Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hypedotella

Przyznam jestem w lekkim szoku. Szłam dziś po Warszawie

Polecane posty

1 minutę temu, mr_Kumpir napisał:

ja tam wszystko rozumiem

może matura by ci pomogła 😞

Wy na jednym poziomie nadajecie tylko ciebie łatwiej zrozumieć, bo piszesz po pół zdania więc pół biedy 😁

2 minuty temu, libbi_sztisel napisał:

do spania 

Nie slucha cie 😅

Przed chwilą, Get Out napisał:

Wy na jednym poziomie nadajecie tylko ciebie łatwiej zrozumieć, bo piszesz po pół zdania więc pół biedy 😁

no widzisz jednak się da

3 minuty temu, zielowania napisał:

Szczerze nie kojarzę, swego czasu trochę ją ignorowałam... ok w jej przypadku mogę nie być obiektywna bo miałam z nią delikatne ścięcie... i cały czas widzę jak innych atakuje. Nie wiedziałam, że wybiórczo... 

ludzie cie nie atakuja a krytykuja od kiedy widza twoja glupote bo sie nia pochwalilas i tyle. nie ma sie o co obrazac na caly swiat to konsekwencje twoich czynow sa i tyle. 

1 minutę temu, zielowania napisał:

Szczerze nie kojarzę, swego czasu trochę ją ignorowałam... ok w jej przypadku mogę nie być obiektywna bo miałam z nią delikatne ścięcie... i cały czas widzę jak innych atakuje. Nie wiedziałam, że wybiórczo... 

Różne były techniki jak sie go pozbyc.

nawet teraz niby mu tak wadzimy i hejterzymy przeszkadzamy być dobrym człowiekiem - cześć z nas poszla na te nerwice a on sie dzisiaj przyznaje ze poszedł za nami czyta z krzakow i jeszcze mi cytuje jakis mój post ze mam ‚problem natury psychologicznej’. To nie my nie możemy bez niego zyc jest wrecz przeciwnie:)

ja i tak złapałam już dystans bo widze ze jest życie poza Kafe można sie po prostu przenieść i sie nie użerać z takimi osobnikami bo to jest ewenement. Na nerwicy z takimi tekstami nie wytrzymałby 10 min przy tamtej moderacji. To ze sie tu uchowal I ma sie tak dobrze dla mnie to jest naprawdę jakis kosmos 

Przykład sprzed kilku dni - miałam swój temat z kims tam nawalalam z baba i z kims tam jeszcze, widmok miał swój z jeżowa o dupju maryni. W momencie jak u nas sie ‚działo’ w sensie coś sie kręciło więcej niz u nich to przylazł tam i zaczal mnie wyzywac od tutek paryskich i jakies bzdety ze swojej zdartej płyty inne zapodawać (uprzedzę ze nikt go nie wywoływał nie cytował ani o nim nie gadał).

To co ty mowisz po prostu nie działa.

Wiem, że ostatnio bardziej zaczepia... nawet mu o tym napisałam. Ja bym spróbowała nie reagowania... na poprzednim forumku byłam trochę zaczepiana i stosując swoją metodę nie musiałam się non stop przepychac... ale nie nalegam. 

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Jeszcze by mnie zamknęli to lepiej nie 😆 poza tym nie dałabym mu rady jak on tyle pije tej pepsi 😅 

A jak psy się zerwą to załatwią sprawę , bo chciał bić ludzi prętem, a my rączki czyste. 😁

Dobranoc 😘😊

Przed chwilą, libbi_sztisel napisał:

nawet teraz niby mu tak wadzimy i hejterzymy przeszkadzamy być dobrym człowiekiem - cześć z nas poszla na te nerwice a on sie dzisiaj przyznaje ze poszedł za nami czyta z krzakow i jeszcze mi cytuje jakis mój post ze mam ‚problem natury psychologicznej’. To nie my nie możemy bez niego zyc jest wrecz przeciwnie:)

ja i tak złapałam już dystans bo widze ze jest życie poza Kafe można sie po prostu przenieść i sie nie użerać z takimi osobnikami bo to jest ewenement. Na nerwicy z takimi tekstami nie wytrzymałby 10 min przy tamtej moderacji. To ze sie tu uchowal I ma sie tak dobrze dla mnie to jest naprawdę jakis kosmos 

Nom trochę widzę u Ciebie oddech... : ) jak tu przyszłam to na ero były już jakieś stare zatargi i ciągną się one aż po dziś dzień... mimo tylu lat. Dlatego twierdzę, że wet za wet nie sprawdza się.

Nie wiem..

Dobranoc 

2 minuty temu, mr_Kumpir napisał:

no widzisz jednak się da

Da się bo ty piszesz w porywach po kilka słów, a tamto jak dostanie ślinotoku , to wszystko się zlewa w całość i nie wiadomo jak interpretować ten bełkot. 

4 minuty temu, zielowania napisał:

Czyli widzisz jednak ataki. a widmo i jego kazi ataki ci nie przeszkadzają i sa cacy? Ciekawe to twoje selektywne widzenie.

1 minutę temu, zielowania napisał:

Wiem, że ostatnio bardziej zaczepia... nawet mu o tym napisałam. Ja bym spróbowała nie reagowania... na poprzednim forumku byłam trochę zaczepiana i stosując swoją metodę nie musiałam się non stop przepychac... ale nie nalegam. 

Ja mam ochotę po prostu zmienić sos;) gdzieś gdzie działa moderacja itd. I piszą ludzie inne rzeczy niz sztuczne pochwy i walenie ojcu reka. Naprawdę jak sie stad wyjdzie i zobaczy ze jest życie poza Kafe to sie odechciewa jeszcze bardziej takich tresci. Wiec ja tych technik nie będę rozkminiac bo mi sie chce już na dłuższa mete z czyms takim Obcować 

2 minuty temu, Get Out napisał:

A jak psy się zerwą to załatwią sprawę , bo chciał bić ludzi prętem, a my rączki czyste. 😁

Dobranoc 😘😊

Weź no nikogo psy nie będą gryźć.

Dobranoc 😘

1 minutę temu, spontaniczny wzwód widmoka napisał:

Mnie się twoja gadatliwość np. podoba, a ale gdzieś wcześniej WP ci wyjaśniła, że robi to lepiej xD

Nie rozumeim 

Widze właśnie. To ja strzelam focha

Dobranoc

Myślę że już cie posłuchał i leci do ciebie.

4 minuty temu, libbi_sztisel napisał:

Ty wcześniej rozwalałaś tematy gdzie pisałem więc tobie też trzeba zniszczyć, bo inaczej się nie nauczysz żeby nie zaczepiać innych . 

2 minuty temu, zielowania napisał:

Nom trochę widzę u Ciebie oddech... : ) jak tu przyszłam to na ero były już jakieś stare zatargi i ciągną się one aż po dziś dzień... mimo tylu lat. Dlatego twierdzę, że wet za wet nie sprawdza się.

Nie wiem..

Dobranoc 

To forum nie ma sensu o tyle ze nie ma przypływu nowych i moderacji. Z moderacja taki wdimok byłby poskładany a z nowymi wtopiłby sie w tłum, jeden ignor i po temacie. Niestety jak jest 15 osób to sie wybija z wybitna twórczością 

kręcimy sie w kolko;) albo czas na zmianę albo w ogóle odpuscic sobie bo niestety tych for tez już dużo nie ma a szkoda 

4 minuty temu, salix napisał:

Czyli widzisz jednak ataki. a widmo i jego kazi ataki ci nie przeszkadzają i sa cacy? Ciekawe to twoje selektywne widzenie.

A wyobraź sobie, że cały czas piszę o konflikcie dwóch stron... a opierają się one na atakowaniu przeciwnika. Widzę ataki... cały czas odkąd tu jestem.

Edytowano przez zielowania

1 minutę temu, Get Out napisał:

Ty wcześniej rozwalałaś tematy gdzie pisałem więc tobie też trzeba zniszczyć, bo inaczej się nie nauczysz żeby nie zaczepiać innych . 

Ty zawsze masz odpowiedz jasne. W stylu ‚a ty’. A ty twierdzisz ze nieprowokowany jesteś barankiem a nie jesteś i przyłazisz przeszkadzać.

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Weź no nikogo psy nie będą gryźć.

Dobranoc 😘

No po to są obronne skoro zwyrol przyjdzie z prętem rozliczać że nie pije coli tylko inny napój 😁

1 minutę temu, libbi_sztisel napisał:

To forum nie ma sensu o tyle ze nie ma przypływu nowych i moderacji. Z moderacja taki wdimok byłby poskładany a z nowymi wtopiłby sie w tłum, jeden ignor i po temacie. Niestety jak jest 15 osób to sie wybija z wybitna twórczością 

kręcimy sie w kolko;) albo czas na zmianę albo w ogóle odpuscic sobie bo niestety tych for tez już dużo nie ma a szkoda 

Z moderacją to ty byś miała codziennie bana. 😁

Przed chwilą, spontaniczny wzwód widmoka napisał:

Tu comprendras quand tu te seras débarrassé de Tadek xD

to w ogóle poprawnie jest napisane? translator here xD

Jakos dziwnie chyba niepoprawna ta 2 cześć 😛 

Ja mam ochotę po prostu zmienić sos;) gdzieś gdzie działa moderacja itd. I piszą ludzie inne rzeczy niz sztuczne pochwy i walenie ojcu reka. Naprawdę jak sie stad wyjdzie i zobaczy ze jest życie poza Kafe to sie odechciewa jeszcze bardziej takich tresci. Wiec ja tych technik nie będę rozkminiac bo mi sie chce już na dłuższa mete z czyms takim Obcować 

Rozumiem. : )

Przed chwilą, zielowania napisał:

A wyobraź sobie, że cały czas piszę o konflikcie dwóch stron... a opierają się one na atakowaniu przeciwnika. 

to nic ze jedna stroen pisze mu zeby sie leczyl albo ze jest deb,ilem a on zeby cie ojciec przelacial 😄 oddaje ciosy tak 😄 ? 

moim zdaniem tylko ugruntowujesz przekonanie ludzie z trzycyfrowym iq ze jestes ameba nie obraz sie za szczerosc. moim zdaiem to sie wlasnie bierze z tego co napisalem o bracie przepracuj to bo moze nie chjcesz zle a wychodzisz na glupola 

1 minutę temu, libbi_sztisel napisał:

Ty zawsze masz odpowiedz jasne. W stylu ‚a ty’. A ty twierdzisz ze nieprowokowany jesteś barankiem a nie jesteś i przyłazisz przeszkadzać.

Trza było nie zaczepiać a teraz to pakuj mandrzur i wiesz gdzie iść. 😁

Racja w tym gnieździe się pozagryzamy... a w różnych jest szansa że przetrwamy. : ) może nie ma innej rady

Pa

Edytowano przez zielowania

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się