libed from kafeteria 63 Napisano 2 godziny temu 43 minuty temu, Get Out napisał: Po latach ledwo widać i są też opcje laserowo usunąć gdyby komuś przeszkadzało. juz ci napsialem to tkanka laczna skora sie z tego nie zrobi nigdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 247 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: kazdy kto mial jakas stycznosc z malymi dziecmi na pewno sie nie dziwi ze dziecko cos moze na siebei wylac poza widmokiem bo on styucznosci z dziecmi nie ma bo tylko na kafeterii moze spotkac baby z dziecmi ktore od niego nie uciekaja Ale ja mam gdzieś że stara cię oblała wrzątkiem czy niechcący się poparzyłeś , bo to nie jest istotne . To bez znaczenia, ale jak się prujesz do mnie , to można wykorzystać ten fakt żeby cię odpalić i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 63 Napisano 2 godziny temu 41 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał: I jeszcze dùpa nietoperza. Robaki nie zawsze są w kale dogtorze te ktore odbytem wychodza to sa glista z pluc czy tasiemiec z mozgu ci du.pa nie wyjdzie jak wypijesz magiczny wywar masz ty rozum ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 26 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, libed from kafeteria napisał: napisanie amebie ze ameba to nie szykanowanie. zapoznaj sie co to szykanowanie i to on szykanuje innych a nie ciebie ktos piszac ci ameba szykanowana to jest np. ewka przez widmoka bo uporczywie od lat chodzi za nia i ja szykanuje czy ciebie ktos przesladuje albo grozi ze znajdzie cie i ci cos zrobi ? to jest szykanowanie i widmok czesto pisze ze jakichs ludzi wysle itdc. napisanie glupiemu ze jest glupi t nie jest szykanowanie tylko wyrazenie opinii ty myslisz ze szykanowanie to bycie niemilym nie rozumiesz pojec ktorych uzywasz Poniżanie pasuje czy też nie? Nie bronie osób które same tworzą konflikt... podsycają go. Jeż tego nie robiła... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 8 Napisano 2 godziny temu Moje dziecię boze jest takie piękne jezu zesŕam się od paczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 247 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: juz ci napsialem to tkanka laczna skora sie z tego nie zrobi nigdy To po UJ pisałeś kiedyś że nic nie widać po tym twoim oparzeniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 896 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: juz ci napsialem to tkanka laczna skora sie z tego nie zrobi nigdy Mało co widać niektóre blizny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 8 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: te ktore odbytem wychodza to sa glista z pluc czy tasiemiec z mozgu ci du.pa nie wyjdzie jak wypijesz magiczny wywar masz ty rozum ? Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 63 Napisano 2 godziny temu 38 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał: Sprawdzisz to dla mnie osobiście? mozes zmi zaufac mam papiery na to 34 minuty temu, Get Out napisał: Tego cukru jest bardzo mało . Zresztą ja nie mam z tym problemów. przeczytaj etykiete i nie pisz bzdur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 303 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Przysnęło mi się a ty nadal tutaj No i ktoś serio twierdzi ze jeżyk to nie troll, no jasne, jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 247 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Przysnęło mi się a ty nadal tutaj Muszę przez chwilę nie spać, ale za niedługo się zbieram. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 63 Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał: Zabranie im ludzkich odruchow bynajmniej nie dopomoże dogtorze ale ja jestem za trym zeby ich izolowac zwlaszcza schizofrenikow a nie pomagac w niedoli. poomoc to jest leczenie jak sie nie chca leczyc to izolacja bo moga byc niebezpieczni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 247 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: mozes zmi zaufac mam papiery na to przeczytaj etykiete i nie pisz bzdur Ty przeczytaj ze zrozumieniem, bo masz z tym problem tak jak z pisaniem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 8 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: ale ja jestem za trym zeby ich izolowac zwlaszcza schizofrenikow a nie pomagac w niedoli. poomoc to jest leczenie jak sie nie chca leczyc to izolacja bo moga byc niebezpieczni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 63 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Przysnęło mi się a ty nadal tutaj chcesz znowu zasnac na chwile ? jak chcesz to ja z nim pogadam o molestowaniu to zaraz ci sie zasnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 247 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: ale ja jestem za trym zeby ich izolowac zwlaszcza schizofrenikow a nie pomagac w niedoli. poomoc to jest leczenie jak sie nie chca leczyc to izolacja bo moga byc niebezpieczni To przyjedź do nas i pokażesz jak się izoluje ludzi którzy normalnie funkcjonują i koniecznie weź pręta ze sobą to pokażesz jak tego używasz pajacu na jednego strzała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 26 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 20 minut temu, libed from kafeteria napisał: obwinialas kolegow w tym zdaniu tez to robisz. mnie tez czesto proponuje czy sie napije a jak nie chde to nie pije i tyle on skor pil to chcial i to nie wina innych ze mu dawali. alkus potrafi blagac na kolanach zeby mu sie napic dali a pozniej taka matka wariatka wpada i ma pretensje do kolegow widzialem taka scene a alkus pil bo juz z ta matka wytrzymac nie mogl. bo ja wbrew pozorom staram sie byc kulturalny i tez hamuje a ty przekroczylas swoim postepowaniem granice mojej kultury i chcialem zebys zrozumiala ze to ze ty masz jakis sopsob nie znaczy ze on jest wlasciwy i ze inni tez beda robic jak ty. ty masz swoje doswiadczenia i robisz po swojemu inni maja swoje. ja mam takie ze schizoli bym lapal i przymusowo leczyl i wiem ze zaden nie wyzdrowieje sam. tak samo uwazam ze alkus jest sam sobie winien to nie wina innych tylko jego ma slaby charakter jak przestanie pic to zacznie cpac albo cos innego taki jest i tyle. takie ma geny i wczensiej czy pozniej bedzie go ciagnelo do autodestrukcji i nie ma co wymagac od calego swiata zeby go nianczyl. wymagaj od niego i jemu tlumacz bo to on ma problem. Nie, nie mogłam obwiniać bo tak nie myślę... O coś innego chodziło. Kiedy ktoś przejdzie terapię i jest tzw trzeźwiejącym wtedy ma wyzwanie! Terapeuci radzą odcięcie od dawnego towarzystwa by nie było pokusy... brat stwierdził że woli wyjść ze strefy komfortu nie unikając ludzi. Nie miałeś tego problemu to piszesz z perspektywy osoby dla która nie ma z tym problemu... Ja też nie mam problemu z odmawianiem, nie piciem... ale ja nie byłam uzależniona i rozumiem, że dla kogoś jest to wyzwanie. Edytowano 2 godziny temu przez zielowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 247 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: chcesz znowu zasnac na chwile ? jak chcesz to ja z nim pogadam o molestowaniu to zaraz ci sie zasnie Już może nie opowiadaj traum z dzieciństwa, bo znowu ci się ślinotok włączy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 896 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: chcesz znowu zasnac na chwile ? jak chcesz to ja z nim pogadam o molestowaniu to zaraz ci sie zasnie A gadajcie o czym chcecie chętnie poczytam serio mi sie zasnęło nic nie poradzę jak oczy bolą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 247 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, salix napisał: No i ktoś serio twierdzi ze jeżyk to nie troll, no jasne, jasne Ty też tu jesteś i według twojej teorii to znaczy że jesteś trollem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 896 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Już może nie opowiadaj traum z dzieciństwa, bo znowu ci się ślinotok włączy. Takie oparzenie to może mieć traumę jeśli mocno byl oparzony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 26 Napisano 2 godziny temu Zresztą jak mogę bronić kogoś kto mnie atakuje... też jestem tu strona która inni obrażają : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 63 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Get Out napisał: Śliwka to podstarzały facio przebrany za babę i nie ma żadnego syna matole, bo on to wymyślił aby zmylić tropy. urojenia na to sa leki idz do lekarza a jak jestes na tej nerwicy to zamiast czytac co pisza wrogowie z kafeterii przeczytaj temat o schizofrenii 9 minut temu, zielowania napisał: W takim razie pretensje kieruj do tych którzy rzeczywiście mają wpływ na to kto zostaje banowany... no toz kieruje nie zal sie to nie bedzie banow i ja sie zalil tez nie bede 10 minut temu, zielowania napisał: ignorowanie agresora to skuteczna metoda juz ci napsialem a ty dalej swoje. nie to nie jest skuteczna metoda popatrz na ewke to nic nie daje 11 minut temu, zielowania napisał: Nikt nikogo nie zabierze bo nikt na nikogo nie ma tu wpływu... Mam na innych taki wpływ jak na Ciebie... patrząc po wypowiedziach żaden. moderacja ma wplyw i wiem z doswiadczenia ze rekordzista wytrezymal miesieczne kopanie z koniem i podal. sernik nie wytrzyma tyghonia ciaglych banow i znajdzie inne miejsce do spamowania gdzie chore lanie beda go leczyc dobrym slowem. kazdego mozna usunac sprawdzilem w praktyce. kiedys na tym forum nawet byl przykaz zeby sie popzbywac schizoli i tych ktorzy pisza o samo.bojstwie forum nie jest od leczenia najprosciej usunac chorych niech sie martwi ktos inny. od tego sa szpitale rodzina etc. a nie obcy ludzie w internetach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 247 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: A gadajcie o czym chcecie chętnie poczytam serio mi sie zasnęło nic nie poradzę jak oczy bolą. Może chodzi mu o to że za mało śpisz bo ciężko zczaić o co walczy taki odklejeniec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 63 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, zielowania napisał: Poniżanie pasuje czy też nie? Nie bronie osób które same tworzą konflikt... podsycają go. Jeż tego nie robiła... nie nie pasuje zapoznaj sie z definicja bo nie rozumiesz co to jest a czy ktos mowi ze podsycasz czy ze jez popdsyca ? nie nazywaja was tylko amebami i tyle. nie wiem o co sie obrazacie mozna kludzi nazywac pijaczakami pedalami itd. a nie mozna ameba ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 247 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: urojenia na to sa leki idz do lekarza a jak jestes na tej nerwicy to zamiast czytac co pisza wrogowie z kafeterii przeczytaj temat o schizofrenii no toz kieruje nie zal sie to nie bedzie banow i ja sie zalil tez nie bede juz ci napsialem a ty dalej swoje. nie to nie jest skuteczna metoda popatrz na ewke to nic nie daje moderacja ma wplyw i wiem z doswiadczenia ze rekordzista wytrezymal miesieczne kopanie z koniem i podal. sernik nie wytrzyma tyghonia ciaglych banow i znajdzie inne miejsce do spamowania gdzie chore lanie beda go leczyc dobrym slowem. kazdego mozna usunac sprawdzilem w praktyce. kiedys na tym forum nawet byl przykaz zeby sie popzbywac schizoli i tych ktorzy pisza o samo.bojstwie forum nie jest od leczenia najprosciej usunac chorych niech sie martwi ktos inny. od tego sa szpitale rodzina etc. a nie obcy ludzie w internetach Dobra to niech ci na PRIV poda flagowca i na ero są tematy zarchiwizowane więc będziesz miał materiał porównawczy kim była ta osoba na ero i co sobą reprezentowała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 896 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Może chodzi mu o to że za mało śpisz bo ciężko zczaić o co walczy taki odklejeniec. Myślisz że chce bym była wyspana? fascynujące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 247 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, zielowania napisał: Zresztą jak mogę bronić kogoś kto mnie atakuje... też jestem tu strona która inni obrażają : ) Ciągle zachodze w głowę jak oni chcą Cię przeciągnąć na swoją stronę skoro Cię obrażają . Przecież to jest misja skazana na niepowodzenie . Ułomni są czy zaślepieni nienawiścią jak naziole i stąd tak rażące błędy strategiczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 125 Napisano 2 godziny temu Libed k ur wa do spania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 26 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, libed from kafeteria napisał: urojenia na to sa leki idz do lekarza a jak jestes na tej nerwicy to zamiast czytac co pisza wrogowie z kafeterii przeczytaj temat o schizofrenii no toz kieruje nie zal sie to nie bedzie banow i ja sie zalil tez nie bede juz ci napsialem a ty dalej swoje. nie to nie jest skuteczna metoda popatrz na ewke to nic nie daje moderacja ma wplyw i wiem z doswiadczenia ze rekordzista wytrezymal miesieczne kopanie z koniem i podal. sernik nie wytrzyma tyghonia ciaglych banow i znajdzie inne miejsce do spamowania gdzie chore lanie beda go leczyc dobrym slowem. kazdego mozna usunac sprawdzilem w praktyce. kiedys na tym forum nawet byl przykaz zeby sie popzbywac schizoli i tych ktorzy pisza o samo.bojstwie forum nie jest od leczenia najprosciej usunac chorych niech sie martwi ktos inny. od tego sa szpitale rodzina etc. a nie obcy ludzie w internetach Szara skała : ) Patrzę na Ewe i cóż... widzę co widzę. Obraża i jest obrażana... Wasza metoda. Kiedyś to było kiedyś... kafe ponoć się zmieniła i metody działania też może trzeba dopasować do zmieniających się warunków. Ale ok powodzenia życzę... skoro to taka skuteczna metoda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach