Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
BabkaBaranekBoży

Torby luivitą spakowane?

Polecane posty

Oo tak oczywiscie, tylko teraz libedzik sam jest i nikt mnie z nim nie atakuje, wiec juz taki mocny nie jest

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

jestes podly to jade po tobie i tyle. 

dokladnie ja wole promowac kogos niz siebie 

Ty też więc też po tobie jadę. Z czym ty masz problem 

2 minuty temu, xDxDxDxD napisał:

Tam akurat to na dłużej żeby zabawić to trzeba się odnajdywać w tematach chorób, zaburzeń, fobii, wszelkich stanów psychicznych i leków głównie psychotropowych.

dokladnie tam moge pisac w jednym temacie bo reszta to jakies leki albo opisy stanow wiec sila rzeczy tu jest wiecej do pisania 

najdziwniejsze ze chorzy mnie tam odsylaja a sami jakby poszli to by sie moze odnalezli w wielu tematach i cos by im moze to pomoglo ale wola cale dni blokowac forum i udawac ze sa zdrowi

na forum dla majsterkowiczów tez za wiele do powiedzenia nie mam albo dla rybakow nie wiem co bandziora dziwi

Edytowano przez libed from kafeteria

Jestem podly, ale ty duzo podlejszy

Jestes dla mnje starym smierdzacym prykiem, i jak mnie hejtujesz to plujesz sie caly, a w lapie trzymasz swojego konia i sie brandzlujesz

2 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał:

No tam wśród znawców tematu lilped raczej ekspertem nie będzie czego ma pełna świadomość 

no ciezko zebym byl ekspertem od psychotropow jak nigdy zadnego nie bralem co cie zwnou dziwi ?

No ty jestes chyba za glupi na choroby psychiczne, a tu chcesz robic za eksperta od chorob, wytykajac mi schizofrenie, a lekarzem nie jestes, tylko forumowym blaznem

No lekarze psychiatrzy sie znaja na lekach, bo wiedza, co pacjenci potrzebuja, to ty nie wiesz? A chcesz robic za lekarza tutaj?

Edytowano przez P0123

2 minuty temu, P0123 napisał:

Oo tak oczywiscie, tylko teraz libedzik sam jest i nikt mnie z nim nie atakuje, wiec juz taki mocny nie jest

ale co mam ci dalej pisac ze jestes prostytutka i gnida podla bez empatii ? no moge jak cchesz 

3 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał:

Ty też więc też po tobie jadę. Z czym ty masz problem 

z niczym pisalem kogo nekam odpowiedzialas i tyle. mozesz sobie pisac i jechac po kim chcesz

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

no ciezko zebym byl ekspertem od psychotropow jak nigdy zadnego nie bralem co cie zwnou dziwi ?

Dermatologiem też nie jestes a czytasz z paznokcia. Cóż.

No mozesz pisac, co mnie to?

Ja prostytutka nie jestem, za to ty ciagle to powtarzajac robisz z siebie klamce i oszusta

Jestem podly, ale ty duzo podlejszy

Jestes dla mnje starym smierdzacym prykiem, i jak mnie hejtujesz to plujesz sie caly, a w lapie trzymasz swojego konia i sie brandzlujesz

a ty dla mnie jestes meska prostytutka i schizolem 

• Like 1

I innych ludzi wprowadzasz w blad piszac takie brednie.

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

z niczym pisalem kogo nekam odpowiedzialas i tyle. mozesz sobie pisac i jechac po kim chcesz

Ja się tu po prostu dobrze bawię tak. Cyrk przyjechał to se ogladam tańczące małpy w akcji 

No ale ja schizolem i prostytutka nie jestem i nigdy nie bylem, wiec to nie moj problem, co ty myslisz o mnie

Edytowano przez P0123

No ty jestes chyba za glupi na choroby psychiczne, a tu chcesz robic za eksperta od chorob, wytykajac mi schizofrenie, a lekarzem nie jestes, tylko forumowym blaznem

no dlatego juz ci pisalem idz tam moze jakis lekarz ci pomoze i przekona do leczenia 

a zapomnialem ze wpadles i robiles to co tu i sie ciebie pozbyli jak widac nie sa tak wyrozumiali dla chorych jak na kafeterii

Nigdzie nie musze isc w ogole, wiec nie czuje takiej potrzeby.

1 minutę temu, BabkaBaranekBoży napisał:

Dermatologiem też nie jestes a czytasz z paznokcia. Cóż.

pisze co wiem nie pisalem ze jestem diabetologiem tylko co moim zdaniem swiadczy o wglebieniach na paznokciach i tyle. w kwestii pscyhotropow nie mam nic do powiedzenia nawet jako amator to nie zabieram glosu. dlaczego tak oczywiste rzeczy trzeba ci tlumaczyc ?

Te teksty o mojej rzekomej prostytucji i schizol to byly moze zabawne dwa lata temu, mi sie juz przejadly

Edytowano przez P0123

Może tak libed i jemu podobnie niech zluzuja odbyty i cieszą się sråka? Ale nie potrafio dać ponieść się kafe chwili bo kolo atencji musi się kręcić w ich kierunku. 

2 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał:

Ja się tu po prostu dobrze bawię tak. Cyrk przyjechał to se ogladam tańczące małpy w akcji 

no ja tak samo wiec bawmy sie razem ty sie smiejeszz ze mnie ja z ciebie i oboje mamy znakomity ubaw 😄

dla ciebie szczepionkowcy to de.bile dla mnie antyszczepy i oboje sie smiejemy 😄

Oczywiscie ze masz, bo do lekarza innych odsylasz, w jakim celu?

Ja sie z ciebie nie smieje, dla mnie jestes godny politowania i smiesza cie czyjes choroby psychiczne i nieszczescie.

Ja rozumiem że w życiu czeba być ą ę fifonż itepe ale tu naprawdę nie musicie rznac lepszych niż jesteście i wiecznie kijem w odbycie mieszać. Nie jestescie lepsi od innych. Porzucta te zboczona myśl czym prędzej. Srsly

No wlasnie, ja sie nie czuje od nikogo lepszy, doskonale znam swoje miejsce w hierarchi, ale dawac sobie wmowic nieprawdy i przyznawac sie do klamstw nie zamierzam. Kiedys sklamalem, tak samo jak najeebany kogos obrazalem albo nacpany komus zyczylem raka no i chooy. Zycie

Dzisiaj tej osoby nie ma, a ja zostalem sam i ponosze konsekwencje.

Edytowano przez P0123

Wylizalbym sobie czyis odbyt, ciekawe jak to jest odbyt zgrabnej laski, ktora nie robi kupy xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się