P0123 11 Napisano 4 godziny temu Oo tak oczywiscie, tylko teraz libedzik sam jest i nikt mnie z nim nie atakuje, wiec juz taki mocny nie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 48 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: jestes podly to jade po tobie i tyle. dokladnie ja wole promowac kogos niz siebie Ty też więc też po tobie jadę. Z czym ty masz problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 74 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Tam akurat to na dłużej żeby zabawić to trzeba się odnajdywać w tematach chorób, zaburzeń, fobii, wszelkich stanów psychicznych i leków głównie psychotropowych. dokladnie tam moge pisac w jednym temacie bo reszta to jakies leki albo opisy stanow wiec sila rzeczy tu jest wiecej do pisania najdziwniejsze ze chorzy mnie tam odsylaja a sami jakby poszli to by sie moze odnalezli w wielu tematach i cos by im moze to pomoglo ale wola cale dni blokowac forum i udawac ze sa zdrowi na forum dla majsterkowiczów tez za wiele do powiedzenia nie mam albo dla rybakow nie wiem co bandziora dziwi Edytowano 4 godziny temu przez libed from kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 4 godziny temu Jestem podly, ale ty duzo podlejszy Jestes dla mnje starym smierdzacym prykiem, i jak mnie hejtujesz to plujesz sie caly, a w lapie trzymasz swojego konia i sie brandzlujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 48 Napisano 4 godziny temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 74 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał: No tam wśród znawców tematu lilped raczej ekspertem nie będzie czego ma pełna świadomość no ciezko zebym byl ekspertem od psychotropow jak nigdy zadnego nie bralem co cie zwnou dziwi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 4 godziny temu No ty jestes chyba za glupi na choroby psychiczne, a tu chcesz robic za eksperta od chorob, wytykajac mi schizofrenie, a lekarzem nie jestes, tylko forumowym blaznem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 4 godziny temu (edytowany) No lekarze psychiatrzy sie znaja na lekach, bo wiedza, co pacjenci potrzebuja, to ty nie wiesz? A chcesz robic za lekarza tutaj? Edytowano 4 godziny temu przez P0123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 74 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, P0123 napisał: Oo tak oczywiscie, tylko teraz libedzik sam jest i nikt mnie z nim nie atakuje, wiec juz taki mocny nie jest ale co mam ci dalej pisac ze jestes prostytutka i gnida podla bez empatii ? no moge jak cchesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 74 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał: Ty też więc też po tobie jadę. Z czym ty masz problem z niczym pisalem kogo nekam odpowiedzialas i tyle. mozesz sobie pisac i jechac po kim chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 48 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: no ciezko zebym byl ekspertem od psychotropow jak nigdy zadnego nie bralem co cie zwnou dziwi ? Dermatologiem też nie jestes a czytasz z paznokcia. Cóż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 4 godziny temu No mozesz pisac, co mnie to? Ja prostytutka nie jestem, za to ty ciagle to powtarzajac robisz z siebie klamce i oszusta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 74 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, P0123 napisał: Jestem podly, ale ty duzo podlejszy Jestes dla mnje starym smierdzacym prykiem, i jak mnie hejtujesz to plujesz sie caly, a w lapie trzymasz swojego konia i sie brandzlujesz a ty dla mnie jestes meska prostytutka i schizolem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 4 godziny temu I innych ludzi wprowadzasz w blad piszac takie brednie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 48 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: z niczym pisalem kogo nekam odpowiedzialas i tyle. mozesz sobie pisac i jechac po kim chcesz Ja się tu po prostu dobrze bawię tak. Cyrk przyjechał to se ogladam tańczące małpy w akcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 4 godziny temu (edytowany) No ale ja schizolem i prostytutka nie jestem i nigdy nie bylem, wiec to nie moj problem, co ty myslisz o mnie Edytowano 4 godziny temu przez P0123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 74 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, P0123 napisał: No ty jestes chyba za glupi na choroby psychiczne, a tu chcesz robic za eksperta od chorob, wytykajac mi schizofrenie, a lekarzem nie jestes, tylko forumowym blaznem no dlatego juz ci pisalem idz tam moze jakis lekarz ci pomoze i przekona do leczenia a zapomnialem ze wpadles i robiles to co tu i sie ciebie pozbyli jak widac nie sa tak wyrozumiali dla chorych jak na kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 4 godziny temu Nigdzie nie musze isc w ogole, wiec nie czuje takiej potrzeby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 4 godziny temu Leczyc tez sie nie mam na co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 74 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBaranekBoży napisał: Dermatologiem też nie jestes a czytasz z paznokcia. Cóż. pisze co wiem nie pisalem ze jestem diabetologiem tylko co moim zdaniem swiadczy o wglebieniach na paznokciach i tyle. w kwestii pscyhotropow nie mam nic do powiedzenia nawet jako amator to nie zabieram glosu. dlaczego tak oczywiste rzeczy trzeba ci tlumaczyc ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Te teksty o mojej rzekomej prostytucji i schizol to byly moze zabawne dwa lata temu, mi sie juz przejadly Edytowano 4 godziny temu przez P0123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 48 Napisano 4 godziny temu Może tak libed i jemu podobnie niech zluzuja odbyty i cieszą się sråka? Ale nie potrafio dać ponieść się kafe chwili bo kolo atencji musi się kręcić w ich kierunku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 74 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał: Ja się tu po prostu dobrze bawię tak. Cyrk przyjechał to se ogladam tańczące małpy w akcji no ja tak samo wiec bawmy sie razem ty sie smiejeszz ze mnie ja z ciebie i oboje mamy znakomity ubaw dla ciebie szczepionkowcy to de.bile dla mnie antyszczepy i oboje sie smiejemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 4 godziny temu Oczywiscie ze masz, bo do lekarza innych odsylasz, w jakim celu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 4 godziny temu Ja sie z ciebie nie smieje, dla mnie jestes godny politowania i smiesza cie czyjes choroby psychiczne i nieszczescie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 48 Napisano 4 godziny temu Ja rozumiem że w życiu czeba być ą ę fifonż itepe ale tu naprawdę nie musicie rznac lepszych niż jesteście i wiecznie kijem w odbycie mieszać. Nie jestescie lepsi od innych. Porzucta te zboczona myśl czym prędzej. Srsly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 4 godziny temu (edytowany) No wlasnie, ja sie nie czuje od nikogo lepszy, doskonale znam swoje miejsce w hierarchi, ale dawac sobie wmowic nieprawdy i przyznawac sie do klamstw nie zamierzam. Kiedys sklamalem, tak samo jak najeebany kogos obrazalem albo nacpany komus zyczylem raka no i chooy. Zycie Dzisiaj tej osoby nie ma, a ja zostalem sam i ponosze konsekwencje. Edytowano 4 godziny temu przez P0123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 48 Napisano 4 godziny temu 0dbyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 4 godziny temu Wylizalbym sobie czyis odbyt, ciekawe jak to jest odbyt zgrabnej laski, ktora nie robi kupy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 48 Napisano 4 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach