szoku. Szłam dziś po Warszawie

Polecane posty

1 minutę temu, BabkaBaranekBoży napisał:

Ziemja jest okrągła to też teza bo jest plaska 

Żaden szanujący się naukowiec nie założy na sto procent że jakaś teza jest nieomylna. 

Ziemia jest w kształcie jaja też słyszałem. 😁

Przed chwilą, Get Out napisał:

Żaden szanujący się naukowiec nie założy na sto procent że jakaś teza jest nieomylna. 

Ziemia jest w kształcie jaja też słyszałem. 😁

Szok że nawet ty to kumasz

3 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał:

Szok że nawet ty to kumasz

Ja mam różne twarze, bo nie jestem homo sapiens. Taka wiadomość na dobranoc. 😁

6 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał:

Dziad pijący 3 litry koli poucza dziada który pije soki że tam cukier xD dość tego bo sie nie da wiecej. Elo 320

Ja mało tych soków piję czasami wezme też Tymbark na CPN, a w domu woda czasem z miodem, albo mleko. 😁

🧐 pewnie pjejadianin 

Nie czuję się częścią tego gatunku tylko udaje homo sapiens jak już muszę w terenie. 😁 Starożytni kosmici są moim absolutem. 

25 minut temu, Get Out napisał:

Płaska jak swoje problemy ogarnie i w ogóle donosi ciążę ważąc 40 kg jak w Auschwitz to dopiero wtedy może się brać za rozliczanie innych. Ale nie wróżę sukcesów, bo konfrontacja oznacza obecność prokuratura i księdza. 😅

no i znowu wjechaly urojenia 😄

i to wobec kogos kogo nawet nie ma wiec nie da sie zastosowac amebowego usprawiedliweinia ze prowokuja widmusia

24 minuty temu, zielowania napisał:

Nie to Ty to wmawiasz, że po innych ma spływać jak sami obrażacie... a Wam się należy sprawiedliwość. 

nie, ja pisze ze albo sie traktuje wszystkich tak samo albo eliminuje zwyroli obecnie to wyglada tak ze banuje sie ludzi bo widmokowi cos napisza a jego nie wiec albo zostawic wszystkich albo zwyrola a nie tych ktorzy mu odpowiadaja i nie omijaja go jak smierdzacego go.wna

26 minut temu, zielowania napisał:

zacznie ignorować drugą stronę nie będzie odpowiadała na zaczepki to prędzej czy później agresorowi

ale dlaczego ktos ma czekac czy mu sie znudzi czy nie ? to jest wlasnie nienormalne to jakby widziec na chodniku jak drechol kogos kopie i powiedziec ze kiedys mu sie znudzi najlepiej nie odpwiadac i nie eskalowac jego agresji

to jest wlasnie nienromalne w twoim podejsciu wiec przestan wymagac nienormalnych rzeczy od calego swiata w mysl zasady ze ty tak robisz to niechj inni tez zrobia. 

sernikowi tez sie mialo znudzic blokowanie i jakos potrafi czasami cale dnie blokowac ? ile trzeba czekac na to az sie zwyrolom znudzi ? rok ? a dlaczego nie wproiwadzic zasady ze zwyroli do klatki ? 

uj mnie obchodzi ze ktos ma schizofrenie czy matka go nie kochala albo koledzy rozpijalik to jego problem a nie moj. jestesmy na forum wiec albo moge reagowac i znizac sie do jego poziomu albo go zabierzcie stad. nie nie bedzie nikt czekal bo ty sobie z kolezankami taki system wymyslilas. twoj system nie dziala zwyrol 10 lat robi to samo. usprawiedliwiasz nienormalnych ludzi a od normalnych oczekujesz ze beda wyrozumiale czekali az im ataki mina. chcesz to sobie czekaj moze wyzdrowieja od tego czekania ale nie ma to oparcia w niczym poza twoim ludzeniem sie ze tak bedzie. 

schizole do leczenia a jak nie chca to niech nie wchodza na forum i tyle skoro maja urojenia.jak beda sami tacy jak tyu to wiesz co bedzie ?widmok zacznie tobie pisac teksty czy ci ojciec zrobil palcowke a nei stanei sie normalny

Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał:

Każdy niech se pije aż mi wątroba zgnije. Nie mój biznes. Ameno

Można oszaleć i paść że zmęczenia zajmując się problemami gatunku ludzkiego . Trzeba ograniczać z nimi kontakt do tego co niezbędne i konieczne. 😁

2 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

glaskanie po glowie jeszcze zadnego chorego psychciznie nie uzdrowilo mimo ze niejedna matka tak leczy dziecko

Zabranie im ludzkich odruchow bynajmniej nie dopomoże dogtorze

i to wobec kogos kogo nawet nie ma wiec nie da sie zastosowac amebowego usprawiedliweinia ze prowokuja widmusia

nie, ja pisze ze albo sie traktuje wszystkich tak samo albo eliminuje zwyroli obecnie to wyglada tak ze banuje sie ludzi bo widmokowi cos napisza a jego nie wiec albo zostawic wszystkich albo zwyrola a nie tych ktorzy mu odpowiadaja i nie omijaja go jak smierdzacego go.wna

ale dlaczego ktos ma czekac czy mu sie znudzi czy nie ? to jest wlasnie nienormalne to jakby widziec na chodniku jak drechol kogos kopie i powiedziec ze kiedys mu sie znudzi najlepiej nie odpwiadac i nie eskalowac jego agresji

to jest wlasnie nienromalne w twoim podejsciu wiec przestan wymagac nienormalnych rzeczy od calego swiata w mysl zasady ze ty tak robisz to niechj inni tez zrobia. 

sernikowi tez sie mialo znudzic blokowanie i jakos potrafi czasami cale dnie blokowac ? ile trzeba czekac na to az sie zwyrolom znudzi ? rok ? a dlaczego nie wproiwadzic zasady ze zwyroli do klatki ? 

uj mnie obchodzi ze ktos ma schizofrenie czy matka go nie kochala albo koledzy rozpijalik to jego problem a nie moj. jestesmy na forum wiec albo moge reagowac i znizac sie do jego poziomu albo go zabierzcie stad. nie nie bedzie nikt czekal bo ty sobie z kolezankami taki system wymyslilas. twoj system nie dziala zwyrol 10 lat robi to samo. usprawiedliwiasz nienormalnych ludzi a od normalnych oczekujesz ze beda wyrozumiale czekali az im ataki mina. chcesz to sobie czekaj moze wyzdrowieja od tego czekania ale nie ma to oparcia w niczym poza twoim ludzeniem sie ze tak bedzie. 

schizole do leczenia a jak nie chca to niech nie wchodza na forum i tyle skoro maja urojenia.jak beda sami tacy jak tyu to wiesz co bedzie ?widmok zacznie tobie pisac teksty czy ci ojciec zrobil palcowke a nei stanei sie normalny

Płaska mnie nienawidzi więc nie mam powodów być jej przychylny. 😁

glaskanie po glowie jeszcze zadnego chorego psychciznie nie uzdrowilo mimo ze niejedna matka tak leczy dziecko

Spójrz na siebie bo psychiatra miałby pełne ręce roboty z tobą. Ty nawet nie potrafisz się czytelnie wysłowić i bełkoczesz jak opóźniony w rozwoju. Wzbudzasz tylko instynkt eliminacji ciebie .😁

2 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał:

Ale ogółem napjerdalac metalowym prętem oczywiście. 

Albo młotkiem lipeda i kto szybszy ten lepszy. 😁

34 minuty temu, zielowania napisał:

że wychodząc do ludzi człowiek się mierzy z pokusami... a kulturę picia mamy jaką mamy.

obwinialas kolegow w tym zdaniu tez to robisz. mnie tez czesto proponuje czy sie napije a jak nie chde to nie pije i tyle on skor pil to chcial i to nie wina innych ze mu dawali. alkus potrafi blagac na kolanach zeby mu sie napic dali a pozniej taka matka wariatka wpada i ma pretensje do kolegow widzialem taka scene a alkus pil bo juz z ta matka wytrzymac nie mogl. 

36 minut temu, zielowania napisał:

Ano można nie wiedzieć bo z takim zachowaniem treścią jeszcze się nie spotkałam z Twojej strony. Zaczynając od tym że bredzę... później wątek o niszczeniu forumka, patologie w rodzinie, alkoholizm brata... dwulicowość największą na całym forumku. No sorry... byłam w szoku : )

bo ja wbrew pozorom staram sie byc kulturalny i tez hamuje a ty przekroczylas swoim postepowaniem granice mojej kultury i chcialem zebys zrozumiala ze to ze ty masz jakis sopsob nie znaczy ze on jest wlasciwy i ze inni tez beda robic jak ty. ty masz swoje doswiadczenia i robisz po swojemu inni maja swoje. ja mam takie ze schizoli bym lapal i przymusowo leczyl i wiem ze zaden nie wyzdrowieje sam. tak samo uwazam ze alkus jest sam sobie winien to nie wina innych tylko jego ma slaby charakter jak przestanie pic to zacznie cpac albo cos innego  taki jest i tyle. takie ma geny i wczensiej czy pozniej bedzie go ciagnelo do autodestrukcji i nie ma co wymagac od calego swiata zeby go nianczyl. wymagaj od niego i jemu tlumacz bo to on ma problem.

miecz tez wyszedl z alkoholizmu opowiada o roznych krokach etc a raz na jakis czas jak sie nawali to widac jak wyszedl i tyle w tym temacie ode mnie. alkus to alkus i krzyzyk na nich stawiam, chcesz to pomagaj ale nie wymagaj od calego swiata zeby sie nimi opiekowal. to nie wina zlych ludzi ze widmok pierwsze skojarzenie z kapiela to ma ze matka komus wali 

I tak na jednym oddziale byście wylądowali. Nie ma sensu ta licytacja bo to nie jest zakup w ciemno. Oba garki zryte

To jeszcze lepiej bo taki oddział gwarantuje bezkarności w eliminacji zwyrola. 😁

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

miecz tez wyszedl z alkoholizmu opowiada o roznych krokach etc a raz na jakis czas jak sie nawali to widac jak wyszedl i tyle w tym temacie ode mnie. alkus to alkus i krzyzyk na nich stawiam, chcesz to pomagaj ale nie wymagaj od calego swiata zeby sie nimi opiekowal. to nie wina zlych ludzi ze widmok pierwsze skojarzenie z kapiela to ma ze matka komus wali 

Nie sądziłem że trafię w tak czuły punkt i idź na terapię a  matka wiecznie żyć nie będzie 😁

38 minut temu, zielowania napisał:

Można ale czy trzeba te osoby szykanować? Przecież sami non stop piszecie ze swoim śmiertelnym wrogiem tylko tyle że nie słodko.

napisanie amebie ze ameba to nie szykanowanie. zapoznaj sie co to szykanowanie i to on szykanuje innych a nie ciebie ktos piszac ci ameba

szykanowana to jest np. ewka przez widmoka bo uporczywie od lat chodzi za nia i ja szykanuje

czy ciebie ktos przesladuje albo grozi ze znajdzie cie i ci cos zrobi ? to jest szykanowanie i widmok czesto pisze ze jakichs ludzi wysle itdc. napisanie glupiemu ze jest glupi t nie jest szykanowanie tylko wyrazenie opinii 

ty myslisz ze szykanowanie to bycie niemilym nie rozumiesz pojec ktorych uzywasz

Naprawdę zachowanie psa bardziej mnie zajmuje niż twój krzyżyk na mnie postawiony . 😁

i dlatego dziwi wlasnie ze widmok ktory typowo szykanuje nawoluje zeby isc do jakiegos szpitala ze ktos gdzies mieszka albo zeby do przedszkola do dziecka sliwki etc. jest bezkarny a inni piszacy mu ze jest deb.ilem maja bany a to nie jest zadne szykanwoanie

42 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał:

Jak można dziecko wrzątkiem oblać. I wszystko jasne

a ty wierzysz w urojenia widmoka ?

napsialem raz na kafeterii ze jak bylem malym dzieckiem to wywalelm na siebie zupe to byl moment jak sciagnalem z kuchenki garnek i miaelm poparzenie 2 stopnia a widmok zrobil z tego zxe stara na mnie wylala a ty lykasz jak ameby 

2 minuty temu, Get Out napisał:

Naprawdę zachowanie psa bardziej mnie zajmuje niż twój krzyżyk na mnie postawiony . 😁

Przysnęło mi się a ty nadal tutaj 😆

• Haha 1

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

napisanie amebie ze ameba to nie szykanowanie. zapoznaj sie co to szykanowanie i to on szykanuje innych a nie ciebie ktos piszac ci ameba

szykanowana to jest np. ewka przez widmoka bo uporczywie od lat chodzi za nia i ja szykanuje

czy ciebie ktos przesladuje albo grozi ze znajdzie cie i ci cos zrobi ? to jest szykanowanie i widmok czesto pisze ze jakichs ludzi wysle itdc. napisanie glupiemu ze jest glupi t nie jest szykanowanie tylko wyrazenie opinii 

ty myslisz ze szykanowanie to bycie niemilym nie rozumiesz pojec ktorych uzywasz

Akcja -reakcja czyli nie zaczepia to nawet palcem nie kiwnę , a będzie pruć się w moją stronę to wracamy do punktu wyjścia i prościej już się nie da. 😁

kazdy kto mial jakas stycznosc z malymi dziecmi na pewno sie nie dziwi ze dziecko cos moze na siebei wylac

poza widmokiem bo on styucznosci z dziecmi nie ma bo tylko na kafeterii moze spotkac baby z dziecmi ktore od niego  nie uciekaja

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

a ty wierzysz w urojenia widmoka ?

napsialem raz na kafeterii ze jak bylem malym dzieckiem to wywalelm na siebie zupe to byl moment jak sciagnalem z kuchenki garnek i miaelm poparzenie 2 stopnia a widmok zrobil z tego zxe stara na mnie wylala a ty lykasz jak ameby 

Łykam szysko. Wiadomo. Jestem uposledzona tak naprawde ale daj mi być sobą.

i dlatego dziwi wlasnie ze widmok ktory typowo szykanuje nawoluje zeby isc do jakiegos szpitala ze ktos gdzies mieszka albo zeby do przedszkola do dziecka sliwki etc. jest bezkarny a inni piszacy mu ze jest deb.ilem maja bany a to nie jest zadne szykanwoanie

Śliwka to podstarzały facio przebrany za babę i nie ma żadnego syna matole, bo on to wymyślił aby zmylić tropy. 😁

7 minut temu, libed from kafeteria napisał:

W takim razie pretensje kieruj do tych którzy rzeczywiście mają wpływ na to kto zostaje banowany... 

Nie mam na to wpływu, tematy Filipa kilka razy zgłaszałam... 

Moim zdaniem na forach to się sprawdza, nie twierdzę że poza nim tak... gdyby chodziło o publiczne miejsce gdzie widać dane osobowe metoda działania byłaby inna... ale w sytuacji jakiej się znajdujemy ignorowanie agresora to skuteczna metoda... problemem jest to, że może pojawić się spam... blokady ale w przypadku jak zastosujesz swoje metody efekt jest ten sam... plus ciągle przepychanki z wrogiem. No nie widziałam nigdy sytuacji w której jedna ze stron pokona drugą w ten sposób. Będziesz się tak sprzeczał aż do momentu póki któraś ze stron nie odejdzie albo póki forumek istnieje. 

Nikt nikogo nie zabierze bo nikt na nikogo nie ma tu wpływu... Mam na innych taki wpływ jak na Ciebie... patrząc po wypowiedziach żaden.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się