Zrobiła mi rano tak dobrze 2 Napisano 7 godzin temu Tak średnio to z 50tyś mc wyciagnac mogą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zrobiła mi rano tak dobrze 2 Napisano 7 godzin temu 10 takich lezakow jak wczoraj po 250 Poprzednio też ja 200 facet 300 nawet nie pół godziny oboje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 161 Napisano 6 godzin temu Większość lekarzy dentystów pracujących na kontraktach otrzymuje procent od uzyskanego przychodu (od 30 do 50 proc.). Oznacza to miesięczne zarobki od 11 tys. do nawet 48 tys. zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 1 Napisano 6 godzin temu 350 zł płaciłam dwa tygodnie temu. Teraz mam znowu iść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 93 Napisano 6 godzin temu aż tyle to nie psycholog więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danger 160 Napisano 6 godzin temu 56 minut temu, Zrobiła mi rano tak dobrze napisał: Tak średnio to z 50tyś mc wyciagnac mogą Trzeba było iść do szkoły klejenia zębów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 101 Napisano 6 godzin temu 58 minut temu, Zrobiła mi rano tak dobrze napisał: Tak średnio to z 50tyś mc wyciagnac mogą Trzeba się było uczyć na stomatologa, to też byś miał. A tak to dziury w zębach, karaluchy w domu, bieda i dary z Kościoła 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 32 Napisano 6 godzin temu Jezdzo na bali i mercedesem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 93 Napisano 6 godzin temu to były dobrze wydane pieniądze Leżak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 5 godzin temu Należy im się za krojenie syfa w ryjach syfiastych ludzi tak jak chirurgom jakimś, zabijanie jest łatwiejsze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, mr_Kumpir napisał: aż tyle to nie psycholog więcej I co on leczy, tylko trepanacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 93 Napisano 4 godziny temu 38 minut temu, włosynarękach napisał: I co on leczy, tylko trepanacja ale zarabia sporo przypomniało mi się że neurolog więcej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, mr_Kumpir napisał: ale zarabia sporo przypomniało mi się że neurolog więcej xD Dla bydła bezpienieznego które nikogo nie obchodzi i jest nieprzyjemnym problemem na ktore szkoda kasy tylko trepanacja albo eutanazja Edytowano 4 godziny temu przez włosynarękach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 4 godziny temu Może po to wojna się przydarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 4 godziny temu Ja to tylko kota mogę tulić bo jestem obmierzlym skûrwysynem fuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 93 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, włosynarękach napisał: Dla bydła bezpienieznego które nikogo nie obchodzi i jest nieprzyjemnym problemem na ktore szkoda kasy tylko trepanacja albo eutanazja kiedyś byłaś zabawna przynajmniej ech xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: kiedyś byłaś zabawna przynajmniej ech xD A szefowi nie obciagales może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 4 godziny temu Mam dużego nie to co te karyny prdolone huh Dają za miche ryżu przełykając rzygi tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 93 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, włosynarękach napisał: A szefowi nie obciagales może i mniej chamska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: i mniej chamska Zawsze byłom chamem ale babie nie przystoi musi udawać niechama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 4 godziny temu A lubisz porównywać siurka z 13m i czujesz się wtedy jak tetus z synkiem bez elementu molestowania segsualnego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 101 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, włosynarękach napisał: A teraz też masz synka dobrze że nie jesteś pèdo Dlaczego wyżywasz się na Ziemniaku? Znowu jesteś pijana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Dlaczego wyżywasz się na Ziemniaku? Znowu jesteś pijana? A ty pijesz ciągle czy po prostu masz temperamentna macice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 3 godziny temu Dobrze że on nie jest pedo tylko ma synka nawet jeśli ma o nim erotyczne myśli to raczej go nie skrzywdzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 3 godziny temu Utrzymujesz tu porządek i zgrabny tyłek w imię czego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 101 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, włosynarękach napisał: A ty pijesz ciągle czy po prostu masz temperamentna macice Nie pije i nie porównuj się do mnie, bo do pięt mi nie dorastasz. Przykro cię czytać i tylko tyle chciałam od siebie dodać. Pomyśl o jakimś leczeniu i zostaw Ziemniaka w spokoju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Nie pije i nie porównuj się do mnie, bo do pięt mi nie dorastasz. Przykro cię czytać i tylko tyle chciałam od siebie dodać. Pomyśl o jakimś leczeniu i zostaw Ziemniaka w spokoju Zwal sobie bo się zanadto najezylas babofonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 101 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, włosynarękach napisał: Zwal sobie bo się zanadto najezylas babofonie Możesz mi szpileczki wyczyścić i koszule wyprasować. Bo tylko do tego się nadajesz. A teraz odbij i wytrzeźwiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 3 godziny temu Pewnie fikołki musisz nieźle odstawiać i lody robić i się przymilać żeby cie jakiś stary chûj zauważył, nieźle cię wytresowali sûko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 3 godziny temu Umyj się sama szloro bo pewnie śmierdzisz ja cię nie będę myla bo za dużo lodów za młodu szon wyłysiały narobił i to moja wina? Wypjerdalac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach