BabkaBaranekBoży 46 Napisano 5 godzin temu Lezak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 10 Napisano 5 godzin temu Ja biore spiwor i namiot w plecak i ide Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 46 Napisano 5 godzin temu Ja się spakuje tylko w torby goyard Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 73 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBaranekBoży napisał: Lezak? a ja jak slysze ze ktos w szczepionki nie wierzy i glosuje na pis albo kiboli to tez mam juz ocenione iq takowego osobnika bo ciezko nazwac go czlowiekiem skoro iq psa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 10 Napisano 5 godzin temu Ja w ogole ide bez plecaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 10 Napisano 5 godzin temu Jak bomba atomowa jeebnie to na chooy mi plecak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 46 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, libed from kafeteria napisał: a ja jak slysze ze ktos w szczepionki nie wierzy i glosuje na pis albo kiboli to tez mam juz ocenione iq takowego osobnika bo ciezko nazwac go czlowiekiem skoro iq psa Bardzo mi wszystko jedno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 73 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał: Bardzo mi wszystko jedno. mamy identyczne kryteria oceniania ludzi widze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 46 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: mamy identyczne kryteria oceniania ludzi widze No nie sądzę. Ty oceniasz powierzchownie i stereotypowo a ja tym rzygam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 10 Napisano 5 godzin temu Ja leze w lozku juz i czekam na rakiete oresznik jak we mnie strzeli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 73 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBaranekBoży napisał: No nie sądzę. Ty oceniasz powierzchownie i stereotypowo a ja tym rzygam nie ja oceniam po tym samym po szczepionkachj i na kogo glosuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 10 Napisano 5 godzin temu Ja wolalbym plecak versracz albo gucci 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 46 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: nie ja oceniam po tym samym po szczepionkachj i na kogo glosuje A zapomniałam o umiejętności poprawnego pisania jako 3 kryterium. Szach mat hejkerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 46 Napisano 5 godzin temu Jedyne co możesz mieć to gucz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 10 Napisano 5 godzin temu Nawet guczy miec nie moge Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 10 Napisano 5 godzin temu Guczy albo velsracze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 10 Napisano 5 godzin temu Stolce jebbana XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 166 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, libed from kafeteria napisał: a ja jak slysze ze ktos w szczepionki nie wierzy i glosuje na pis albo kiboli to tez mam juz ocenione iq takowego osobnika bo ciezko nazwac go czlowiekiem skoro iq psa Nie zdazylam odpisać na poprzednim temacie bo juz go nie ma oczywiście. A pisalam odnosnie tego ze ja nie śledze żadnych karolaj ani nic podobnego, tiktoka nie mam i nie oglądam, tv też nie, ani żadnych portali nie czytam. A tamto co ona mówiła o tym fjucie to mi ktoś to pokazał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 46 Napisano 5 godzin temu Najlepsze torebki dla psychicznych od balensragi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 565 Napisano 5 godzin temu O właśnie. Z mojego plecaka się śmiał. Ciekawe w co będzie pusie pakował łeb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 46 Napisano 5 godzin temu Dla ciebie worek na śmieci za jedyne 9 tysięcy. Ja bym se kupila czipsy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 10 Napisano 5 godzin temu Ja mialem dostac w prezencie od Klaudii koszulke balenciaga, za to ze pojechalem z nia do Polski ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 10 Napisano 5 godzin temu A ja rafaello bym ojeebal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 166 Napisano 5 godzin temu (edytowany) O cos mi się przypominało apropo lv. Edytowano 5 godzin temu przez xDxDxDxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 10 Napisano 5 godzin temu A jakie czipsy lubisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ENDOMORFIK 11 Napisano 5 godzin temu WOJNY SIĘ BOITA, ŻE TAK SIĘ PAKUJETA WSZYSCY CZY O CO CHO? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 565 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, P0123 napisał: Ja mialem dostac w prezencie od Klaudii koszulke balenciaga, za to ze pojechalem z nia do Polski ;/ Weź zwykła i powycinaj w niej dziury. Potem się na nią odlej, a na końcu upierdl.. ziemią i gotowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 316 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał: Najlepsze torebki dla psychicznych od balensragi Najlepsze są te przypominające do złudzenia worki na śmieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 46 Napisano 5 godzin temu Wszystkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach