BabkaBaranekBoży 29 Napisano 2 godziny temu Rolnika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 2 godziny temu Swynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 2 godziny temu Jak zawsze pjerdolo smuty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 746 Napisano 2 godziny temu nie mamy tv, netfliksa oglądamy tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 2 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 152 Napisano 2 godziny temu Nie oglądam rolnika, z netflix zrezygnowałam po kilku miesiącach. Nudy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 2 godziny temu Dziwne ludzie z was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 2 godziny temu Ja jebje typiara napisala do rolnika list z czatu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 746 Napisano 2 godziny temu ten program to dyskryminacja innych grup zawodowych Czy jest program "hydraulik szuka żony" albo "tirowiec szuka żony"? Nie rozumiem fenomenu rolników na rynku matrymonialnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 42 Napisano 2 godziny temu Ja ogladam, Boni. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 42 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: ten program to dyskryminacja innych grup zawodowych Czy jest program "hydraulik szuka żony" albo "tirowiec szuka żony"? Nie rozumiem fenomenu rolników na rynku matrymonialnym Coś musza wymyślić to to wymyślili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: ten program to dyskryminacja innych grup zawodowych Czy jest program "hydraulik szuka żony" albo "tirowiec szuka żony"? Nie rozumiem fenomenu rolników na rynku matrymonialnym Co xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 83 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: ten program to dyskryminacja innych grup zawodowych Czy jest program "hydraulik szuka żony" albo "tirowiec szuka żony"? Nie rozumiem fenomenu rolników na rynku matrymonialnym Taki to fenomen, że nikt ich nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 105 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Qwerty88 napisał: ten program to dyskryminacja innych grup zawodowych Czy jest program "hydraulik szuka żony" albo "tirowiec szuka żony"? Nie rozumiem fenomenu rolników na rynku matrymonialnym Program bazuje na stereotypach nie wykształconych i alkoholikach i biedzie na wsi. Edytowano 2 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Program bazuje na stereotypach nie wykształconych i alkocjolokach i biedzie na wsi. Won patusie i tak do pięt nie dorastasz żadnemu lamago Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 105 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBaranekBoży napisał: Won patusie i tak do pięt nie dorastasz żadnemu lamago Jeszcze dodam upośledzonych lekko więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Jeszcze dodam upośledzonych lekko więcej. Rychtyk ty. Tylko brzydszy mimo wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 746 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Taki to fenomen, że nikt ich nie chce. no ja bym też nie chciała, bo mi sie kojarzą z takim zapachem gnojówki. Ale moge sie mylić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 746 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, _ Gretta napisał: Coś musza wymyślić to to wymyślili. Ale który to już sezon dwudziesty szósty? Już mogli zmienić zawód, a tu dalej rolnik i rolnik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 105 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBaranekBoży napisał: Rychtyk ty. Tylko brzydszy mimo wszystko Nie wiem dla beki program ludzie oglądają nowe sezoy nie mają takiej oglądalności ile można oglądać karykatury .z alkocholem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 746 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał: Co xD którego słowa nie zrozumiałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Nie wiem dla beki program ludzie oglądają nowe sezoy nie mają takiej oglądalności ile można oglądać karykatury .z alkocholem A co cie to obchodzi paszoł won patologio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 83 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: no ja bym też nie chciała, bo mi sie kojarzą z takim zapachem gnojówki. Ale moge sie mylić Więc nie rozumiem co cię dziwi, że potrzebują extra promocji i swatania. Hydraulik nie śmierdzi świnią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: którego słowa nie zrozumiałaś? Bełkot o dyskryminacji mnie zawsze rozbawia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 746 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Więc nie rozumiem co cię dziwi, że potrzebują extra promocji i swatania. Hydraulik nie śmierdzi świnią. ja to odebrałam że są aż tacy fajni że aż program dostali, z hektarami, dopłatami z Unii, krusem itd. Nie odebrałam to jak ostatnia deska ratunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 2 godziny temu Poza tym która dama z tindera czy insta by chciała o 5 wstawać na roli xD fajne macie wyobrażenia o rolnikach współczesnych xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 42 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Nie wiem dla beki program ludzie oglądają nowe sezoy nie mają takiej oglądalności ile można oglądać karykatury .z alkocholem Coś ci się myli, tu nic z alkoholem w tle nawet nie ma . Bogaci są i piękne domy maja nowoczesne maszyny Więc nie rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 746 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał: Poza tym która dama z tindera czy insta by chciała o 5 wstawać na roli xD fajne macie wyobrażenia o rolnikach współczesnych xD no ja na pewno nie, ja sie do żadnego związku nie pale, a już z takimi komplikacjami jak wstawanie o 5 to już wcale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: no ja na pewno nie, ja sie do żadnego związku nie pale, a już z takimi komplikacjami jak wstawanie o 5 to już wcale To chyba jakieś katharsis przeszłaś dzięki terapii xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 746 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał: To chyba jakieś katharsis przeszłaś dzięki terapii xD może zmądrzałam w końcu po prostu, lepiej późno niż wcale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach