Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC Plus

Ale chipsy rozebrali w biedrze... rozbawiło mnie to...

Polecane posty

2 godziny temu, Hugh Hefner napisał:

Ewka ma wychodne. Sam sobie pozwolę 

to masz happy friday 😜

3 godziny temu, Śliwka w Polonezie napisał:

My już trzaskamy drugą książeczkę, skaner już odebrany w poniedzialek 🙂

po co ci skaner przeciez telefonem mozesz cene skanowac w tej ich aplikacji. o ile chodzi o normalny skaner a nie jakis pluszowy dla dzieci w ksztalcie lezakowego wibratora 😄

• Haha 1

2 godziny temu, Qwerty88 napisał:

libed notorycznie wyzywa jego żonę, raczej mu nie pozwoli 😜

raczej ty ja wyzywasz ja tylko pisze podreczna to nie wyzwisko bo dzieki ewce znam to okreslenie ona ksiazke i film polecala

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

raczej ty ja wyzywasz ja tylko pisze podreczna to nie wyzwisko bo dzieki ewce znam to okreslenie ona ksiazke i film polecala

jeśli podręczna to nie wyzwisko, to imigrantka tym bardziej 😜 przekaż wiesz komu

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

jeśli podręczna to nie wyzwisko, to imigrantka tym bardziej 😜 przekaż wiesz komu

ty o niej piszesz plaska nie ja

imograntka to nie wyzwisko skoro udajesz glupia to ci podpowiem ze w wyrazeniu alkoholiczka imigrantka czy tam imigrantka pijaczka bo juz nie pamietam nie chodzi o slowo imigrantka 😄

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

ty o niej piszesz plaska nie ja

imograntka to nie wyzwisko skoro udajesz glupia to ci podpowiem ze w wyrazeniu alkoholiczka imigrantka czy tam imigrantka pijaczka bo juz nie pamietam nie chodzi o slowo imigrantka 😄

Ja tylko cytuje jej męża.

Najpierw opowiadacie o sobie kompromitujące szczegóły a potem sie oburzacie, że ktoś o nich wspomina

18 minut temu, libed from kafeteria napisał:

po co ci skaner przeciez telefonem mozesz cene skanowac w tej ich aplikacji. o ile chodzi o normalny skaner a nie jakis pluszowy dla dzieci w ksztalcie lezakowego wibratora 😄

Synowi raczej nie kupił w kształcie wibratora 😁

11 minut temu, Qwerty88 napisał:

Ja tylko cytuje jej męża.

Najpierw opowiadacie o sobie kompromitujące szczegóły a potem sie oburzacie, że ktoś o nich wspomina

ty zwykle przekrecasz to co rzekomo cytujesz 

3 minuty temu, Get Out napisał:

Cytat

to jzu ma syna ? jeszcze niedawno pisales ze sliwka to ewka, jest bezplodna a syn wymyslony/ juz sie gubie w tych twoich urojeniach

a przedwczorja rozwiklales zagadke jak zapomniala a na koncu i napisales ze w koncu sie wydalo ze jest chlopem 😄

Edytowano przez libed from kafeteria

6 minut temu, libed from kafeteria napisał:

to jzu ma syna ? jeszcze niedawno pisales ze sliwka to ewka, jest bezplodna a syn wymyslony/ juz sie gubie w tych twoich urojeniach

a przedwczorja rozwiklales zagadke jak zapomniala a na koncu i napisales ze w koncu sie wydalo ze jest chlopem 😄

Nie stać cię na jakieś podstawowe lekcje z interpunkcji, mały człowiecze? 

32 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

Chodzi o pluszowego produkciaka dla dzieci. Musisz mieć 6 lat i nie mieć leżakowanie zyebanego mózgu żeby zrozumieć.

• Haha 1

4 minuty temu, Gina_ napisał:

a ciebie z angielskiego ? jak widac to forum dla biednych i ludzie robia literowki i bledy. ciebie poprawia menel namiotowiec a mnie menel redbulowiec 😄

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Chodzi o pluszowego produkciaka dla dzieci. Musisz mieć 6 lat i nie mieć leżakowanie zyebanego mózgu żeby zrozumieć.

ale to sie skaner nazywa ? no nie mam 6 lat nie znam sie na pluszakach 😄 sadzilem ze moze jakis skaner do skanowania 😄

ja jestem ex menel, wiec prosze mnie nie obrazac, bo ja nie pije juz jak kiedys

8 minut temu, libed from kafeteria napisał:

ale to sie skaner nazywa ? no nie mam 6 lat nie znam sie na pluszakach 😄 sadzilem ze moze jakis skaner do skanowania 😄

Pluszak skaner. Seria w biedrze nazywa się produkciaki i dają takie zabawki za naklejki, małe dzieci to kręci. Doszukujesz się powodu do inby i wymądrzania się tam, gdzie naprawdę temat nie będzie żarł.

• Thanks 1
  • Haha 1

57 minut temu, libed from kafeteria napisał:

Jeżeli wierzyć w jego deklaracje to rzekomo syn mu zmartwychwstał albo zmyśla znowu . 😁

52 minuty temu, Gina_ napisał:

Ma autyzm i jest po szkole specjalnej więc cud że w ogóle potrafi coś wybełkotać. 😁

• Like 1

1 godzinę temu, Get Out napisał:

Tylko taki "prawilniak" jak ty potrafi zobaczyc gadzet erotyczny w biedronkowym pluszowym skanerze dla dzieci. Dzieci widza pluszaka, prawilniak widzi wibrator, freud juz kiwa glowa.😂

5 minut temu, salix napisał:

Tylko taki "prawilniak" jak ty potrafi zobaczyc gadzet erotyczny w biedronkowym pluszowym skanerze dla dzieci. Dzieci widza pluszaka, prawilniak widzi wibrator, freud juz kiwa glowa.😂

Tylko że to nie ja zobaczyłem tylko lipedo więc czytanie ze zrozumieniem się kłania. 😁

14 minut temu, Get Out napisał:

Tylko że to nie ja zobaczyłem tylko lipedo więc czytanie ze zrozumieniem się kłania. 😁

Beznadziejny te pluszaki teraz są. Naklejek mam pełno a żadne z dzieci mi znanych nie chce takiego pluszaka.

16 minut temu, Get Out napisał:

Ale to ty tworzysz absurdalne analogie a nie on. A gdy ktos ci to uswiadomi to udajesz ze problem jest w czytaniu ze zrozumieniem, a nie w twojej glowie.

1 minutę temu, salix napisał:

Ale to ty tworzysz absurdalne analogie a nie on. A gdy ktos ci to uswiadomi to udajesz ze problem jest w czytaniu ze zrozumieniem, a nie w twojej glowie.

Zaśmiałem się z tego , bo trudno nie i zobacz sobie co typ napisał. 😁

-------> 

libed from kafeteria     83

Napisano 2 godziny temu

5 godzin temu, Śliwka w Polonezie napisał:

My już trzaskamy drugą książeczkę, skaner już odebrany w poniedzialek 

po co ci skaner przeciez telefonem mozesz cene skanowac w tej ich aplikacji. o ile chodzi o normalny skaner a nie jakis pluszowy dla dzieci w ksztalcie lezakowego wibratora 

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Beznadziejny te pluszaki teraz są. Naklejek mam pełno a żadne z dzieci mi znanych nie chce takiego pluszaka.

To chyba dla typowych mieszczuchów jest 😁

7 minut temu, Get Out napisał:

Zaśmiałem się z tego , bo trudno nie i zobacz sobie co typ napisał. 😁

-------> 

libed from kafeteria     83

Napisano 2 godziny temu

5 godzin temu, Śliwka w Polonezie napisał:

My już trzaskamy drugą książeczkę, skaner już odebrany w poniedzialek 

po co ci skaner przeciez telefonem mozesz cene skanowac w tej ich aplikacji. o ile chodzi o normalny skaner a nie jakis pluszowy dla dzieci w ksztalcie lezakowego wibratora 

Ups, przeoczylam to, moj blad zwracam honor. Jednak nie jesteś jedyny z tymi absurdalnymi skojarzeniami.

2 minuty temu, salix napisał:

Ups, przeoczylam to, moj blad zwracam honor. Jednak nie jesteś jedyny z tymi absurdalnymi skojarzeniami.

Przeproś i po sprawie , a jak chcesz zadzwoń jutro choć nie obiecuję odebrać, bo kładę się spać. Dobranoc 😁

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się