P0123 11 Napisano 4 godziny temu (edytowany) No pisalem, bo w psychiatryku mi to stwierdzili, ale psychiatra, ktory mnie tam skierowal mowil, ze ja tam za krotko siedzialem, zeby stwierdzic schize i jej nie mam, jak juz to psychoze. A ty lekarzem nie jestes, zeby podwazac opinie Doktora A my z fifim bo fajne, bo mnie Leo wtedy kochala i pisalismy sobie na moim forum. Fajnie bylo. No z nozem latalem, bo mialem zalamanie nerwowe, i co w zwiazku z tym? Jak to sie ma o mojej rzekomej prostytucji i lazienkach klientow? Edytowano 4 godziny temu przez P0123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 18 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, włosynarękach napisał: Baba Boni też tepi koorestwo, powinni mieć dzieci z libedem bo dużo ich łączy jak to malowany stwierdził że ja i Jeżowa jesteśmy podobne bo ona kocha dziedzko a ja kota Wieczorna nie tępi żadnego k7restwa tylko na potężny ból tyłka o młode i ładne kobiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 74 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Ty też jesteś trochę attention whore. ja ? co za bzdura czy ja pisze dejcie grosika albo klikicie w reklame i daje linki do jakichs gow.noportali ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 53 Napisano 4 godziny temu To są koorwio hunterzy a z ich sexu powstało dumbo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 4 godziny temu ciebie tepi bicu, a ty ladny ani mlody nie jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 48 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: myty tez sie moze rozleciec no mam beke jak gow.,niarz zgadzam sie z tym po prostu nie rozumiaelm co masz na mysli piszac ze sie znecam. jesli zarosniete plecy to ok chce ci tylko przypomniec ze babom na kafeterii sie podobaly wiec ludzie nie maja z tego beki tylko ja. wszystko jest wzgledne mnie sie cos moze nie podobac a komus innemu wrecz przeciwnie wiec ja sobie robie beke a ktos jest dumny z tych plecow wiec to zadne znecanie Wszystko jest względne. Schizofremja sernika także. Jaki z ciebie konformista xD haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 4 godziny temu No pewnie, ze jestes attention whore i twoja krejzi rowniez. Oboje tu potraficie caly dzien i noc gnic bo jestescie w centrum uwagi i oo patrzcie na nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 48 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: ja ? co za bzdura czy ja pisze dejcie grosika albo klikicie w reklame i daje linki do jakichs gow.noportali ? A kto tu pisze coś takiego? Wedlug twojej definicji nikt nie jest atencyjna kùrwa tutaj. Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 53 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Wielki buu napisał: Wieczorna nie tępi żadnego k7restwa tylko na potężny ból tyłka o młode i ładne kobiety Blebleble nudzisz retardzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 74 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, P0123 napisał: No pisalem, bo w psychistryku mi to stwierdzili, ale psychiatra, ktory mnie tam skierowal mowil, ze ja tam za krotko siedzialem, zeby stwierdzic schize i jej nie mam, jak juz to psychoze. A ty lekarzem nie jestes, zeby podwazac opinie Doktora A my z fifim bo fajne, bo mnie Leo wtedy kochala i pisalismy sobie na moim forum. Fajnie bylo. No z nozem latalem, bo mialem zalamanie nerwowe, i co w zwiazku z tym? Jak to sie ma o mojej rzekomej prostytucji i lazienkach klientow? no wiec do kogo pretensje ? pisales ze masz schizofrenie pisales ze dajesz du.py za rozne rzeczy wiec o co ten krzyk jak ci ktos przypomina wlasne slowa ? ja cytuje wszystko co sam pisales wiec odbij i miej pretensje do siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Pisalem, ze mi zdiagnozowano schizofrenie, a nie ze ja mam A z prostytucja pisze ci wlasnie, ze zartowalem. I nie mam do nikogo pretensji, tak ci sie wydaje tylko znowu. Edytowano 4 godziny temu przez P0123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 74 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBaranekBoży napisał: Wszystko jest względne. Schizofremja sernika także. Jaki z ciebie konformista xD haha no zgadza sie poniekad wszystko jest wzgledne wiec wyjasnilas i ja sie z toba zgadzam skoro znecanei to fota chlopa z plecami to ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Nie musisz mi nic przypominac, i nigdzie nie odbijam, ale ty mozesz ze mnie zejsc, przestac mnie podrywac i isc zajac sie krejzi, bo ja znajomoscia z toba zainteresowany nie jestem Edytowano 4 godziny temu przez P0123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 74 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, P0123 napisał: Pisalem, ze mj zdiagnozowano schizofrenie, a nie ze ja mam a komu zdiagnozowano tobie czy fifiemu ? jak tobie to to samo co ze masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 4 godziny temu Sam tu przylazisz i mnie zaczepiasz dla atencji, ty attention whore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 48 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: no zgadza sie poniekad wszystko jest wzgledne wiec wyjasnilas i ja sie z toba zgadzam skoro znecanei to fota chlopa z plecami to ok Nie masz nigdy argumentu więc się zgadzasz z każdym aby uniknąć wyjścia na dėbila. Ale wiemy że ci nie wychodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 168 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, libed from kafeteria napisał: ja ? co za bzdura czy ja pisze dejcie grosika albo klikicie w reklame i daje linki do jakichs gow.noportali ? Nie odwracaj kota ogonem teraz bo dobrze wiesz że chodzi zwyczajnie o bycie w centrum uwagi bo wtedy dostaje się tą upragnioną atencję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 4 godziny temu Mi i fifiemu, a ty lekarzem nie jestes, zeby diagnozowac komus choroby psychiczne przez internet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 48 Napisano 4 godziny temu Libed miał odejść na nerwice ale tam chyba jednak wariaci są innego kalibru i przyszedł tutaj robić szol ala libed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 74 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał: Nie masz nigdy argumentu więc się zgadzasz z każdym aby uniknąć wyjścia na dėbila. Ale wiemy że ci nie wychodzi. jakiego argumentu i na co ? ja nie kloce sie jak ktos podaje sensowna argumentacje podalas i sie zgadzam z toba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 48 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: jakiego argumentu i na co ? ja nie kloce sie jak ktos podaje sensowna argumentacje podalas i sie zgadzam z toba Dopsz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 4 godziny temu Sracje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 74 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Nie odwracaj kota ogonem teraz bo dobrze wiesz że chodzi zwyczajnie o bycie w centrum uwagi bo wtedy dostaje się tą upragnioną atencję. nie ja mam na mysli co innego ty piszesz o narcyzmie a ja o qr.stwie inet.owym przeciez mnie tu czasami nie ma tydzien a ludzie pisza libed i libed wiecej masz z narcyza niz ja bo ty jak wchodzisz an forum to w wyszukiwarke wpisujesz swoj nick i szukasz czy ktos o tobie pisal ja mam na to wywalone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 4 godziny temu No ale w tym temacie nikt o tobie nie pisal, a ty wpadasz i ponizasz dla atencji, o patrzcie jestem libed i obrazam znowu Filipka, taki jestem fajny, poobrazajcie razem ze mna, tez bedziecie fajni jak ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 48 Napisano 4 godziny temu Libed woli swiecic cudzą atencjo odbito na pszyklad dziada z plecami i baby lipodermjo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 48 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, P0123 napisał: No ale w tym temacie nikt o tobie nie pisal, a ty wpadasz i ponizasz dla atencji, o patrzcie jestem libed i obrazam znowu Filipka, taki jestem fajny, poobrazajcie razem ze mna, tez bedziecie fajni jak ja Urojenia jak magda że wszyscy tylko o niej i jej pragną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 168 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał: Libed miał odejść na nerwice ale tam chyba jednak wariaci są innego kalibru i przyszedł tutaj robić szol ala libed Tam akurat to na dłużej żeby zabawić to trzeba się odnajdywać w tematach chorób, zaburzeń, fobii, wszelkich stanów psychicznych i leków głównie psychotropowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 48 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Tam akurat to na dłużej żeby zabawić to trzeba się odnajdywać w tematach chorób, zaburzeń, fobii, wszelkich stanów psychicznych i leków głównie psychotropowych. No tam wśród znawców tematu lilped raczej ekspertem nie będzie czego ma pełna świadomość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 4 godziny temu No ja wiem, ale zaklamawanie rzeczywistosci to juz na mnie nie dziala jakos Jak ktos od lat pieerdoli jakies bajeczki o prostytucji mimo braku dowodu, poza jakimis cytatami, to nie moj problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 74 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, P0123 napisał: No ale w tym temacie nikt o tobie nie pisal, a ty wpadasz i ponizasz dla atencji, o patrzcie jestem libed i obrazam znowu Filipka, taki jestem fajny, poobrazajcie razem ze mna, tez bedziecie fajni jak ja jestes podly to jade po tobie i tyle. Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał: Libed woli swiecic cudzą atencjo odbito na pszyklad dziada z plecami i baby lipodermjo dokladnie ja wole promowac kogos niz siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach