Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Polak123

Bede tesknil za Klaudia, gdy odejdzie, a wy?

Polecane posty

Przed chwilą, Polak123 napisał:

Blokowala, ale juz nie blokuje

Zaburzenia osobowosci?

Nie lubimy twojej Klaudii po prostu. Nie jest tu mile widziana. Tylko przekazuje.

mnie tez nie lubicie, a ja np. klaudie lubie i co ze wy nie lubicie

czasem jak tu klaudia nie wchodzila 3-4 dni to ja tez tutaj juz coraz mniej sie udzielalem

jak przestanie w ogole sie tu udzielac, to ja chyba tez wyparuje, bo nie bede mial juz dla kogo tutaj pisac, ale wiem, ze was to jeebie i mnie nie lubicie, tak jak klaudii

jak dostane tutaj ostatniego bana i juz nie bede mial konta i jak sie skontaktowac z klaudia nawet na chwile to ciezko bedzie

ciekawe jakby bylo 30 dni bez kafe detoks 0 pisania tutaj xD na pewno bym sie niezle czul po miesiacu bez tego toksycznego srodowiska

no ja wlasnie mam za duzo czasu w realu i 0 obowiazkow, ale nie jestem zadowolony, ze codziennie tu trace zycie i nic z tego nie mam, a Klaudia stad uciekla i nawet z nia nie moge popisac

ja jestem uzalezniony od kafe i internetu i jedyne co moge zrobic to podjac radykalne kroki... PRzestalem tu wchodzic, jak inna Klaudia byla u mnie na forum i codziennie wchodzila i czytala wszystko co pisze i mi odpisywala... tak sie cieszylem, ze mam fajna kolezanke i sobie moge popisac, i byla dla mnie bardzo mila i mnie nie obrazala... wiec stad zniknalem

ale to juz przeszlosc, bo jej nie ma, a ja znowu jestem samotny.

a im wiecej tu pisze ze cos bede robil w przyszlosci, to potem tego nie robie, i to jest masakra

uzaleznienie jak od papierosow tutaj to kafe jest, nie jest to zdrowe... nie wiem co mam zrobic... Max mi sie 3 dni udaje wytrzymac bez napisania tutaj... ciezko jest... moze sobie zeszyt kupie i dlugopis i bede pisal recznie swoje mysli w zeszycie

Edytowano przez Polak123

no moge udawac, ale to przyjdzie tutaj znowu i chooy, najlepiej jakby w ogole tu juz nigdy nie weszla i niech spada na bamboos

No chetnie bym odszedl, ale to ciezkie bedzie, bo zaczynam sie wtedy czuc wyalienowany...

nie mam do kogo napisac i po co, bo nikogo juz nie interesuje moje pieerdolenie kocopolow ;/

ostatnio sobie blokowalem wszedzie kafe zeby tu nie wchodzic a paru dniach juz nie wyrobilem

najlepiej to byloby wyjeebac smartfona do smieci, zeby nie miec internetu mobilnego

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się