BabkaBaranekBoży 14 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Duklanowski ujawniający w ogólnopolskich mediach dane dziecka to pewnie też mój wymysł. Koledzy w klasie pewnie się dowiedzieli z mchu i paproci:D Ale masz racje, nie bronie go bo w sumie nie widziałam co napisał. To jest słabe. Pamiętam jak twoj tvn szczuł na aðamowicza krótko przed smiercio a potem zrobili z niego świętego cudownego człowieka. To tylko taki przyklad z rękawa na hipokryzje mediów dla elyty. Dlatego żyj se dalej w swojej bajce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 14 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Każdy ma prawo do swojego stanu zawałowego, byleby się kłeczkom duży rachunek zgadzał. Jeśli Twoja matka jest niezbyt myślącą ze starości czy w ogóle to jako dobrą corka powinnaś zabrać jej tv. Zwłaszcza że ma słabe serce. Ale robienie ze wszystkich odbiorców stacji oszołomów jest żałosne. I myślę że dobrze to wiesz. Nie chce mi się już kontynuować tematów politycznych i produkować więcej luszu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 408 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBaranekBoży napisał: To jest słabe. Pamiętam jak twoj tvn szczuł na aðamowicza krótko przed smiercio a potem zrobili z niego świętego cudownego człowieka. To tylko taki przyklad z rękawa na hipokryzje mediów dla elyty. Dlatego żyj se dalej w swojej bajce. Jak szczuł? Leciały 24 na dobę hejty czy Kinga Rusin goniła go pod dom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Jak szczuł? Leciały 24 na dobę hejty czy Kinga Rusin goniła go pod dom? No sråk. Gdybyś rzeczywiście interesowała się tematem to wiedziałabyś o czym mówię. Ja się interesuje i oglądam wszystko wiec mam własne zdanie obiektywne. Ty coś usłyszałaś 5 przez 10 i powtarzasz jak własne. A wiem to bo to widać po tendencyjnych wypowiedziach wgranych w czerep u lewactwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Faux paux 7 Napisano 2 godziny temu 36 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: No i? Niektórzy tutaj są wyjątkowo "uczuleni" na wszelkie treści pochodzące z chata gpt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 408 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał: Jeśli Twoja matka jest niezbyt myślącą ze starości czy w ogóle to jako dobrą corka powinnaś zabrać jej tv. Zwłaszcza że ma słabe serce. Ale robienie ze wszystkich odbiorców stacji oszołomów jest żałosne. I myślę że dobrze to wiesz. Nie chce mi się już kontynuować tematów politycznych i produkować więcej luszu xD Tylko zabierz jej tv jak od 9 lat jej piorą mózg że zabranie ich tv to spisek lewaków? No sorry, oglądanie tak prymitywnych manipulacji jest oszołomskie. Jeszcze sobie włącz tv russia, tam też usłyszysz coś o 180 innego niż mówi reszta świata. Ta sama metoda. Edytowano 2 godziny temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Tylko zabierz jej tv jak od 9 lat jej piorą móz że zabranie ich tv to spisek lewaków? No sorry, oglądanie tak prymitywnych manipulacji jest oszołomskie. Jeszcze sobie włącz tv russia, tam też usłyszysz coś o 180 innego niż mówi reszta świata. Ta sama metoda. To co polecasz do oglądania jako obiektywne? Proszę się podziel. Z chęcią obejrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 408 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał: No sråk. Gdybyś rzeczywiście interesowała się tematem to wiedziałabyś o czym mówię. Ja się interesuje i oglądam wszystko wiec mam własne zdanie obiektywne. Ty coś usłyszałaś 5 przez 10 i powtarzasz jak własne. A wiem to bo to widać po tendencyjnych wypowiedziach wgranych w czerep u lewactwa. Ale podasz przykład jak szczuli? Czy ścianą tekstu o niczym palisz głupa? Konkrety, kochana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 14 Napisano 2 godziny temu Konkrety gdy podasz stacje w tv obiektywna którą nie szczuje. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 14 Napisano 2 godziny temu I co to za nowomoda zeby do każdego mówić kochana. Wtf. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 14 Napisano 2 godziny temu Tera abstra...e trochę. Whateva. Koniec luszu na dziś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 408 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał: To co polecasz do oglądania jako obiektywne? Proszę się podziel. Z chęcią obejrze. Włącz sobie tvp, Polsat, tvn, zero, w międzynarodowych możesz dodać bbc, euronews i.mnostwo innych tytułów. Żyjesz w świecie pełnego dostępu do mediów. Z pewnością unikaj republiki I karnowskich. To jawna propaganda w stylu ZSRR i dziwię sie, ze ktos w Polsce po tylu latach prl tego nie kuma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 408 Napisano 2 godziny temu I z tego.wyciągaj średnią wiedzy o świecie, nie od prymitywa Kłeczka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Włącz sobie tvp, Polsat, tvn, zero, w międzynarodowych możesz dodać bbc, euronews i.mnostwo innych tytułów. Żyjesz w świecie pełnego dostępu do mediów. Z pewnością unikaj republiki I karnowskich. To jawna propaganda w stylu ZSRR i dziwię sie, ze ktos w Polsce po tylu latach prl tego nie kuma. Dziękuję. Właściwie to nie mam więcej pytań. Potwierdziłaś moje słuszne skądinad zdanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 14 Napisano 2 godziny temu Polsat jeszcze trzyma fason jako tako. Resztę przemilczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 408 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał: Konkrety gdy podasz stacje w tv obiektywna którą nie szczuje. No i proszona o dowody się ze.sra.ła. spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: No i proszona o dowody się ze.sra.ła. spoko Jakie dowody? Ośmieszyłaś się właśnie. I wie to każdy kumaty. A niekumatymi sobie nie ma co zawracać odbytu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 14 Napisano 2 godziny temu Dowody na własną głupotę i nieświadomość chyba że masz na myśli to jak to mówio modnie w punkt xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 408 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał: Polsat jeszcze trzyma fason jako tako. Resztę przemilczę. To chociaż o.świecie sprawdzaj wiadomości z Republiki w setkach innych dostępnych źródeł. W 90 procentach przypadków się zdziwisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: To chociaż o.świecie sprawdzaj wiadomości z Republiki w setkach innych dostępnych źródeł. W 90 procentach przypadków się zdziwisz. Uważasz że tego nie robię. Ok. Jak zawsze błędne założenia i dużo pjerdolenia. Dobra kochana ja kończę kiss kis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 157 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Mój boniu, jak dobrze że już dawno wywiozlam tv w piz.du. Edytowano 2 godziny temu przez xDxDxDxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 408 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał: Jakie dowody? Ośmieszyłaś się właśnie. I wie to każdy kumaty. A niekumatymi sobie nie ma co zawracać odbytu. Nawet fajnie kombinujesz jak koń pod górę żeby jednego prostego dowodu nie podać a wyjść na wszechwiedzącą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 408 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał: Uważasz że tego nie robię. Ok. Jak zawsze błędne założenia i dużo pjerdolenia. Dobra kochana ja kończę kiss kis Pa kochana. Jak znajdziesz jakieś dowody na swoje śmiałe teorie daj znać. Aż odblokuję priv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Nawet fajnie kombinujesz jak koń pod górę żeby jednego prostego dowodu nie podać a wyjść na wszechwiedzącą Dowody są szeroko dostępne. Wystarczy po nie sięgnąć. Czy to moja wina że się nie interesujesz polityka w szerszym kontekście niż to co zapoda tvp i tvn. A to właśnie tam się działo nomen omen. Szczucie szło srogo wówczas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Pa kochana. Jak znajdziesz jakieś dowody na swoje śmiałe teorie daj znać. Aż odblokuję priv Smiale teorie? Wystarczyło swego czasu włączyć osławiony tvn. Wtf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 14 Napisano 2 godziny temu Chce rozrywki z odbytu na kafe a nie debaty politycznej do chùja. Jak chcesz się że mnom kłócić to chodz do strefy starcia w niedziele i se pogadamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedo eunuch 1 Napisano 2 godziny temu hashahshs, tvn, od dawna i bez ogródek realizujące interesy lewicowej narracji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 408 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał: Dowody są szeroko dostępne. Wystarczy po nie sięgnąć. Czy to moja wina że się nie interesujesz polityka w szerszym kontekście niż to co zapoda tvp i tvn. A to właśnie tam się działo nomen omen. Szczucie szło srogo wówczas. Tak są szeroko.dostępne te dowody, że od kilku postów nie potrafisz podać nawet jednego. Przekonałaś mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Tak są szeroko.dostępne te dowody, że od kilku postów nie potrafisz podać nawet jednego. Przekonałaś mnie Wyebane mam. Jak mi się zechce to poszukam w archiwum czarno na białym czy innego szitu i ci wkleję na priw. To były czasy kampanii na prezydenta Gdańska gdy synuś Bolka się pruł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 408 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał: Wyebane mam. Jak mi się zechce to poszukam w archiwum czarno na białym czy innego szitu i ci wkleję na priw. To były czasy kampanii na prezydenta Gdańska gdy synuś Bolka się pruł. No miejmy nadzieję. Ja jak coś nazywam szczujnią, to zazwyczaj potrafię podać 2, 3 przykłady z głowy. Pa kochana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach